Header

Fashion, Inspiration

Leena Asad halv palestinier och halv amerikan.
Alltså jag älskar hennes stil!
Så tjejig, classy, ladylike och stylish allt på samma gång. Helt i min smak!

Här är några bilder från hennes insta (withloveleena):

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Graviditet , Skönhet, Tips

När man är gravid så kan man ju få bristningar på magen och även andra ställen. Så det är extra viktigt att återfukta huden så att man kanske kan förebygga bristningarna. Vissa får ju det endå oavsett vad dom gör. Men jag tror att det hjälper lite om man återfuktar mycket.
Och eftersom huden absorberar ca 60-80% av det man lägger på, så är det extra viktigt att det är bra grejer man använder tycker jag :)

Detta receptet är från Jennifer Stano som inte har en blogg för tillfället. Men fick receptet därifrån.
Man ska alltså ha följande:

Raw kakao smör
Raw shea smör
Raw aloevera smör
Raw mangosmör
Och raw kokosolja.

Sedan ska man lägga lika delar i en stor kastrull och smälta allt samman, och hälla upp i olika glasburkar där man vill förvara body buttern. När den har svalnat så kan man ställa dom i kylen så att dom stelnar och sedan ha en ute som man använder.
Verkar super enkelt detta ska jag verkligen testa! Lite svårt att få tag på ingredienserna men man kan nog beställa allt på internet.

Här är några bilder på det man ska ha (bilder från google)

Likes

Comments

Graviditet

Mitt craving just nu är pizzasallad! Alltså jag är konstant sugen på pizza sallad. tycker att det är så gott. Har aldrig varit särskilt sugen på det innan. Men nu vill jag hellre äta pizzasallad än pizza helt ärligt.
Men det är nyttigt så det är positivt att man får nyttiga cravings :)
Ni som är gravida vad har ni för cravings? Om ni så har.

(Bild från google)

Likes

Comments

Produktfavoriter, Skönhet, Tips

Jag är rätt så blek året om faktiskt om jag inte ligger och pressar i solen under sommaren. Så jag brukar använda brun utan sol speciellt i ansiktet för jag är brunare på kroppen än ansiktet, då man tvättar, peelar ansiktet mycket oftare.
Denna brun utan sol produkten är den absolut bästa jag har testat helt ärligt! Den är ekologisk och vegansk. Innehåller naturliga oljor och naturliga ämnen. Eftersom huden är kroppens största organ så är det viktigt vad man lägger på sin hud.
Ok allt jag använder är inte ekologiskt och veganskt. Inte just nu iallafall men i framtiden hoppas jag kunna använda endast naturliga produkter. Det gäller ju att hitta produkter man gillar.
Men denna kan jag verkligen rekommendera man får en super fin gyllenbrun färg den blir verkligen inte orange eller så. Och den doftar underbart! Finns att köpa i vissa butiker och på internet kostar ca 400 men värt varenda öre. Deras instagram är: ecotan . För er som är intresserade :)
Min är tyvärr slut nu men jag ska inhandla en till snart.

Dom har även andra produkter än brun utan sol. Tex deodorant som också är helt naturlig. "Cruelty free"
Om man är gravid så tycker jag att det är extra viktigt att tänka på sånt här. Vad man stoppar i sig och vad man lägger på huden. Jag skulle tillexempel aldrig färga mitt hår när jag är gravid.

Likes

Comments

Resor

Det finns 3 länder som jag vill besöka just nu. Dom står på min lista att besöka om och när jag ska resa nästa gång.
Första landet är Tunisien, eftersom min man är därifrån. Jag har faktiskt varit i tunisien en gång när jag var liten. Det var min första resa och jag var ca 6 år. Så jag minns inte alls så mycket förutom att jag red på en kamel och lekte med massa söta kattungar. Så dit vill jag åka igen :) det ser jag fram emot! Här kommer några bilder från Tunisien:

Marocko är ett land jag har velat besöka länge. Det får bli resa nr 2. Det ser så fint ut med alla färger osv. Tänk er att gå på en marknad i Marocko! Jag hade handlat så mycket!
Här är några bilder:

Det tredje landet jag vill åka till (igen) är Egypten! Jag har varit där en gång i en stad som heter el gouna. Jag och min syster åkte till Egypten för några år sedan när det var så mycket oroligheter där om ni minns. Vi åkte till el gouna och bodde på världens finaste hotell som heter Mövenpick. Rekommenderar det starkt om ni ska besöka Egypten. Både staden och hotellet vi bodde på.
Jag ville ju åka in till Cairo men som sagt så var det för mycket oroligheter så vi fick inte åka. Men jag vill besöka Egypten igen för att åka och se pyramiderna, det skulle vara en dröm :) finns så mycket historia i Egypten känns som att det är det första landet. Skulle vara så häftigt att se alla historiska platser.

Dom 4 sista bilderna är från el gouna / mövenpick.

Undra om man ska ta semester en månad och besöka dessa ställen eftersom alla ligger i Nordafrika. Tror att det skulle bli lättast så. Så slipper man åka fram och tillbaka till Sverige.

Om någon har besökt dessa ställen kom gärna med tips :)

​(alla bilder är från google)

Likes

Comments

Fashion, Bloppis

Alltså hur snygga är inte dessa solglasögon? Mina favoriter är den första i rosé (såklart) och den med ljusblått glas. Så fina! Får in dessa om ca 2-3 veckor. Så om någon är intresserad säg till.

Vilken är eran favorit?

Likes

Comments

Fashion

Är på jakt efter en ny väska. Jag gillar dessa två väskor från h&m väldigt mycket, men är ute efter en större väska. Vill ha en vanlig shoppingbag storlek. Och vill helst ha i någon av dessa färger ovan. Har kollat överallt men hittar inget för tillfället. Hoppas det dyker upp något :)

Vill ha någon blused nude/dusty rose/beige rosa färgad. Och gärna med rosé/guld detaljer. Material spelar inte så stor roll men gärna mocka eller läder (inte äkta såklart).
Det brukar bli extra svårt att hitta när man redan har bestämt sig hur den ska se ut. Inte många som matchar. Jag gör alltid så när jag ska köpa något nytt, föreställer mig alltid hur jag vill att det ska se ut med färger och detaljer osv.
Borde kanske designa eget :)

Likes

Comments

heminredning

Hur fina är inte dessa handfat som är gjorda i rosenkvarts? Skulle gärna vilja ha den första. Undra vem/vilka som tillverkar dessa eller var man kan få tag på dom. Kommer lätt ha i framtiden om det finns att få tag på.

(Bilder från google)

Likes

Comments