Helt galet att vi idag har fått en lägenhet! Vi ska ju börja jobba i Örebro redan i början på maj och nu idag fick vi äntligen tag på en lägenhet som var bättre än vi trott.

Vi kommer att bo i en etta på ca 80 kvadrat som är en gammal ladugård som är utblåst och renoverad så vi kommer att bo på de så kallade höloftet! Den var ljus och fräsch och nu sprudlar tankarna om hur man vill ha de i lägenheten sen men möbler och tyger, färger och allt! Kommer att få göra en lista på grejer att införskaffa ska bli så spännande och kul med denna flytten.

Vi kommer att bo som i barnen i Bullerbyn aktivt, känns så mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte om de är fler än jag som är i samboförhållande eller i vilket förhållande som helst egentligen, men jag har svårt att somna om jag vet att han är ute och ränner men kommer att komma hem under natten? Jag är absolut inte svartsjuk eller funderar på vad han gör ute utan de är mest det att jag bara skulle vilja ha min godnatt puss och se att allt är okej innan jag faller in i drömmarnas land.

Ikväll ligger jag och väntar på att han ska komma hem och säga godnatt, men jag får nog nöja mig med en puss på pannan när han kommer hem och en värmande kropp som kryper intill.

Att få sova med någon intill sig är verkligen den tryggaste känslan man kan få, känna värmen av någon annan och höra hur andetagen blir långsammare och stabilare när man faller in i sömn.

Nu ska jag ramla in i drömmarnas land och vakna upp intill min stora skatt här i livet imorgon bitti. Just nu är varenda timma av sömn viktigt, har en nedrans förkylning som inte riktigt vill släppa, ett kaos till hem att reda ut och mängder av andra projekt som de ska fixas med. Lite därav jag tänkte börja blogga så mina närmaste kan få följa med på kommande äventyr i livet med en ny stad och nya möjligheter framöver.

Likes

Comments