Såhär spenderades dagen på baaaaali med älskipälskimälski, hoppas ni alla får spela bortamatch ikv och att frukost ingår.

mjaaarå  jaa säga stop jag..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan lillebror!! ikväll är det fest på etage och detta är kvällen outfit!! En melondräkt min mamma sydde till mig i 3:an, lite trång men mjaaarå​

Likes

Comments

Var ut med DSG igår när vi gick förbi en tatueringsstudio​. Det var då alkoholen fick det bästa av mig och ja som ni ser är det så här det sluta.


Likes

Comments

Blev bjuden på Adams bröllop förra året, riktigt fint och välgjort bröllop. Brudgummen smet så fick bara ett kort på brudgumman

Likes

Comments

Hej, jag är en lagom tjock pojke som älskar stora muskulösa män som kan ta mig med storm. Jag går på bidrag och äter på donken varje dag, jag äter det som blir över, Gratis är gott, det blir mer ekologiskt så.​

Likes

Comments

Ute på stan och såg den här jäveln, nu är frågan varfan köper man en??? Länka om ni hittar.

Likes

Comments

Förra veckan kollade jag på treornas bal. Då såg jag denna person som jag tyckte var lite för gammal för sin dejt. Jag tyckte det var lite konstigt så jag gick fram till personen och frågade om ett foto. Han svarade självklart ja men han tog lite konstigt på henne just då fotot togs.

Likes

Comments

Detta är min familj, vi bor under sanden i öknen och lever på skalbaggar och dricker vårt egna urin. Jag är mobbad i skolan för att jag är annorlunda, men jag är stolt över min familj. Min pappa tar på mig lite konstigt ibland men så gör väl alla familjer?

Likes

Comments

Igår när jag var på stan och skulle haffa lite guzz så hittade jag denna motherfuckern. Han satt på en bänk å tiggde godis från små barn så jag gick fram till denna varelse och sa ''Nej! du skall icke tigga från små barn''. Då blev han rädd och sprang iväg mot solnedgången på sina fyra ben.

slut, end of story

Likes

Comments