View tracker

Jag finner mig återigen sittandes i min soffa lyssnandes till den där nästan allt för lugna musiken med förhoppningen om att den kommer hjälpa mig att plugga bättre. Lampornas sken är på max för att minska risken för oönskad sömn. En stilla önskan om lov flyger förbi mig och jag viftar bort den med vetskapen om att jag går på universitetet och att den ljuva tiden med veckolov är förbi. Då det snart vankas tenta och litteraturseminarium har denna tappra student inget annat val än att spendera lediga kvällar med att läsa kurslitteratur, skriva anteckningar och ifrågasätta livets eviga frågor. Så med ögon störda av starkt gult ljus och fingrar nötta av för prydligt skrivna ord önskar jag er en trevlig kväll. Ni vet hur jag kommer att spendera min. 

/Matilda

Likes

Comments

Jag har länge funderat på att släppa en ny låt. Nu är stunden äntligen kommen!
Det är alltid jobbigt att våga släppa taget om någonting som är så personligt och öppet. För mig är musik en ventil för känslor och tankar, vilket också leder till att man har extra svårt till att låta andra ta del av det man åstadkommit. Men nu har jag satt ner foten och bestämt mig för att jag är redo att ta steget.

Den nya låten heter Crazy Train och den beskriver en situation i en människas liv där man är så otroligt lycklig men samtidigt så otroligt rädd. Den handlar om kärlek, den djupare sorten.
Följ länken nedan för att komma till låten.
https://soundcloud.com/matildalinnea/crazy-train

Eller följ mig på fb.

https://www.facebook.com/matildalinneamusic


Ha en fortsatt trevlig måndag!
Kram
Matilda

Likes

Comments