V.39 kom, v.38+2 gjorde våra två minsta underverk entré i världen! Äntligen!
Elsa, 47cm lång & 2524 gr ❤
Anton, 48cm lång & 3130 gr 💙

Allt gick bra, vi hann fram till planerat snitt datum.. helt sjukt att det bara gick!
en konstig känsla att veta vilken dag man ska få ut sina barn❤.

första dagen fick vi spendera på neonatal, för att Anton hade mycket fostervatten kvar i lungorna, så de ville ha koll på hans syresättning 💙. Inte förrän kvällen bestämdes att vi ändå fick rum på BB, där vi kunde va alla tillsammans❤. Och där är vi kvar.. lite koll på Elsa så hon inte går ner i vikt mer, utan klarar sig med amningen. Även koll på min smärtlindring & läkning efter snittet. Tack gode gud för vissa läkemedel... 🙈

Hittills så har det gått bra, två trötta små & två trötta föräldrar.. nu längtar vi efter att få komma hem till vårt egna & våra två stjärnor hemma ❤ imorgon kommer de äntligen hit & får träffa oss ❤!

så med dessa bilderna säger vi godnatt från bb ❤  nerbäddade på mig inför natten, och syskonmys tidigare idag❤😍💙

nighty nighty på er alla ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Valborgsmässoafton, vore väl en ypperligt bra födelsedag!!! Tänk, de flesta är lediga, våren är oftast här.. borde inte finnas en mer lämplig dag att bestämma sig för att titta ut från magen! Än är det långt till midnatt, så vi håller tummarna några timmar till.. ❤💙!

38 fulla veckor idag.. from idag räknas de små som fullgångna där inne.
Undra vad man kan hitta på för nått, för o köra ut dem detta dygnet...🙈

Vi ska prova med lite grille nu strax iaf. ❤

om inte annat så är detta iaf. förhoppningsvis sista helgen utan bebisar i huset... om inte läkarna har fått nån ny strålande idé när vi träffar dem efter helgen. Då blir de nerv sammanbrott vill jag lova....

trevlig helg på er ❤

Likes

Comments

v.38... det trodde jag aldrig att vi skulle komma till, särskilt inte efter veckan som varit! I torsdags var vi på det sista in planerade ultraljudet & läkarbesöket på clv. Allt såg bra ut med prinsen & prinsessan där inne, de hade växt nästan 700gr/var även denna gången på ca 4v. Vikterna uppskattades nu till 24xxgr och 25xxgr ❤💙! Så suveränt bra & över förväntan☺ ca 5 kg bebisar, helt helt helt galet!!!

Sen va det dags för läkarbesök och även där va de mesta bra med mig, men lite äggvita i proverna.. och det ihop med min huvudvärk gjorde så att vi blev inbokade på ett extra besök i lördags på förlossningen. Nya prover, ultraljud & ctg-kurva, och denna gång såg allt bra ut igen.. ❤ konstig känsla att åka till förlossningen & åka hem utan bebisar! men skönt att de är noga, föreslog att de kunde plocka ut dem när vi ändå va där... men de va inte så lätt övertalade när alla prover va bra igen 🙈 annars kanske vi hade haft en liten chans iaf.😑

Så nu är vi snart i mål för en fullgången tvillinggraviditet... förvärkarna är nästan bortblåsta, bytt mot huvudvärk, ilningar, illamående & ingen matlust..

Ett satt datum fick vi också för snittet i torsdags, men det håller vi för oss själva ❤ och hoppas fortfarande & håller alla tummar o tår att de tänker komma ut i världen självmant innan satt datum...

en konstig känsla och veta, den dagen ska vi få barn...

Denna helgen har vår prinsessa fått in sin prinsess säng också ❤ bebis sängarna är bäddade & på platserna där de ska va.. vi har även hunnit med kalas på Leos för barnens kusin Nicole ❤. Barnen hann med att vara hos morfar & gunilla, och hälsa på moster sofie & kusinerna medan vi var på clv i lördags.

ibland, så blir det en del gjort.. men det har vi tagit igen idag... vila, vila, vila, och lek ute i snön 🌞🌞🌞 snön... slutet av april... Hrm. 

Likes

Comments

Idag är det äntligen dags för att se de små liven där inne igen ❤💙 v.37, snart in i v.38.. sista ultraljudet! Hur jag nu ska kunna ligga ner så platt, på rygg, så länge... det lär bli intressant.. tänker mig en skalbagge på rygg typ 😑😑😑!

