View tracker

För ett tag sedan så var Dumle på en liten shoppingtur. Vi köpte ett tak/hus, som var högre, bredare och hade inga väggar tillskillnad från det andra så vi bytte ut det.
Vi hittade också två st "höbollar" alltså bollar som man lägger hö i han verkar faktiskt gilla dom ganska mycket. 🐰❤️👑

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har börjat träna Dumle med bollar igen. Han har bara kunnat putta på små, så som innebandybollar men nu provade vi med en basketboll, fungerade jättebra nästan lättare än de små bollarna. När vi tränar så lägger jag en liten godisbit under bollen som gör att han vill putta på den.

Likes

Comments

View tracker

Dumles smeknamn i hur-ofta-de-används-ordning!

😎Many
😎Nini
😎DumleBoy
😎Bubbeeen
😎Dumlis
😎P-Nisse
😎Lillebror

Likes

Comments

Idag så gick jag(Kajsa) ut med Dumle. Han tyckte det var roligt och kanske lite besviken på att det fortfarande inte kommit någon snö. Men han passade bra i sitt nya täcke, rosa är verkligen hans färg😍

Likes

Comments

Idag är det julafton!
Dumle var ivrig med att öppna alla sina julklappar. Av lillmatte (Elsa) och stormatte (Kajsa) fick han en morotshållare och två täcken att ha på sig när det är kallt. Hoppas det kommer snö så att han kan använda dom.

Likes

Comments

Kaniner måste ju faktiskt också få pyntat. Så idag hjälpte Dumle mig med att pynta hans lilla gran. 🎄

Likes

Comments

Idag så gick jag ut med Dumle. Man hade kunnat trott att han inte fått mat på ett år såå mycket åt han. Vi träffade inga hundar eller läskiga barn idag så det blev en väldigt lugn och avslappnad promenad.

Likes

Comments

Här kommer någon bild på när Dumle försöker surfa, han var faktiskt ganska bra på det.

Likes

Comments

Dumle har fått ett tält. Det är mycket sött, blå och gult och lurvig botten. Han är inte alltid ett jättestort fan men han skuttar ändå in någon gång då och då.

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta om de gånger som Dumle har varit med på TV.

Första gången var inget mindre än Bolibompa, haha. Då hade min lillasyrra skickat in en bild på honom och att han fyllde år . Så då tog programledaren upp bilden då och sa att "detta var ett litet speciellt födelsedagsbarn". Jag förstod dock inte riktigt bildvalet på Dumle som Elsa gjorde, för han ser...ja... det fanns sötare bilder om man säger så. Sen sa han grattis som till alla andra. Det var faktiskt inte någon i våran familj som såg det utan det var två av mina kompisar som ringe och sa att Dumle var på TV! Så fem min senare stod hela familjen runt en dator och kollade på Bolibompa.

Andra gången var på Djursjukhuset. Då var vi inne med Dumlis för att han hade fått ont i ryggen och började att gå konstigt. När vi satt där i väntrummet så kom det fram en kille som började fråga massor av frågor om Dumle, helt random. Vi undrade varför han var så nyfiken och berättade att han jobbade med inspelning av djurakuten. Så då fick vi frågan om att vara med, och det ville vi. Man var lite nervös för vad vi skulle göra osv. men vi skulle berätta lite saker om honom, sen så skulle vi låtsas prata med varandra, medans att de filmade oss. De bad mamma att säga att "Dumle och jordgubbar är en oslagbar kombination" Eftersom vi hade med oss en liten matsäcks låda till honom med pellets och jordgubbar m.m. TV-teamet visste inte exakt när programmet skulle sändas men någon gång i Maj. Så en helt random dag när jag gick till soffan för att kolla på tv så sa jag åt pappa att zappa till Djursjukhuset och bara typ tio sek senare så sänds vårat inslag. Det var ganska roligt att se, i typ en månad efter var det folk som bara "jag såg er/dig på tv" eller "var det ni som var på Djusjukhuset?"


TO BE CONTINUED...

Likes

Comments