Her kommer det en liten oppdatering på hvordan ting har vært og hvordan ting er nå.

Først må jeg bare si at klinikken vi har vært på er jeg veldig fornøyd med. Vi var på klinikken å tok ut egg i juni, å fikk satt inn etter 5 dager. Jeg kan ikke si at det var noe godt og behagelig å ta ut egg selv om jeg fikk både det ene å det andre før jeg kom på klinikken, men det ble gjort å det er jeg ganske glad for nå. Det har vært en fysisk og følelsesmessig reise for å si det slik, etter egg uthenting hadde jeg en del vondt å hadde fått veske i buken, men ikke så mye at de måtte avslutte heldigvis. Så alt fortsatte som planlagt, noe jeg å mannen var veldig glad for.
Fem dager etter egg uthenting var det tilbake til klinikken for å få satt inn befruktet egg, de forklarte oss hvordan dette ble gjort osv, noe jeg syntes var spennende. Etter egg innsett var det å pakke i bilen å starte den lange timesvise kjøre turen hjem og rugetiden var begynt. Vi håpet på det beste, satte i bilen å snakket om hvordan det kom til å bli fremover nå. Imellom tiden var det å leve som normalt og prøve og ikke tenke så mye på dette siden jeg ikke skulle ta test før det hadde gått 14 dager, men allerede etter 6dager tok jeg en test, jeg viste ikke helt hvor eller hva jeg skulle gjøre når testen viste GRAVID! Jeg ble selvfølgelig veldig glad, samme ble mannen :-D Jeg tok ny test etter at det hadde gått 14 dager, å der sto det GRAVID igjen! Vi ble overlykkelig! Og er det enda! :-D Vi angrer ikke noe på at vi valgte privat klinikk, å angrer vært fall ikke på valget av klinikk, vi er super fornøyde :-D

Vi har allerede vært på tidlig ultralyd å sett lille hjerte slå <3 Helt fantastisk! <3

Jeg er så glad for at dette har funket, men jeg er enda litt tidlig i svangerskapet så alt kan jo skje, men vi velger å tenke positivt på det, kvalmen har jeg hatt fra første positive test, å nå er den endelig begynt å gi seg litt så jeg får i meg litt mere mat.

Vi er overlykkelig! <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei. Jeg innser nå at jeg har vært sløv med oppdatering på hvordan ting går her, så jeg skal skrive et innlegg i kveld eller i morgen med oppdatering på hva som har skjedd til nå å hvordan det var på klinikken da vi var der.
Følg med i kveld eller iløpet av morgen dagen :D

Likes

Comments

​Jeg tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde for de som ønsker det, der jeg svarer på alle spørsmålene dere har i et eget innlegg. Så still spørsmål om det dere lurer på, kan være alt fra hvorfor vi ikke kan få barn til favoritt mat.


Spør i vei da vell 😄

Likes

Comments

Det å ikke kunne få barn på den "normale" måten er ganske så frustrerende å veldig slitsomt. Det er også veldig trist.
Man må gå igjennom ganske mye for å faktisk få det barnet man ønsker så sterkt. Må gå igjennom utredning, blodprøvetaking, undersøkelser osv, det er ganske tungt både fysisk å psykisk.

Nå er det ikke meg det er "problemet" med, men min mann kan ikke få barn. Da vi fikk beskjed om at han ikke kunne få barn var som å få et slag i ansiktet. Hva skulle vi gjøre nå? Adoptere? Bruke donor? Hva skulle vi gjøre?
Det ble tungt med tiden, men vi klarte å bestemme oss. Vi dro til Danmark å prøvde der en gang, men det funket ikke, så ble det henvisning til rikshospitalet i Oslo, men der var det så lang ventetid at vi valgte å prøve en privat klinikk selv om det koster veldig mye mer.

Etter første møte med privat klinikken bestemte vi oss i samråd med klinikken å begynne denne måneden for å prøve, så da var det å bestille alle medikamentene jeg måtte gå på, å det er ikke billig for disse medikamentene. Vi er enda ikke kommet så langt at jeg har begynt på disse siden jeg må vente til jeg får menstruasjon før jeg kan begynne på disse. Etter som at jeg ikke har en syklus som er normal, så håper vi at jeg får menstruasjon nå til helgen slik at jeg kan begynne på medikamentene slik at vi kan begynne nå i denne måneden så vi slipper å vente til etter sommer ferien med det.Er bare å spørre om det er noe du lurer på. Vist jeg får veldig mye spørsmål så blir jeg å ha et eget innlegg der jeg svarer på spørsmålene.


Likes

Comments