Även sista inplanerade läkarbesöket, samtal om snitt och allt vad det innebär.. känns lite tokigt. Förra gången blev det ju akut och då hinner man inte fundera så mycket..

men idag, idag lär det bli diskussion vill jag lova... stackars läkare 🙈🙈🙈 kan ju bara hoppas det är samma tålmodiga kvinna som på förra tiden!

Hur som, så är det idag 23 dagar till bf. och det enda som är säkert, är att de ska ut innan dess... helt otroligt att de lyckats stanna så länge...

Dags att väcka den lilla dottern & bli dagis klara 💙❤ en lycklig liten son som ser fram emot att bli hämtade av farmor & farfar idag på dagis. Att så lite kan göra så mycket ❤!

och jag... ja, ready to fight 😑! Tyvärr, så lär de väl i detta stadiet resultera i sprutande hormon tårar & onödig värk & ännu mer toaspring.. 🙈😑😕😐

Likes

Comments

jahopp, idag hade jag ju tänkt att vi skulle vakna på BB, med våra två små bebisar på rätt sida om magen.. men inte då..
Måndag morgon, bebisarna i v.37, och en jag som börjat må riktigt dåligt de sista dagarna av att de inte kommer ut, nu! helst för några dagar sen..

Denna veckan är det även dags för ett sista ultraljud & en förhoppningsvis sista läkartid inne på clv. Men jag har fortfarande en förhoppning om att vi ska "missa" de tiderna, och redan vara på plats..

Visst är jag tacksam att de stannat där inne så länge som de har. Men när man inte kan ligga ner, sitta bekvämt, inte sova, knappt ingen hungerkänsla och illamående när man väl ätit ändå, samt känner sig som en vattenfylld sprickfärdig ballong.. Då kan jag inte ens känna mig positiv för det längre..

När hormonerna sprutar ut & allt tålamod & ork är Slut för länge sen..
Tycker nästan lite synd om läkaren vi har tid hos, för det lär inte finnas ett datum i hela världen förutom samma dag, som hon kan ge oss som skulle göra mig nöjd..
... kanske kan hon ta hänsyn till de andra i familjens välmående🙈

Så idag, lär väl vara på andra tankar imorgon kanske.. men idag stänger jag in mig och hoppas att jag kan va instängd i en snabbspolande bubbla tills det är dags!

Likes

Comments

Den där ökända sista månaden av graviditeten... men ja visst! Vi provar igen.. den där känslan när man mådde rätt okej för några dagar sen, och sen vaknar upp till en höggravid kropp som inte lyder alls! När förvärkarna blir onda på riktigt, foglossning jävlas och det aldrig förr har varit så långt ner till golvet.. det är närmre sanningen!

På det stora hela så har jag mått väldigt bra denna graviditeten, precis som de tidigare.. men förväntade mig nog ändå mer gnäll, värk och hormoner denna gång när det faktiskt är dubbelt upp... men, en av varje ju så deras hormoner kanske jämnar ut varann & inte ger mina så stora variationer..

Sen så kom idag.. dagen när man bara vill sätta sig & lipa för man knappt får på sig strumporna utan att de gör ont nånstans när man försöker böja sig.. tacka vet jag tofflor & slipin skor!
Dagen när insikten kom att man är jäkligt tacksam för att 5 åringen & 3 åringen hjälper till så mycket hemma, att de med ett vakande öga & hjälpande hand vet vart diskmedlet finns, vart de ska läggas & starta diskmaskinen.. & stoppa i tvätt och även starta den maskinen..
Dagen som projekt människan får inse att det blir nog inga mer projekt fixade innan magen är borta & bebisarna hemma ❤💙

Morgonen när man insåg att idag, har gnäll, lip, gravidhormon kossan vaknat till liv.. åh fy va jag inte trivs med henne! Hoppas för allt i världen att hon inte blir långvarig...

Så idag go vänner, hittar ni mig på soffan ute på altanen i sommarvärmen.. vatten, smoothie, choklad, telefonen, filt & kudde..
så vill ni mig nått, så vet ni vart jag är 🙈!

.... enda problematiken just nu, är att det är jäkligt svårt att komma upp ur soffan, och avståndet till toaletten...

Likes

Comments

Nu har jag varit dålig på att skriva här på ett tag.. vi har fått en del att hända här hemma iaf. Igår så blev de första möblerna inställda i bebisarnas rum, två sängar är bäddade & redo, hoppas dock att de vill sova tillsammans ett bra tag ❤💙.

