​Efter en jätte god frukost på balkongen imorse med min man så åkte jag till salongen i några timmar för lite jobb samt fotografering med Felicia, så outfit bilder kommer upp om några dagar. Så nu är jag hemma igen i soffan och ska nu köpa bio biljetter då jag och Emil tänkte kolla Tarzan ikväll, någon som sett den? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite osedda bilder från en av de mest minnesvärda dagarna någonsin, att gå på bal var så speciellt och att jag fick uppleva det med min andra halva var otroligt, alla ni som har bal och tar studenten nästa gång, ta vara på varenda sekund.

Likes

Comments

Hej har ni det bra? Vädret ute är ju helt underbart så har legat ute och solat hela morgonen och förmiddagen men gick in nu för att blogga lite och ska även sätta på en tvätt hade jag tänkt. Nu ringde dock Emil från jobbet där han råkat slå till armen och måste till akuten så får ta mitt pick och pack och åka dit, stackaren...

Likes

Comments

FÖRE / EFTER

Nu börjar vi med de första före och efter bilderna och här tror jag det är den största förändringen i hela lägenheten, från att ha en vägg mellan köket och vardagsrummet valde vi att göra det lite mer luftigt och tog där bort den väggen och oj. Skulle inte kunna tänka mig att ha de på ett annat sätt! Visst blev det bra? Och den äckliga rosa tapeten är ersatt med vit färg samt de vidriga plastgolvet är borta och istället är det underbar ljus träparkett!

FÖRE / EFTER

Här ser ni också hålet vi gjort från andra sidan, verkligen en förbättring. Vardagsrummet är inte helt klart och mest syftar jag på tv bänken och de partiet men de löser sig allt eftersom! (och ja lister saknas men de ska vi lägga i helgen/nästa vecka

Likes

Comments

Jag har fått två stycken VIP biljetter till Weekend festival som är i Stockholm den 5-6 augusti och vill ni veta vad, har seriöst ingen att gå med??? Nu kanske ni inte fattar något men har några vänner som ska dit men de har redan köpt biljett och alla andra jobbar och kan inte ta ledigt.. Så ligger just nu i sängen och funderar hur fan jag ska lösa detta.. Någon skön tjej i Stockholm som vill hänga med kanske?

Likes

Comments

Find it here

Ännu en ny bikini till min samling, tror ingen kan förstå hur många bikinis jag faktiskt har och ändå så rensar jag ut de ett flertal gånger varje sommar, men ja somsagt köper ju nya hela tiden så det är väll anledningen, hahaha!!

Likes

Comments

Började dagen med en lunch på Lasse Majas på Marstrand, åt varsin pizza som var enormt god!

Efter det tog vi en promenad till klipporna lite längre bort där vi låg i några timmar och bara myste. Nu är vi hemma efter ha varit och handlat och sen ätit en jätte god middag, så sitter nu på balkongen med datorn och ska snart pussa på min pojk. Ha en fortsatt bra fredag!

Likes

Comments

IKEA 159:-

Det har blivit väldigt mycket tips det senaste men ni verkar gilla det så vi kör på ett till. Denna spegeln har jag sett i ett antal videos på youtube och andra bloggar men aldrig riktigt tagit tag i att köpa den. Men häromdagen när jag var på ikea så köpte jag den och tror nästan jag använt den varje gång efter det när jag sminkat mig, verkligen tips tips tips!

Likes

Comments

Bilder från våran underbara kväll igår, började på bar himmel med en hallon mojito för min del sedan gick vi ner till the barn där det blev varsin sötpotatis pommes!!! Mums, och hur bra väder var det inte? Helt underbart, hoppas verkligen det håller i sig..

Likes

Comments

1 345887 Next

Better Blogging Nouw