Varför jag inte har bloggat är för att jag har fått en ny mobil och har glömt att ladda ner appen och så har jag haft många läxor.
Men i veckan så har jag varit med mina kompisar, familj ( min syster kom hem på julafton och ska stanna i typ 3 månader) och pluggat. På lördag ska vi till mammas kompis och äta middag med henne och hennes barn.

Hejdå! Hoppas att ni har haft ett bra jullov och en bra vecka
❤️🌹

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag~ söndag 19/11 imorgon fyller jag 12 år äntligen😂😂
Idag gick jag, min mamma & min bror till mammas kompis och åt lunch med hennes familj. Kl. 16.15 tog vi tvärbanan hem & kl. 17.00 var vi hemma.
Igår lördag gick jag, min mamma & min lille bror till stan och shoppade, vi gick in på flera affärer t.ex. Cubus,H&M och lager 157. Jag köpte en Jacka från H&M (bilden) för 300 kr (om någon ville köpa) sedan så gick vi in på Klaus Olsson och köpte en laddare för 170 kr. Vi köpte flera saker men de är inte så viktiga.

Likes

Comments

Igår (måndag) träffade jag mina bästa vänner och igår så fick min kompis Emma klippa lugg på mig. Idag (tisdag) fick all se mitt hår, det flesta tyckte att det var fint, efter skolan gick jag hem och tittade på tv.
På onsdag så har jag hemkunskap. Efter skoldagen ska jag bara vara hemma chilla och städa lite!
Torsdag ska jag på möte~ halloweenfest för att jag är chef (haha) sedan ska jag hem.
Fredag~ halloweenfest då ska jag gå till mixmax (efter skolan) och handla någon halloween snacks sen ska jag & mina vänner gå och göra oss iordning sedan Gå och till festen, när festen är slut ska jag gå och sova över min kompis Inga-Thi!
I helgen så kanske jag vara hemma lite med familjen!

Ha det så bra!
❤️

Likes

Comments

I fredags så gick jag, @STALLBLOGGEN @emmasiversson & min andra bästa vän Nora bus eller godis.
Jag mötte min mamma kl.14:00 vid hennes jobb sedan gick vi till Ö&B och handlade lite, efter det gick jag hem till min bästis @emmasiversson och var där en stund. Sedan gick vi till mix Max och handlade ballonger.
Kl.17:00 var vi hemma hos min bästis Nora, vi började göra iordning oss & kl.17:30 skulle @STALLBLOGGEN komma.
(Jag var barnet från filmen IT)
När vi var klara gick vi i Noras hus & hennes grannhuset sedan gick vi till Biancas hus & grannhus, när vi var klara var maten klar, vi sprang hem till Nora.
Vi åt klart sen gick vi till Emmas hus, vi gick tillbaka till Noras hus för att dela upp godiset, när det var klart gick jag och sov över hos Emma❤️

Likes

Comments

Nu är veckan slut! Och nästa vecka så är vi lediga för det är höstlov!!
Vi hade No- prov idag och jag tror att det gick ganska bra!
Min bästa vän Nora har åkt till Paris så jag och mina två andra bästa vänner, Emma & Bianca gick till en affär och tittade lite på halloween saker sedan gick vi till Wilmers (ett café) och fikade. Efter det gick alla hem!
På fredag nästa vecka 3/11 så ska jag, Nora,Bianca & Emma gå bus eller godis så bloggar kanske då
❤️

Jag blir ganska osäker om jag ska fortsätta blogga, vet inte riktigt om det är min grej så skriv om ni tycker att jag borde fortsätta blogga
😍

Likes

Comments

Jag och mina tre vänner gick till ett café och fikade tillsammans, det var så mysigt. Jag tog en kärleksmums och en Coca-Cola , min vänner tog te och kärleksmums. Vi satt och pratade om skolan osv i ca 1 sedan gick alla hem.

Jag kommer blogga 1 gång i veckan.

Sociala medier- Instagram, Snapchat och musical.ly~Duuvetsarra

Hoppas ni gillar min blogg
❤️🥀

Likes

Comments