Header

In och följ mig på Instagram ✌🏻️
In och adda på snapchat 🦄

Instagram: Drop_deadsceene
Snapchat: Dropdeadsceene

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lite INZPIRATION från Pinterest❤️
Asså längtar så tills jag ska tatueras!
7:e november och 28:onde november 👏🏻
Fundera så på något liknande motiv men är så osäker, finns så mycket fint jag vill ha!OBS bilderna ägs ej av mig!

Likes

Comments

Usch, känner verkligen av att man börjar bli sjuk igen tur man köpt strepsils, nässpray och att man har Coltrane gel och värktabletter asså! Så jag hoppas att den där förkylningen kan dra nån annanstans! Vill ej bli sjuk 😁

Men från något tråkigt till roligt nu iaf!
Idag börja min nästa intro till ett nytt ärende! Yey! 👏🏻👏🏻

Bara för att jag vart så spänd så blev det att jag vaknade redan vid 8 som är väldigt bra då jag imon börjar halv 8 och måste stiga upp vid 6 för att hinna.
Så nu sitter jag här med 2h strötid så känns rätt skönt!

Passade även på att sminka mig, käka frukost dock bara ett stort äpple men endå det var så gott!
Och även tagit lite foton på snapchat just because! ✌🏻️
Och lyssnar musik ofc.

Känns som denna dagen kommer bli toppen 👏🏻😋Något redigt sjuk dock, testade igår för skoj skull om mina håll jag haft piercing i innan som jag tagit ur fortfarande gick att trycka in piercing i och gissa vad?!
Det gjorde det, blev super chockad! 😲

Kan förstå de i läppen som jag endå haft så länge visserligen 1 och 2 år sedan jag tog ut dem men endå.
Det jag reagerade på var hålet i ögonbrynet!
Hade det piercat kanske 4-5 månader och nu 3 år senare kunde jag endå trycka in en piercing 🙈

Så har planer att börja använda piercing där igen, hade endå planer ta ett nytt hål! 👏🏻

Och så bjuda det på bilder på mina kära oxå ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan, på er mina söta läsare och följare!
Denna veckan har varit både dryg och awsome!

Ni som läst min blogg vet att jag var på arbetsintervju förra veckan och det var så spännande då jag var spänd på att få svaret. Jag väntade i nästan en vecka och igår fick jag svar!
Bestämde mig att sova över hos Claudia och hennes kille från tisdag till onsdag och på onsdags morgonen bestämde jag mig för att ringa och fick det underbara beskedet att jag fått jobbet!!! Blev så totalt fylld av lycka!!!! 😄 🎉🎉🎉

Under tisdagen annars så träffade jag en gamal kompis jag ej haft kontakt med på flera år och vi tog en fika och snackade om allt möjligt, det var extremt kul! När hon skulle tillbaka mot Ronneby åkte jag med då jag skulle till Claudia som sagt.
När jag väll kom hem till Claudia så blev de snacka skit, dricka kaffe och äta middag i princip, mot kvällen så kom Rasse och vi alla 4 hade bestämt oss för att vi ville köra Bean Boozeld eller va fan det nu heter 😂 fy fan så ont jag hade i magen efteråt och de äckliga smakerna usch fy och blääääää!!! 😩😭
Annars hade vi jätte trevligt både tisdagen och onsdagen!

Tråkigt nog blev det aningen sent igår så jag höll på att försova mig till mötet för att skriva löneavtal, tystnadsplikt osv. Men är man duktig så är man, chansade på att ta med mig smink för att kunna sminka mig på bussen och jo då det funkade, blev endå rätt snyggt för en buss sminkning 😉😉

Lyckades komma till mötet 1 minnet innan det började, så det var ju endå rätt tur i oturen! 😲

Sen bar det av mot A.F och sedan var det dags för introduktion på ett ställe!
Så idag har det varit en lång dag men relativt lugnt!
Är så taggad inför imon min andra intro dag och sen har jag måndag kvar på introt och sen är det bara för mig att börja jobba! Är så sjukligt glad!

Så ja nu säger jag GODNATT OCH SOV GOTT ! 😴💤
För det ska jag göra iaf 😉
Puss O kram min sötisar! ❤️

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Som jag längtar efter de nya uppdateringarna som kommer komma inom kort till Pokémon Go. Vet ej hur många av er som vet något om dessa uppdateringar ännu men för er som ej vet tänkte jag dela med mig.

Första uppdateringen: Gym Training.
Som alla vet så går det att ha 6stycken pokemons när du ska ta över ett gym men bara 1 när du ska träna upp ditt gym, det kommer bli ändringar på det nu!
Så vad menas: Jo att inom kort kommer du kunna ha 6stycken Pokemons när du tränar upp ett gym precis som när du tar över.
Den andra positiva saken med detta är mest dock för dem som är i lägre level, men gynnar givetvis alla. Det som oxå kommer att hända är att Pokémonen i gymmen kommer anpassa sin Combat Power/HP efter dina egna Pokémon.
Vad menas: T.ex du är i level 10 och har Pokémon som ligger runt 800cp, då när du ska träna upp ditt egna gym så kommer pokemonen i det gymmet att anpassas efter vad du kan slå ut och där av så kommer alla att vare sig level kunna hjälpa till att träna upp gymmet.

Andra uppdateringen: Medaljerna.
Just nu så är det inget speciellt med att samla medaljerna som man kan få genom att fånga ett visst antal stora magikarps eller att fånga 200 normal type Pokémon. Nu har Niantic bestämt sig för att införa en mening till medaljerna.
Det som kommer att hända är att när du får en brons medalj kommer du få +1 silver +2 och guld +3, och detta kommer göra det lättare att fånga den typen av Pokemon som medaljen står för.
Grejen är ju att alla Pokémon speciellt de som är lite rare blir svårare att fånga ju högre level du är så blir även Ratata, pidgey, weedle osv som är skit pokemons svårare att fånga. Men med hjälp av medaljerna så kommer det bli lättare att fånga pokmons.


Hoppas detta var till någon hjälp. Go and catch them all!

OBS! Bilden ägs ej av mig!

Likes

Comments