Lite nya möbler har kommit ut på altanen, och skötbordshörnan i vårt sovrum är i stort sett klar..

Bb väskan är nästan färdig packad, kläder & saker till bebisarna iaf.. resten måste packas idag, de har jag sagt nu den senaste veckan varje eftm/kväll när förvärkarna känns mer och mer för varje gång.. men, ibland är de svårt att få tummen ur!

Här hemma har vi nu mera en tandlös liten unge som stolt visar upp sin första glugg 😍❤ gympa avslutning avklarad också.. och jag vet inte riktigt när han blev så stor?!
Han donar & fixar, och planerar uppfinningar till höger och vänster.. Idag ska han för första gången följa med kompis hem direkt från dagis 💙!

så i eftm blir det kvalitets mys med lilla fröken bus, med båda vuxna för sig själv❤

ha en bra dag ni alla ☺ jag börjar min morgon med tidig dagis lämning & besök hos barnmorskan☺

Likes

Comments

Dagens ultraljud och läkarbesök gick bra ❤ liiite för bra, inga tecken alls på att vara påväg ut i fina vårvädret.. bra för bebisarna, men liiite besviken att det inte verkat hända nått... kan iofs gå fort för det när de väl börjar hända saker, men ändå 😕😑.

Lite besviken över läkarens beräkningar gällande sättande av snitt datum, stämde inte riktigt överens med vad vi fått till oss tidigare.. men, ju längre de stannar ju bättre är det ju.. sen om jag är kylskåp och inte kan röra mig så långt fram, det är en annan sak antar jag..

Det var iaf ännu en av varje där inne 😂 nästan lite kul att de inte skriver upp i journalen att vi vet könen, för varje gång skyndar de förbi de delarna på bebisarna lite & frågar sen om vi vet vad det är för kön..
Pojken vägde ca 1753gr idag, och flickan 1629gr, så tillsammans +1.4 kg på 4v. Så växer gör dem ju☺ och jag med🙈

Nu har jag svullat i mig en stor skål med frukt/bär, grädde o mörk choklad, och tyckt lite synd om mig själv.. så nu får de väl bli lite nytta gjord iaf. innan det är dags att hämta de små❤💙.

Likes

Comments

upp o hoppa!!! Tidig morgon blev det idag, morgonpigga små & gymnaster i magen ❤💙. Det börjar bli alldeles för ljust ute... och är det ljust, ja då är det ju morgon... eller 🙈!

Idag ska barnen lämnas tidigare på dagis, sen hämta mannen på jobbet, och vidare till Clv, ultraljud & läkartid väntar idag 😍❤💙. Nu rullar det på rätt så fort 😮🙈!
Börjar bli lite små nervös faktiskt...

Men, just nu när man typ måste stå upp för att kunna andas normalt, och inte hittar nått bra läge att sitta/ligga i... så ska de bli skönt att de snart är ute💙❤

igår tog jag o barnen fram cyklarna ☺ nöjda, trötta ungar va det igår kväll sen😍 hoppas snön håller sig borta nu bara så det kan fortsätta vara vår...

Hoppas ni får en fin dag idag 🌞👍😊 ut & njut!!!

Likes

Comments

Detta underbara vårväder som ger sån energi & ork är ju bara så underbar 😍!
Vi fick ju iaf ha den två dagar... 🙈

Denna veckan har varit en bra vecka❤ Hugo är inkommen i sitt rum, inte helt färdig donat men det tar väl sin lilla tid.. pappa/morfar har börjat lite smått i bebis rummet med målandet ☺ guld värt för oss att ha ett par extra händer!
Esther hon bara väntar på att bebisarna ska komma ut så hon kan pussa på dem, älskade lilla unge ❤ hoppas hon är lika entusiastisk när de väl är ute..🙈

För mig har det varit en psykiskt kämpig vecka, man börjar bli både nervös & förväntansfull på samma gång på vad som väntar❤💙. Mycket sammandragningar har det börjat komma, och ja, de känns mer och mer för varje gång att det blir starkare.. trångt är det i magen, och börjat få sån fruktansvärd klåda på armar & mage.. skulle man sticka hål nånstans skulle de nog spruta ut vatten, längtar efter att slippa vara en vatten ballong!

På torsdag väntar det nästsista (sista?!) ultraljudet, och ett läkarbesök inför förlossningen... overkligt!!!
samtidigt som det gått så sakta så har denna graviditeten gått så fort...

nu, nu vill vi bara ha ut dem ❤💙 v32 nu.

Likes

Comments