Idag åker jag till Gotland! Nu när jag skriver detta sitter jag på båten. Det är jätte mysigt. Jag ska snart äta lunch och sedan ska jag köpa godis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu var det några dagar sedan jag bloggade, anledningen är att min telefon försvunnit. Utan den har jag inte kunnat blogga. Men idag hittade vi den. Jag blev såååååå glad! Överlycklig!! Det är så skönt att den är tillbaka. Hoppas det aldrig mer händer! Ja, jag hade väl inte så mycket att skriva om.

Likes

Comments

På bilden ser ni Duni i grimman jag köpt till henne.


Idag ska jag sova över hos Linnéa och jag är så taggad! Vi kommer ha så kul, och imorgon ska vi till hästarna på sommarbetet! Det kommer bli så kul. Men tyvärr ska det regna typ hela dagen. Men regn stoppar oss inte! Jag saknar Duni även fast det bara gått en vecka sen jag såg henne. Hon är min fina Duniicorn! Hon heter ju Duni men jag kallar henne Duniicorn för att d+🦄=Dunicorn!

Likes

Comments

På bloggen kommer jag för det mesta skriva om hästar. Men annat också. Jag kommer försöka blogga varje dag men det kommer nog inte bli varje dag tyvärr😕.

Likes

Comments

​På bilden sitter jag på Duni.

Jag heter Leia. Jag är född 2004 och älskar hästar mer än något annat! Jag rider på Vällingby Ridsälldkap i Stockholm. Jag sköter på
en ponny som heter
Dunlewey Rascasse men kallas Duni och så sköter jag en storhäst som heter Ester.

Likes

Comments