Better Blogging Nouw
Presentation picture
duvetmarie

 

Hej jag heter Marie Linhem är 17 år och går just nu mitt andra år på hår &makeup linjen på burgården. Det är ett väldigt stort intresse, annars gillar jag att umgås med mina kompisar och min pojkvän!

För samarbeten, frågor eller något annat kan ni mejla mig på: Marie.privat@hotmail.se

GodmorgonHej! Jag och Simon kom nyss hem igen då vi missade bussen, vi ska in till stan och kolla julklappar samt äta lunch, så de blir väldigt mysigt! Två dagar kvar tills julafton och jag har noll julkänsla.. De kommer väll!!.. Puss

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Hobbit - femhäraslagetKollade ju på den sista Hobbit i fredags. Måste säga att den var verkligen jättebra! Synd dock att allt är slut nu.. Men ändå kul för nu förstår man verkligen hur allt hänger samman med Sagan om ringen osv. Ni som sett det förstår ju ;))

Tycker den va super bra iallafall och stort tips!

 

HELLOMötte upp Marie så åt vi vapiano vilket var super gott och väldigt mättande. Kollade runt lite i stan och fick inte med mig mycket hem men iallafall en julklapp. Ska ha myskväll med Simon ikväll och bara ta de lugnt! Kram

 

new years eve dresses

LÄNK LÄNK LÄNK

Är det paljetter och färg du är ute efter så har du tre gobitar här ovan. Alla tre är från Nelly och passar perfekt till nyår.

LÄNK LÄNK LÄNK

Är du kanske sugen på lite mer spets men ändå vill ha lite färg så ser du tre jätte fina klänningar här ovan i vinrött, grått och mörkblått. Vill ha alla tre..

LÄNK LÄNK LÄNK

Lite mer åt de "klassiska nyårs klänningarna" tajt och svart ska det vara. Älskar klänningen till höger då den är vanlig men ändå lite speciell. Vad tycker ni?

Något jag tycker är väldigt sexigt och kvinnligt är sådanahär klänningar. Lite längre är dom och framhäver även formerna något otroligt snyggt!

Vill ni ha mer tips på nyårsklänningar så säg till!​

 

Planerna för idagSka äntligen träffa Marie igen! Saknar henne jättemycket så ska bli mysigt att ta igen allt, vi ska kolla lite i stan och äta lunch på Vapiano. Inte ätit där än så fårse om de är så gott som alla säger!

 

9 bilder9 bilder som beskriver min kväll väldigt bra, tog ett långt och skönt bad, gjorde pizza till mig och mamma, satte på mig min onepiece så började vi göra pepparkakor som vi nu är klara med och satte oss nyss i soffan framför tvn för att kolla en film som går på tvn. Perfekt lördags kväll!! Hörs imorgon sötisar

 

Myser till det ikväll!Har nyss kommit hem, har haft några mysiga dagar hos Simon men kände att jag behövde komma hem nu! Ligger i soffan och myser med vovvarna och inväntar att mamma ska komma hem.

Vi ska nämligen ha myskväll idag! Vi ska äta pizza, baka pepparkakor och kolla på massa romantiska filmer! Hur mys? Ha en bra lördag kväll!

 

In my earsNäääk&Nimo - lyckliga gatan

 

B&WSitter just nu med min baby påväg in till stan där vi ska kolla på den sista Hobbit. Vi älskar dom filmerna och kollar typ alltid på dom så vi är verkligen jätte taggade haha!

Ha en mysig fredag och en bra start på lovet. Massor med kramar!

 

walk in closet

Kolla!! De börjar hända grejer i mitt rum och min walk in. Har hängt upp alla stänger med kläder på och lagt ner de mesta av kläderna i byråarna. Står fortfarande lite lådor i hörnet med kläder som ja inte hunnit hänga upp + hyllor och krokar som ska upp men de är en god bit på vägen! Vad tycker ni än sålänge?​