Nedräkningen har på riktigt börjat, första ljuset är tänt och det är tre ljus kvar till julafton. ÄLSKAR verkligen December. Men eftersom jag precis flyttat in i en ny lägenhet så har jag inte hunnit få upp någon stake att tända.
Igår blev det inget blogginlägg, det blev inte mycket gjort alls faktiskt. Jag vaknade med ett öga stor som en golfboll och med hjälp av apoteket kunde jag snabbt konstatera att jag hade fått ögoninflammation, det är bättre idag men jag håller mig i karantän någon dag till. Både för smittorisken men också för att jag ser ut som Quasimodo.
Men älskar inte denna dag bara för att det är första advent utan alla söndagar är SPADAGAR för mig, där jag tar hand om kroppen från topp till tå och jag älskar det.
Har precis smort in hela håret i mandelolja som jag tänkte låta sitta i någon timme innan jag duschar av det, efteråt är håret helt magiskt!

Jag skall skriva om mina spa rutiner någon dag men idag tänkte jag prata om just mandeloljan.
Jag köper min kallpressade mandelolja på apoteket och använder den nästan till allt. Allt från hårinpackning till kroppsolja men mitt absolut bästa tips nu när det är kallt ute är att ha i två droppar i sin dag och nattkräm men även i sin foundation. Den ger en extra återfuktande och ett fantastiskt lyster. Så det är helt klart dagens rekommendation.
När det kommer till min dag och nattkräm så rekommenderar jag Cliniderm som är en produkt från ACO, den är helt magisk!!
Hoppas ni får den bästa adventen, P&K/ Keyla


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänk att det är första December. Det är alltså 23 dagar kvar till julafton. TAGGAD? Ja.
Jag har spenderat dagen med att leta julklappar både till min önskelista och inspektera familjens önskelistor innehåller. Med julmusik på högsta volym.
Jag älskar kylan som biter i kinden. Julmusik i butikerna. Julpysslet och det fantastiska väntan inför julafton.
JAG ÄLSKAR DECEMBER HELT ENKELT!
I den här bloggen skall ni få följa med mitt liv och min kärlek till mode, skönhet och träning.
Men eftersom vi börjar i december så börjas det med massa mys.
Resten av kvällen blir det te i sängen och lite jobb på en bok jag skriver.

P&K / Keyla
Likes

Comments