Idag var andra passet på mitt maratonprogram och jag börjar bli så less på att det inte vänder med min ork. Testade nya klockan och jag hade en snittpuls på 89%?! Helt sjukt vad pulsen går upp snabbt nu. Jag har iallafall bestämt mig för att om det inte har vänt efter en månad så kommer jag att öka på kolhydraterna för jag orkar inte ha det såhär. Då blir det att experimentera vidare helt enkelt 😊. Jag är iallafall fruktansvärt nöjd med klockan! Den synkar snabbt med telefonen när man kommit hem från passet och jag kan då se en mer detaljerad sammanfattning av träningen ☺ Det är även kul att se hur aktiv jag varit under dagen då jag bär klockan jämt.

Vi hann med en liten promenad till stan idag i det fina vädret. Man märker att Hollywood gillar att vara ute nu när solen skiner 😊

Jag skulle egentligen till öppna förskolan i morse men jag orkade verkligen inte. Penny har varit orolig på kvällarna och börjat vakna tidigt på morgonen. Ovanpå det så är det riktigt tungt nu när det sker hormonomställningar i kroppen efter graviditeten. Håret lossnar i stora tussar efter jag duschat, hyn blir tråkig och jag blir mycket tröttare av att gå upp på natten än jag blev tidigare. Humörsvängningarna är inte nådiga heller. Jag vet att det går över om 1-2 månader men denna perioden är hemsk.

Imorgon är robban borta och kör bil hela dagen med skolan och jag ska försöka fortsätta med projektet att lära Holly äta riktig mat. Hon är snart 1,5 år och ska börja dagis så det hade ju varit bra om hon kunde äta istället för att riva huset 😂 Hemmadag mao. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments