Header

Underbart!

Kan inte förklara hur underbart det är att ha 5 min ner till havet, tog en promenad dit direkt när vi kom tillbaka till mig. Tog ett bad och oj va skönt, inte alls kallt!

 

Likes

Comments

Mysig dag!

Simons lillebror Joel som fyllde 9 år idag!

Idag fyllde Joel 9 år så vi åkte dit och sa grattis och gav en liten peng. Nu ska Simon övningsköra hem till mig, alltså åka motorväg osv, tror ni jag är nervös? Svar ja haha!

 

Likes

Comments

SUNDAY

Godmorgon! Inatt mådde jag såå dåligt, hostade och hade nog lite feber där en stund. Idag mår jag bättre men mitt halsont och hostan vägra försvinna.. Inte nog med det så var även mina två kunder jag skulle ha idag sjuka så blir en lugn dag, vad har ni för er? Kram

 

Likes

Comments

Lashes

Glöm inte att boka tid för fransförlägning hos mig! Kontakta mig via Facebook:marie mini linhem

 

Likes

Comments

By the oacen

​Ett fåtal av alla bilder som blev tagna idag, mer kommer. Hade annars en sååå bra dag idag med härligt folk, tog även mitt första dopp för iår. Härligt! Nu blir det middag med min fina prins, ha en bra kväll.

 

Likes

Comments

18 år

 

Likes

Comments

JFR

Har varit i behov efter en ny rouge väldigt länge och hört mycket gott om Hot mama från the balm så klickade hem den samt en borste. Väldigt nöjd med båda två, köpta på JFR.se!

 

Likes

Comments

Middag

Middag ute på altanen i solen, helt underbart!

Hej på er! Varit en härlig dag, sååå varmt. Klarar inte av att gå runt ute när de är såhär vill ligga vid havet så det är planerna inför imorgon, hur har ni det? Kram

 

Likes

Comments

New nails

Idag har jag spenderats min dag hos My där både jag och min mamma gjorde naglar, här har ni mitt resultat. Sååå nöjd! Nu ska vi äta grillat hemma hos Simon så får vi se vart kvällen leder. Kram!

 

Likes

Comments

En outfit

Kavaj & Shorts - Shein / Linne - H&M / Skor - Nelly / Solglasögon - Hidden Cult
 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw