Man är så nervös att man tror hjärtat ska hoppa ur bröstet på en, att ett litet tryck kan få dig att känna sådan glädje men oxå sådan besvikelse att du inte vet vad du ska göra.
Jag pratar såklart om teoriprovet.
Sitter här utanför och strax ska syster in och skriva och klarar hon de har hon körkort och då ska vi fira.
Det är hon så värd!
Håll alla tummar ni kan!

  • 0 readers

Likes

Comments

Har tagit fram några saker som är mer än välkomna hem till oss.

Är så taggad på att byta ut vår soffa mot två tvåsitsiga och ha 2 fåtöljer mitt emot, så det blir som en inramning.

Så gärna två Hampton fåtöljer i samma färg som soffan givetvis.
Sedan har vi ju denna fantastiskt mysiga lampa som jag vill ha i största modell och sätta i vårt sovrum måste få en mysig känsla därinne.

  • 2 readers

Likes

Comments

Idag lämnar gurrisen mig för en hel helg med grabbarna i Vemdalen, hur kul! Men mindre kul för mig som är själv hemma och kanske gör mitt första försökt till att sova själv... 
Så imorse begav vi oss till ett fik för lite frukos mys, vårt uppdrag var att hitta ett par solglasögon till gustav och det gjorde vi. Hamna även inte på Stockholms stadsmission där jag hitta mig en servis & gustav en stekpanna i koppar!
Sprang sen förbi ica för att köpa med oss något fikabröd till Gustavs syster.

Fastna så starkt för kannan.

  • 2 readers

Likes

Comments

Vilken super master god fisksoppa jag gjorde idag till middag.

Recept

1/5 purjolök
3 vitlöks klyftor
1 tsk basilika
1 tsk persilja
1 påse saffran
1 krm salt
1 krm svart peppar
1dl Cream freich
2/5 dl Matlagningsgrädde
2/5 dl matlagnings vitt vin
2 dl vatten
500g Räkor
300g Lax
400g Torsk
1 baguett

Detta recept är för typ 4 personer!

du börjar med att fin hacka vitlökarna & purjolöken.
Fräser på de tsm med lite olja.
väl gjort lägger du i resterande kryddor och cream freich och grädde för att sedan låta stå och puttra i ca 10 minuter.
Tillsätt sedan torsken och laxen så det kockar och blir färdiga och till sist ta bort grytan och lägg i räkorna.
Toppa med ett basilika blad för lite dekoration och servera sedan med en bröd!
KLART!

  • 2 readers

Likes

Comments