Dagen innan lovet är alltid dagen man ska hålla på att förbereda sig för skolan nästa dag.. Haha men aa som det låter ska jag bara vara hemma idag och fixa allt till skolan. Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på tv medans jag väntar på att tvätt ska bli klar.. Sen ska jag plugga lite och lägga mig rätt tidigt så jag pallar vakna imorgon! Aa det var allt för mig! TACK OCH HEJ !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ursäkta för dålig uppdatering från min sida, har inte haft lust att blogga så mycket efter frågestunden vet inte varför men jag lovar att sätta igång nu. Asså under hela mitt lov så har jag nog tagit min tid åt att gymma, sen har jag varit med mina fina friends för övrigt. Sen i fredags badade vi och igår va Amanda här, sen va vi i Farsta och köpte mat och en tröja till Amanda.
Ska göra ett bättre inlägg senare men vill säga att när jag inte haft nått att göra har jag suttit och gjort en masa videoinlägg, så dom kan komma upp när som helst sådär, så yes håll utkik mina vänner!


Likes

Comments

vaknade nyligen med värsta huvudvärken + så har jag ont i hela kroppen.. men var iaf och tränade imorse vid 9 tiden och kom hem typ 11? åt en macka sen somna jag nästan direkt.. men aa ska snart upp och göra lite god fruktsallad sen får vi se vad som händer resten utav dena soliga dag! älskar btw att snön håller på att smälta!! :D 

 

Likes

Comments

Yes ! Kom nyligen hem från gymmet. Är helt trött och vill bara gå och duscha! Efter jag har jag är klar ska jag till Däna och äta lite pasta sallad! Nyttiga efter gymmet måste man ju vara !

Likes

Comments

har gymmat i 3 timmar med tjejorna och malcolm.. så aa jag är helt död just nu. har precis duschat och ätit makor. Nu ligger jag bara i sängen with ma data och kollar runt på tumblr och fejan, ska nog göra det resten utav denna dag !! aa vad ska man skriva mer ? jag har inget liv, hejdå katter ! haha 

Likes

Comments

Kom hem nyss. Var i Farsta som sagt med mamma och lila systern.. Köpte inte så mycket , lila syrran köpte mer hahah! Men aa vet inte vad jag ska skriva.. Herrå !
Idrott sakerna är iaf köpta så nu är det bara att tapps vikt 👍

Likes

Comments

Yes! Blev varken eller något av de jag trodde att jag skulle göra today!! Men jag var en snabbis i skolan och hämtade mina so böcker och sen taggade jag och Däna till Farsta och träffade iman.. Såg även Samantha, issa och Maria där ! Iaf i kolla runt lite och snart ska jag tillbaka ditt fast med min lila syster och mamma 😊 aa det var väll allt för mig så länge, pussen !!

Likes

Comments

ni känner säkert igen henne från filmen dream girls med Beyonce.. hon har gått ner så jälva mycekt sen den filmen och hennes sång röst behöver vi inte ens snacka om! eller ni kanske har sätt filmen think like a man ? (om ni inte har sätt det så gööör deeet !?!?! den är bäst och chris brown är med för alla er chris breeze fans!)  hon, ne-yo och rick ross har gjort låt till filmen.. man kan inte bara sluta älska henne ! 


Likes

Comments

God morgon ! vakna för ett tag sen så ligger fortfarande i sängen.. väntar på att issa ska ringa mig för att höra vad som är planerat för idag. Dagens planer är lite osäkra.. skulle gått och gymmat med tjejerna fast tror vi ska gå och bada ist. aa vi får se vad som händer efter issa har ringt mig iaf !!! ska till skolan en snabbis och hämta mina böcker också och så hinner jag träffa däna eftersom hon är där! men hoppas ni har en bra måndag och första dagen på deta underbara lov !! hahah puss och kram! 

Bjuder på en jätte fin bild! haha 

Likes

Comments