Header

BLOGGPAUS

Tar ledigt för dagen så hörs vi imorgon <3

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Party

Är just nu påväg till Eve för att hjälpa henne fixa henne sedan ska vi föra lite också för ikväll ska vi ut, trägårn står på schemat. Hoppas på en rolig kväll!

 

Likes

Comments

FÄRG

Fick äntligen hem denna underbara palett från FÄRG. Längtar tills ja får prova den!

 

Likes

Comments

Frulle!

Två bilder från Stockholm.. Denna frukosten hade suttit fint nu. Istället är jag i skolan och har hantverks lektion. Slutar 4 idag då ska ja hem och ikväll så blir de nog en riktigt rolig kväll. Kram!

 

Likes

Comments

3

Hade en jätte trevlig stund på goopy, stylade fyra modeller inför deras visning tillsammans med body shop, önskade ja kunde stans kvar och se på visningen men har ju franstid vid 8 så det hinner jag tyvärr inte.. Kram på er

 

Likes

Comments

NLY TREND

Så länge jag velat köpa dessa men varit slutsålda så är de äntligen mina. Har en vit men den är så genomskinlig att den tyvärr inte används.. Men dessa aahh in love!!!

 

Likes

Comments

Flower

Hej på er! Började dagen med fransar och ska fortsätta med det nu, fransar hela veckan men de är kul så det är lugnt. Efter skolan ska ja fort till Kungälv för att fixa modeller inför en visning som ska vara på goopy ikväll, jätte roligt!

 

Likes

Comments

READY FOR SUMMER

 

Likes

Comments

LASHES

Klar med dagens fransar som jag gjorde på fina My! Långa fina fransar vilket jag tycker är roligast att sätta hehe, resten av kvällen ska jag bara ta de lungt, bada kolla film ja ni förstår. Kram på er!

 

Likes

Comments

MOFFER.ME

Nu lanseras MOFFER.ME, appen som ger dig bästa shoppingen i stan!

Man kan vara kompisar i appen och har sin egna garderob! Så se till att dina vänner också signar sig så ni kan skicka vänförfrågningar och kolla i varandras garderober!

Just har Moffer me lagt ut superfina saker som kan bli dina! Så skynda att signa dig!

Gå till hemsidan www.moffer.me och följ länken "sign up & log in".
Följ också moffer me på insta, twitter, fb och pinterest."

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw