Detta är Anna Marin (ja, namnet Marin är lånat från Pretty Little Liars). Hon är en kvinna på runt 20 år och driver ett "barnhem" där hon adopterar in barn och tar hand om dem tills dem är tonåringar och klarar sig själva, då får dem flytta ut. Just nu är de inga barn som bor hos henne då jag fokuserar mer på dem barnen som precis har flyttat ut så dem ska skapa familj och just osv. Anna är duktig på vanlig matlagning och gourmetmatlagning där hon maxat färdigheterna. Hon är arbetslös då de är lättast så eftersom hon måste se till att barnen har mat. Anna har ingen partner eller barn hon själv fött utan alla barnen är adopterade, hon bor på en gård där de finns tre hus. De första huset är själva bostadshuset, där finns rum för ett småbarn och ett rum till Anna. Jag låter småbarnen bo i huset så att dem ska kunna ta mat utan att behöva gå så länge. De andra huset är ladan, i den finns åtta "hotelrum" där barnen bor, minst två av rummen står alltid lediga. I rummen finns skrivbord, en dubbelsäng, en tv, toalett-och duschrum och byrå med spegel. De tredje huset är "allhuset" som har ett stort och rymligt kök där endast Anna får vara. De är i allhuset dem äter mat och umgås, de är även där barnen firar sina födelsedagar och pratar med varandra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej igen allihopa. De var ett tag sen jag skrev här, de har sina små andledningar, två av dem är att jag inte har haft tid och hellre vill lägga min tid på mina vänner irl, den andra anledningen är att jag har verkligen tröttnat på SSO. De händer inte så mycket där, jag kollar uppdateringen varje onsdag och loggar sedan ut direkt efter att jag har gjort uppdragen (om de ens kom några i uppdateringen), kom de inga uppdrag loggar jag inte in överhuvudtaget. Jag spelar väldigt mycket Sims dock, kanske ska jag göra om de till en Sims blogg? De skulle iallafall vara lättare då jag faktiskt spelar Sims dagligen. De kommer antagligen bli så, om ni har något emot de så är de bara sluta kolla bloggen-vilket jag tror dem flesta redan gjort eftersom att den är så oaktiv. 

Jag kommer med andra ord slita blogga om SSO, kanske skriver något när de kommer nya huvuduppdrag eller så men annars kommer bloggen handla mest om Sims framöver, jag ska försöka hålla bloggen aktiv men de blir nog inte ett inlägg om dagen som de va förut, hoppas ni har överseende med detta och så hoppas jag ni fortsätter följa mig och mina Simmar. Första Sims-inlägget kommer nog upp inom kort :)

Likes

Comments

Nu har jag ju varit inaktiv ett ganska bra tag. Det är för att jag helt enkelt i har haft tid eller ork. Jag ska försöka bli aktivare men det är svårt n'r jag är i skolan på dagarna och dödstrött när jag kommer hem. 


Jag kanske ska säga redan nu att i vecka 10 kommer de eventuellt bli lite tomt här på bloggen, ska nämnligen till fjällen under hela vecka 10. Men jag har sportlov vecka 9 så jag har förhoppningsvis ork och tid att ställa in några tidsinställda då! 

Ha en fortsatt trevlig fredag!

Likes

Comments

Veckans uppdatering bjöd på massa skoj...och en del som var mindre skoj. Hästmarknaden. Jag förstår inte riktigt vad den ska vara bra för utom att SSO-teamet ska kunna slänga in alla hästarna som inte får plats i köpestallen där. Men men, efter att jag gjort hästmarknaden (endast för XP:n) gjorde jag James tävlingar som han skapat endast för att få andra att städa åt honom, den lata och snåla lilla saken.

De första jag skulle göra var att städa upp alla jultomtar, det var tio stycken. Denna tävlingen var väldigt enkel då jag hade väldigt mycket tid på mig. Jag hann både ta en bild och springa runt och leta efter en tomte jag inte hittade i ca 30 sekunder innan tid tog slut.


Nästa sak jag skulle ta undan var alla jolbockar, även dem tio stycken. Denna tävlingen var väldigt lätt eftersom att dem stod på samma ställe som tomtarna gjorde, bara ta samma lilla runda igen med andra ord.

De sista jag skulle städa undan var alla paket. Detta var den absolut svåraste tävlingen. Jag hade inte särskilt mycket tid och sakerna låg inte på samma plats som i övriga tävlingar, men jag hann till slut. Dock var jag bara några hundradelar från att förlora, där hade jag tur haha!

Sedan var de dags att dra sig bort till Moorland där Mrs. Holdsworth hade julklapps utdelningar att berätta om! Här är alla ställen dem finns på och vad man får för belöning:


Professor Jura i Firgrove: Du måste ha lämnat en bild på Mr Sandman till Elizabeth.Elsa Einstein i Dinodalen: Du måste ha kollat efter post med Nic Stoneground

Jamie Olivetree i New Hillcrest: Du behöver ha gett det gluten-fria brödet till RickyCatherine utanför Jarlaheim: Du måste ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake


Pamela Moonriver i Månskäreby: Du behöver ha hällt sant i GED:s bensintankar kring Fornåseborg


Borgmästare Klaus i Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Klaus hur du fick tillbaka stadens nyckel


Marley vid Marleys Bondgård: Du måste ha mött Carney vid Vingården.

Likes

Comments

Hej allihopa, och välkomna till uppdateringen där vi avslutar vårt julfirande med lite roliga lekar!


Ingen mer snö!!
Vintrarna på Jorvik är kalla men korta, och snön har smält bort igen. Om du saknar snön kan du alltid ta en sväng förbi Dinodalen!

Jorviks sista julklappar
Så länge som någon kan minnas har det varit tradition i Jorvik att avsluta julfirandet genom att leta efter en sista gömd julklapp. Det betyder att det finns skattletare över hela ön som alla vill fånga det magiska ögonblicket då du sliter sönder presentpappret för att upptäcka de underbara överraskningarna inuti!

Mrs Holdsworth kommer hjälpa dig tillrätta!

Mrs Holdsworth kommer hjälpa dig tillrätta!

Rid över till Mrs Holdsworth i Moorland och hon kommer att berätta historien om Jorviks årliga tradition om att söka upp den sista julklappen, och du kommer att få börja din egna jakt! Nedan har vi listat alla områden där du kan leta efter presenter, och uppdragen du behöver ha gjort innan för att kunna låsa upp presentletar-uppdraget:

Professor Jura i Firgrove: Du måste ha lämnat en bild på Mr Sandman till Elizabeth
Elsa Einstein i Dinodalen: Du måste ha kollat efter post med Nic Stoneground
Jamie Olivetree i New Hillcrest: Du behöver ha gett det gluten-fria brödet till Ricky
Catherine utanför Jarlaheim: Du måste ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake
Pamela Moonriver i Månskäreby: Du behöver ha hällt sant i GED:s bensintankar kring Fornåseborg
Borgmästare Klaus i Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Klaus hur du fick tillbaka stadens nyckel
Marley vid Marleys Bondgård: Du måste ha mött Carney vid Vingården.

Dessa uppdrag kommer inte synas i din uppdragslogg, och glöm inte att du måste ha pratat med Mrs Holdsworth för att sätta igång med julklappsjakterna.

Mandeln i gröten!
Det här är Robert, och Robert gillar julgröt. Jorviks invånare älskar att leta efter mandeln i gröten och om du lyckas hitta den kan du få en belöning!

Beskrivning!

Robert har julgröt så det räcker och blir över!

Du kan hitta Robert och hans julgröt i Månskäreby, New Hillcrest, Jarlaheim, Västkobbens Fiskeby, Silvergladebyn, Fort Pinta och Moorland. Hälsa på honom och provsmaka gröten för en kul överraskning!

James '’städtävling'’
James är snålare än snålast även under julsäsongen. Den lille svindlaren vill att du ska göra allt hans jobb, men se till att han betalar dig rättvist för att du gör det!

I Fort Pinta har James några olika ‘’tävlingar’’ för dig där du behöver städa upp allt som är kvar efter julen och se till så att stället ser rent och snyggt ut igen. Varje tävling är lite svårare än den tidigare, och om James kan släppa sin girighet för några minuter kanske du till och med kan få en belöning för att ha hjälpt honom!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller öppet i Fort Pinta den här veckan!

Star Stable Game News
Game Master Ylva och Matilda njuter fortfarande av sitt jullov. De är snart tillbaka igen ska ni se!

Ha en härlig vecka allesammans!
Kramar från SSO-Teamet ♥


Text från:https://www.starstable.com/se/news

Likes

Comments

Likes

Comments

​Så, vad tror ni kommer i dagens uppdatering? Eftersom det är jul om endast tre dagar (vilket inte syns om man tittar ut genom fönstret, iallafall inte där jag bor) så tror jag på mer juluppdrag, jag menar, vad annars, juluppdragen är ju inte klara än. Men jag tror även lite på huvuduppdrag? Dem har ju sagt att de ska komma nya huvuduppdrag innan 2016 är slut och de är de ju typ. Dessutom kom huvuduppdragen den 23 december förra året och eftersom de brukar dröja ganska exakt ett år tror jag verkligen att de kommer idag eftersom det är den sista uppdateringen innan jul. Så juluppdrag och huvuduppdrag är det jag tror på! Dock brukar vi ju alltid få en teaser innan juluppdrag, nya områden och nya hästar? De har vi inte fått... Men jaja, vi får vänta och se helt enkelt!

Likes

Comments

Darkprince är min mustang. Han är duktig i Western och lyder sin ryttare utan några som helst problem, ett stort + för mig med andra ord. Nu kommer mer information om honom:

Namn: Darkprince

Tilltalsnamn: Prince

Kön: Valack

Ägare: Nadine Duskwater

Ras: Mustang

Likes

Comments

Sååå, idag ska vi helt enkelt prata lite om Jorvik City som kom förra veckan. Jag har gjort alla uppdrag och utforskat hela området redan, de har jag hunnit med, tro det eller ej. Jag har även hunnit tagit några bilder just för att kunna skriva detta inlägget ordentligt med både bilder och text. Nu är det ganska sent på kvällen (inlägget är tidsinställt) så detta kanske blir ett ganska flummigt inlägg men jag vill få upp det så fort som möjligt och dessutom blir inläggen jag skriver på kvällen roligare att läsa och jag tycker det är roligare att skriva dem eftersom att jag faktiskt skriver snabbare på kvällen och jag behöver liksom inte tänka så mycket. Mina händer bara rör sig över tangentbordet av sig själva, åså blir de typ världens bästa text (inte världens, men bra för att vara mig). Så nu börjar vi.Governor's Fall

Leonardo's glassbar är tillbaka från Star Academy, denna gången ännu finare. Jag tycker verkligen om Leonardo's, det är så fint och levande där. En till asgrym sak är ju att den ser så levande ut. Man ser nästan att de finns människor där inne, att baren inte är övergiven liksom, jag kan tycka att vissa platser i spelet ser ganska övergivna ut.

Är sjukt glad att scenen från Star Academy fick vara kvar, även fast jag inte tror vi kommer få använda den, men vem vet?

SSO HQ. Att denna plats finns i Star Stable tycker jag verkligen är jättekul. Det ser verkligen ut som i verkligenheten, de står till och med "Welcome Home" på dörren i verkligenheten också!

Pir 13

En skum plats, inte jätteförtjust i den. Men jag tycker ändå om den liksom. Och fiskaren? Hur rolig är inte han? När han står å berättar sina gamla historier. Spännande att läsa faktiskt, lite nördfakta (fakta? Jag vet inte..) är väl aldrig fel? Iallafall, här kommer lite bilder:

Gillar att hon springer igenom mig precis när jag tar bilden, haha.

Ehm,,? Ja, ingen kommentar...

Aideens Plaza

Älskar spårvagnarna!

Å vem är denna lilla filuren då?

Café Harpan.

Är sjukt nyfiken på han på bilden, vem är de liksom?

Sneaky?

Nya frukter till hästen!

Helhet

Älskar hur detaljerad kartan är, stort +. Tror det kommer att komma mer till Jorvik City ganska snart faktiskt....

Likes

Comments