1 juni gick båda på föräldraledighet här hemma vilket har gjort att jag fått mer tid till kvalitetstid med barnen var för sig samt mer träning. Barnen har varit sjuka i 4 veckor med öroninflammation och förkylningar som avlöst varandra men nu är vi friska allihop, finally.

Holly har äntligen börjat äta! Hon har typ inte kunnat svälja någon mat förutom flaska och yoggi men nu har det lossnat och hon käkar iallafall mat som är mosad. Idag är första dagen helt utan flaska. Dessutom är hon riktigt duktig med att gå på pottan och napp har hon ingen så snart känns det som att inga "bebisgrejer" är kvar längre. Penny har börjat äta lite också eller vad jag ska kalla det 😅 Hon är iallafall skitstor precis som Holly var/är.

Jag har av olika anledningar valt att lägga långdistanslöpningen på hyllan och kör enbart "total training" vilket är cirkelträning eller crossfit eller vad det nu ska kallas 😅 Till hösten tänkte jag dra igång och börja köra MMA. Har tänkt på det länge men varit gravid typ jämt så nu är det väl dags då. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments