Hej det var ett tag sen men jag är tillbaka igen. Ja skolan började igår igen fett tråkigt men det är snart jullov så ja. Jag gjorde typ ingeting på höstlovet. Jo förresten jag flyttade under höstlovet till en lägenhet för mamma och hennes ex kille gjorde slut. Så ja han ägde huset så vi var tvungna att flytta. Men jag trivs i mitt nya rum och i den nya lägenheten. Men idag var jag i skolan det var kul. Jag fick reda på mitt spanska prov om jag ska vara ärlig så fick jag F på provet men sen kom jag och kollade på youtube. Sen hjälpte jag mamma att packa upp lite. Men i kväll ska jag se på svenska hollywood fruar det är säsongavslutning. så vi ses en annan dag baii <3:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! hoppas ni mår bra det gör jag i alla fall. Idag så är det onsdag den 18 oktober och jag flyttar om två veckor. Idag har jag varit i skolan och fått redo på resultat på några prov som jag gjorde föra veckan matteprovet gick skit det behöver vi inte ens prata om. Men so provet gick faktisk bra jag blev godkänd i alla fall så aa. Men idag hade vi svenska prov direkt på morgonen om substantiv,adjektiv och verb det gick väl sådär men aja vad ska man göra åt det. Maten var skit äklig så jag och några kompisar gick till netto och köpte något att äta jag köpte Marabou och en läsk. Sen hade vi engelska vi skulle hålla i en diskussion i par eller tre stycken i en grupp. Sen slutade vi och jag gick hem gjorde mig ett mellanmål och gick ner till mitt och kollade klart på paradise hotell. Vid 16.00 ungefär gick jag ut och gick 4km på 51 minuter stolt ja. Sen gjorde jag inget mer efter det. Ja juste varför det står youtubekanal i rubriken är för jag har skaffat en youtube kanal där jag kommer läge upp videos ibland så gå in och följ den(länken till videon) .https://www.youtube.com/watch?v=wU84zjPOXPM. Ja det var allt för så hejdå eller vi hörs i nästa inlägg baii.

Likes

Comments

Hej hörni! hur mår ni? själv mår jag sådär faktiskt jag har haft ont i huvudet hela dagen. Men idag har jag haft fysik prov det gick sådär faktiskt för jag hade typ inte pluggat något för jag glömde min anteckningsbok i mitt skåp. Så det var rip men det gick säkert bra. Sen efter lunch hade vi svenska där vi planerade vårt halloween disco som vi ska ha. Sen efter svenskan hade vi kemi där vi laborerade med kranvatten,ättiksyra och kalk. Efter det så slutade vi 14.15 och då cyklade jag hem,gjorde mig ett mellanmål,satt mig vid datorn och spelade sims. Sen vid klockan 16.20 stack jag till min skola med mamma för vi skulle ha utvecklingssamtal det gick ju bra. Sen stack vi hem och åt mat. Sen stack jag ner i min källare och ja jag har mitt rum i källan. Sen har jag inte gjort något sen dess jo jag har spelat sims tills nu. Men nu ska jag kolla på Bentes och Tovas serie på viafree så vi ses imorgon baii:)

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas ni mår bra? det gör jag i alla fall. Idag vaknade jag klockan halv nio för jag skulle på min första gudtjänst klockan halv tio. Efter gudtjänsten så gick vi ner i ett rum där dom sa lite information till föräldrarna sen fick föräldrarna gå. Strax där efter åt vi pizza det var kebabpizza, hawaiipizza och någon pizza med salad på. När vi hade ätit upp så gjorde vi en lek. Sen efter det så visade dom oss vad alla rum i kyrkan låg och information om dom. Sen slutade vi klockan 14.00 och då gick jag hem. Förresten så vloggade jag idag till vm (videofyme) och den finns ute nu. Sen var jag bara hemma och donande i mitt rum,spelade sims och packade skolväskan tills imorgon. Klockan ca 16.00 så åt jag kvällsmat för jag har dans klockan halv sex det är därför vi äter så tidigt på söndagar. Sen efter kvällsmaten så var jag i mitt rum tills tio över fem för då cyklade jag till dansen och var där tills tjugo över sex. Sen stack jag och en kompis till Burger king för vi skulle köpa milkshake och jag köpte en milkshake oreo så himla god alltså ni måste testa den rekommendera starkt. Sen cyklade jag hem och duschade och pluggade fysik för vi har prov imon. Fattar fortfarnade ingetting. Men nu ska jag avsluta detta inlägg så hejdå och vi ses i nästa inlägg baii:)

Likes

Comments

Hej hörni! hoppas ni mår bra. Idag har jag bara varit i skolan och haft temapass där vi gjorde inget typ hehe:)

Jo slutet av skoldagen kollade jag och min klass på film minns inte vad den hette. Efter skolan cyklade jag till maxi och köpte ett par nya hörlurar från urbanears i färgen tomato. Sen cyklade jag hem och gjorde mig en kopp te och satt mig i sängen och kollade klart på Svenska hollywood fruar och Paradise hotel. Sen efter det var klockan fyra då började jag små plocka ner saker i flyttkartonger som jag berätta mer om det i ett annant inlägg om ni vill. Sen efter det åt jag mat det var varma mackor. Sen efter det gjorde pluggade jag på fysik för jag har prov nästa vecka rip;). En timme senare så duschade och nu skriver jag detta inlägget. Vi hörs i nästa inlägg baii:)

Likes

Comments

Hej hörni:) jag hoppas ni mår bra det gör jag i alla fall. Idag startade min temavecka i skolan istället för elevens val. Det började med att jag och resten av åttorna samlades på grand där jag bor. Där Petrus Nylander höll en föreläsning om HBTQ+. Det varade i en timme och 30 minuter. Sen cyklad jag tillbaka till skola. Vi hade temapass där vi satt och planerade en musikvideo tre och tre. Detta är ingen musik video ni kommer att få se än. Om ni är nyfikna vad temat är för åttorna så är det kärlek. Sen hade vi det hela dagen tills vi slutade kvart över två. Efter stack jag hem och gjorde jag te och kollade på The 100. Sen hade jag en live på periscope där jag svarade på frågor och drog massor skämt som jag hittade :). Vid typ halv sju åt jag middag. Vid åtta ska jag kolla på barncancergalan på kanal 5. Men vi ses i nästa inlägg byee:)

Likes

Comments

Hej det var länge hoppa ni mår bra!. Jag ska faktiskt försöka uppdatera varje dag men vi får ses om det går. Men nu ska vi åter gå till denna tagen. Alltså idag ska jag göra en instagram tag så vi sätter igång.

FRÅGORNA:

1 Vad heter du på instagram? ¨

svar: jag heter duvetlollo på instagram

2 Hur många följer du och hur många följare har du?

Svar: Jag har 454 följare och följer 1056

3 Hur länge har du haft instagram?

svar: ca 2år

4 Vad står det i din profil?

svar: snap: misslollo03 dans

5 Hur ser din profilbild ut?

svar: Det är en blid på mig i en spegel

6 Hur många inlägg har du totalt och hur många lägger du ut ungefär per dag?

svar: Jag har totalt 13 inlägg och jag lägger ut minst ett inlägg per månad

7 Är likes och kommentarer viktiga enligt dig?

svar: Nej det är det inte

8 Vad skulle du göra om alla dina följare blockerade dig?

svar: Ja då skulle jag gå vidare med mitt liv eller vad ska man svara ;)

9 Hur ofta kollar du på instagram?

svar: Varje dag minst 5 gånger per dag

10 Brukar du ha filter på dina bilder?

svar: Ja det brukar jag ha typ på varje inlägg

11 Brukar du hashtagga mycket?

svar: Nej det gör jag inte

12 Har du många selfies?

svar: Jag har typ 3 selfies

13 Använder du några andra sociala medier?

svar: Ja det gör jag det finns ett inlägg på bloggen om min sociala medier

men vi ses hejdå


Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppa ni mår bra det gör jag iallafall. Idag var jag och handlade lite skolgrejer för jag börjar skolan om två veckor buhu. Men jag tänkte på visa upp grejorna jag har köpte och skriva priserna.


En platsmapp för 1o kr

En kalander med marmor omslag för 99kr

Stiftpenna från bic för 40kr

Överstrykningspennor för 50kr

Suddegummi minns inte priset tyvärr:(

Det var detta inlägget hoppas ni gillar det inlägget vi ses i nästa:)

Likes

Comments

Hej nu kommer del två av min get to know me tag.

Favoritrestaurang? Svar: Jag har ingen speciell
Favoritaffär? Svar: Jag tycker om H&M mest
Favoritbok? Svar: Jag läser typ aldrig böcker men om jag ska skulle välja en så skulle det vara Rum 213 av Ingelin Angerborn
favorit tidning? Svar: Jag läser aldrig tidningar
Favorit skor? Svar: Mina favorit skor är min låga converse
Favorit plats? Svar: Mina favorit plats är mitt rum
Vart befinner du dig om 10 år? Svar: Om 10 år är jag 24 år då tror jag har flyttat hemifrån då och ha jobb
Stationär eller bärbar dator? Svar: Jag har bara börbar data så jag tar bärbar
Känsla just nu? Svar: Jag är glad
Idol? Svar: Jag har ingen speciell idol
Genre? Svar: Har ingen aning vad det menas med det
Vad tänker du på just nu? Svar: Jag tänker vad jag ska göra här efter
Vad kollar du på? Svar: Just nu kollar jag på min data medans jag göra detta inlägget
Vad har du på dig? Svar. Jag har på mig en kofta från lager 157, linne från H&M och leggings från Lindex
Vart vill du bo när du blir stor? Svar. Malmö eller Stockholm eller Jönköping typ dom tre
Hund eller Katt? Svar. Jag väljer hund är en hundmänniska
Coca Cola eller Pepsi? Svar Pepsi
Vad köpte du senast? Svar: Jag köpte ett skal till min mobil på eleganten
Språk? Svar: Jag pratar svenska men jag har spanska och engelska i skolan
Smsa eller ringa? Svar: Ringa

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen men nu ska jag börja uppdatera min blogg. Men vad vill ni läsa på min blogg skriv i kommenterna

men nu sätter vi i gång med tagen. Vi tar 16 frågor idag och resten i nästa inlägg

1 Vad heter du? Svar: Jag heter Louise

2 Smeknamn? Svar: Jag har smeknamnet Lollo

3 Födelsedag? Svar: Jag fyller den 30 Juni

4 Stjärntecken? svar: Jag är kräftan
5 Yrke? Svar: Jag har inget yrke jag går i skolan fortfarande
6 Längd? Svar: Jag är 1,71cm lång faktisk om man ska vara korrekt så är jag 1,71,3
7 Hårfärg? Svar: Min riktiga hår färg är mellanblond men just nu är jag brunett men jag ska bli mellanblond igen.
8 Ögonfärg? Svar: Min ögonfärg är grönblåa
9 Piercing? Svar.:Jag har inga piercingar men jag vill ha en navelpercing
10 Tatueringar? svar : Jag har inga tatuering
11 Höger/vänsterhänt? svar: Jag är högerhänt
12 Bästavän? Svar: Jag har bästavänner men får inte nämna deras namn
13 Favoritfilm? Svar: Just nu så är det Last song som miley cyrus är med i den är jätte bra
14 Favoritserie? Svar: Jag gillar just nu 13 reasons why
15 Favoritlåt? Svar. Min favorit låt är one more in the crowd med Thomas Sekelius
16 Favoritfärg? Svar: Mina favorit färger är lilla,rosa,vit och röd


Likes

Comments