Gud förlåt för att jag inte har lagt ut något. Det har varit mycket just nu. Och jag har inte mått så bra. Men nu ska jag försöka lägga ut lite oftare. Det är så svårt att komma på vad man ska lägga ut. Men jag ska fixa lite outfits den här eller nästa vecka. Så tänkte jag tipsa om vad man kan ha på sig nu i sommar. Ja det så bra så hörs vi<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är några bilder tillsammans med dom två viktigaste i mitt liv. Från skolavslutningen i tisdags. Sen var vi på stolt o nykter tillsammans med en till som slutade med att alla sov hos lina. Och sen hade vi en mys dag dagen efter med sol,vattenkrig och bad

Likes

Comments

​hej! här är mitt första inlägg på den här bloggen. Men har haft många innan. Men jag typ glömmer bort att lägga upp nått. 

Men nu ska jag försöka att göra det ofta. kanske inte alltid blir så långa texter till för jag kommer nog lägga upp inlägg från telefonen med en liten text och nån bild bara,  men ibland ska jag försöka lägga ut lite längre texter och sånt.

Har ingen aning om vad jag ska lägga ut än. så det kanske blir lite förslag på outfits och sånt.

nästan ingen kommer nog läsa det här eftersom det är det första inlägget så jag har inga läsare än Men tänkte ändå fråga om nån har några förslag på vad jag ska lägga ut? isf kan ni kommentera eller kontakta mig på www.duvetfille@hotmail.com  Men förhoppningsvis så får jag iaf några läsare snart.

här kommer jag lägga ut nästan allt. tex om min vardag, men också om mode, skönhet och massa sånt

Likes

Comments