Förra helgen åkte Robban och Holly till Sundsvall och hälsade på vänner. Holly hade haft skitkul och hängt med två kids i hennes ålder. Busat massor och var iväg och kollade på djur. De tog tåget dit och hon hade tyckt det va spännande även om hon såklart inte satt still mer än 20 min av de 3 timmarna det tog. Hollys kompis nere i Sundsvall blev dock sjuk så ja.. såklart blev Holly sjuk då ungar typ ska slicka på varandra. Sen blev jag sjuk och därefter Penny. Idag, 7 dagar senare är alla feberfria iallafall. Förra veckan var jag förkyld så det har blivit 2 veckor av noll träning eller andra utsvävningar.

Jag blir typ deprimerad av att bara hänga hemma, sen att vara sjuk på det och även ha tappat hälften av min frisyr med hormonrubbningar deluxe efter graviditeten. Jag är ingen trevlig person. Inte ens lite.

Nej, imorgon tar vi nya tag! Ska boka in en tid med min gamla PT och få lite hjälp på gymmet så jag kan komma igång ordentligt där också. Vi kommer vara hemma både jag och Robban i 3 månader under sommaren så vi ska lägga in varsin extra växel med träningen är det tänkt. Har storslagna planer på att bli en trevlig person.

I övrigt så händer det massor med Penny såklart. Hon växer, är mer med i matchen och vi har fått byta till sittdelen i vagnen. Bebistiden försvinner så sjukt snabbt och det känns tråkigt men skönt att man aldrig ska gå igenom allt igen.

En kul grej som jag och min kompis från England, Lylia, bokat in är iallafall att åka till Hultsfred för Mörkaste Småland i september. Vi ska mötas upp i Stockholm innan och även om det är länge tills dess så är jag sjukt taggad på att få hänga med henne en helg och lyssna på grym musik 👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments