känner du dig ensam ,ledsen eller mår dåligt så finns jag här för dig !

 jag vill mer än gärna hjälpa er och må bättre . jag kommer finnas här och lyssna på er och vara ett stöd. här är allt okej att skriva , de kan vara allt i från himmel och jord , allt du mår dåligt över ska jag lyssna på jag ska öppna mina öron för dig och få dig att må bättre på något vis , jag kommer nog inte kunna hjälpa dig med allt men jag vill hjälpa dig påvägen till ett liv utan ångest , rädsla , ensamhet , depression med mera.

hör av dig och berätta din historia för mig för jag vill gärna lyssna!

tänkt på att du aldrig är ensam :

kärlek till er.

Likes

Comments

alla har vi stunder i livet där vi inte mår bra och de är okej . men de är inte okej att må dåligt för länge eller att bli utsatt för saker . de är viktigt att vi pratar om vad vi mår dåligt över för någon man litar på de kan vara vänner , familj , släkt eller någon på skolan. de är viktigt att man får ut de som hänt och får den hjälp man behöver . ingen ska behöva ha en klump i magen när man går till skolan eller vara rädd att man ska bli slagen påvägen dit , de är inte heeller okej att vara rädd hemma för att man blir illa behandlad eller liknande. tips som man kan tänka på är :

1. att ha någon att prata med .

2. att våga säga ifrån.

3. att varje morgon ställa sig framför spegeln och säga hur bra och hur fin man är idag.

4. att försöka och inte lyssna på alla dumma ord.

5. att försöka göra roliga saker endå om man inte mår bra.


Likes

Comments

hej och välkommna till denna bloggen .

jag heter malin andersson och är snart 21 år gammal.

jag vet hur de känns och att må dåligt och jag vet hur hemskt de är att ha den känslan. jag har varit utsatt för både mobbning och för näthat och andra saker . i denna blogg vill jag hjälpa er att förstå att ni inte är ensam , att de är många som har varit utsatta för hemskheter. i denna blogg vill jag också hjälpa er att öppna er och vill hjälpa er att må bättre och ge er tips hur ni kan få er att må bättre . jag är ingen utbildad psykolog men jag vill mer än gärna höra era berättelser och försöka och få er att må bättre.

i denna blogg kommer jag och skriva inlägg och mobbing , psykiskohälsa med mera . i denna blogg får ni kommentera och skriva till varandra och självklart till mig . vill att denna blogg blir en liten samlingsplats för er så ni kan få lite hjälp på vägen .

all kärlek åt er !

Likes

Comments