Den här målade jag häromdan. Vad tycks? Hehe

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Jag är verkligen, verkligen, verkligen ledsen för en så dålig uppdatering på sistone. Förlåt! Det som händer i mitt liv är att jag går i skolan. Ibland så händer roliga saker, men när det väl händer så är jag för lat för att skriva om det på bloggen (hehe). Men jag lovar att skärpa till mig, & komma med uppdateringar oftare!

Det här är från när vi var på kräftskiva.

Detta är från när jag & mammi var i Vadstena på en konstvandring (elr vad det kallas, hehe). Det var jätte kul. Då jag själv är rätt så intresserad i konst!

Det här är bara några spontana bilder som Emilia tog på mig när vi var ute och gick.

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Hej alla! Just nu är jag hemma hos min morbror & en stor del av familjen. På kräftskiva! Vi har kört lite lekar o så, haft roligt & trevligt. Har inte fått chansen att knäppa några bilder än, då maten inte är fram plockat än så det är kke inte såå intressant . ;p Men vi får se om det kke kommer upp några bilder sen.

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Hej alla! In the moment som jag skriver detta så sitter jag & Emilia i soffan hemma hos mig o chillar. (Hon är äntligen hemma från Grekland!!) Vi äter smoothiebowl. :P En tumme up på den! På bilderna så ser ni min.
Vi hade tänkt att titta på en skräckfilm, men vi vet inte riktigt vilken. Vi tänker kke titta på The Ring. Men vi får se! Ni får jätte gärna tipsa om lite skräckfilmer (jätte läskiga). Hehe :)))

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Hej alla! Tänkte att ni kke behövde en uppdatering lixom. Jag har ju inte uppdaterat på ett tag och så.
I alla fall, det som har hänt är att skolan har startat! (Yay?!) Jag är faktiskt rätt taggad på den här terminen. (Jag har precis börjat 8:n). När jag började i åkurs 7 så var jag inte taggad i överhuvudtaget, men nu är jag riktigt taggad. (Haha), jag har ingen aning varför men så är det bara. De första veckorna i skolan har varit okej. Förra lördagen så åkte min bästa kompis @Mittlillaplace till Grekland!!, medans jag är kvar här i Sverige! Fubigt jue! Aja, hon har det väldigt trevligt där, jag är glad för hennes skull!
Om ni undrar vad jag gör om dagarna; jag målar, gör läxor, lyssnar på musik/podcasts och jag skriver en bok(!). Jag hoppas verkligen att det blir nått av den! Aa men vi får se.

Det jag tänkt att göra idag är att; måla lite, skriva en hel del på min bok & åka till skyttet!
♡♡

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Idag är det den sista dagen på sommarlovet, tänkte att det skulle vara intressant med ett inlägg om mina höjdpunkter i sommar!! <3

De här bilderna ä ifrån när jag va i USA i början på lovet.
Ni ser utsikten över Miami beach från vårat hotellrum (i Miami). Och en bild jag tog när vi va i Miami.
Det är också flera bilder "under vattnet", det ä från när vi åkte i en båt med glas golv. Riktigt coolt! Vi såg flera olika fiskar, sköldpaddor, alligatorer, fåglar & en staty.
Och så ser ni när vi va i kyrkogård. Det va JÄTTE COOLT ju! Riktigt fina & häftiga bilder blev det. (Om ni vill se fler bilder så kan ni kolla min Instagram: beatricescholl).
Jag och mamma va på ett konstmuseum. Nästan det coolaste på hela resan tycker jag!
Och sen ett par fler bilder på min USA resa! :P

Det här är inget jätte speciellt, men jag tar med det ändå. Jag, mamma, pappa & min lillebror va med kompisar i Sommen. Jätte trevligt & vi hade jätte kul. :))

Det här är ifrån när jag bodde hemma hos min syster & hennes man, (& bäbis).

Det här är ifrån när jag & Emilia var vid en sjö, (blålagunen). Det var jätte kul & trevligt. När vi skulle hem så gick vi till Skänninge därifrån. Det tog nästan 3h... men det var värt det & vi fick skjuts av mammi resten av vägen hem!

Det här är när jag va i Göteborg & Båstad. Jag har redan ett inlägg på det! ;)

Har oxå vart barnvakt till den här sötnosen! MOSTER DUDU ÄR BÄST!

Likes

Comments

Dag 1
Frukost

Norrvikensträdgårdar

Lunch & Torekov

Hovshallar

Kvällsmat, Ängelholm

---------------------------

Dag 2
Frukost

Promenad

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Hej alla! Nu sitter jag på tåget påväg hem från ett par dagar semester i Båstad! Jag planerar att lyssna på Kent (!) & läsa i min nya tidning (Damernas värld). Men det blir nog lite godis o YouTube på en 2h lång tåg tur. ;)
Ärligt talat så har jag inte så mycket att säga :/, men jag har mer att visa! När jag har publicerat det här inlägget så ska jag plocka ihop de finaste bilderna som jag tog nu när vi vart borta, & lägga ut ett nytt inlägg med dem :))! Vad tycker ni? Det blir nog bra va?

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments

Hej! Idag så gick jag upp kl 05:30. Eller snarare så blev jag väckt då och gick upp 10 min senare. (Hehe). Sen så satte sig jag, lillebror, mamma & pappa i bilen för att åka till Göteborg. Vi åt frukost i bilen, om ni undrar vad det är för frukt så ä det ett drakfrukt! Det smakar nästan ingenting, men man kan ana lite smak av kiwi. Vi va i Göteborg i ungefär 5 timmar, då vi åkte vidare till Båstad. Nu är jag här i Båstad! Och här ska vi va tills onsdag. Om ni har lite tips om vad man kan göra här i Båstad, så är ni välkomna att kommentera det!
Det är allt jag har till er idag! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ses i nästa inlägg, ha re bra!

Likes

Comments