Godkväll! Jag bloggade aldrig igår men då var jag ute och åt med familjen först och sen såg Alex och Sigge live! det var super roligt och mycket trevligt, när kvällen börja lida mot sitt slut tog jag bussen hem till min pojkvän för att sova där. Mys det med.

Just nu i skrivandes stund sitter jag i min rosa fluffiga morgonrock med blött hår. Klockan 23:30 ska jag och ma boy gå på bio. Vi ska se den nya ring(s?) skräckfilmen och jag älskar att se skräck på bio. Den går på Mall of Scandinavia och ja ? vi ska maxa loss deras snacks. Lol. Så det blir fetans.


Likes

Comments

jag

Alltså, detta är min 7 blogg. No kidding. Men å andra sidan bevisar ju bara detta att jag har svårt att låta bli. IBland kliar det i fingrarna så mycket att jag helt enkelt måste skaffa en ny blogg. U feel me?

Nu har det ändå gått typ 1 år sen sist, så nu är det nog. Och jag skriver kanske inte varje dag, men några gånger i veckan kan ni räkna med lilla mig. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, det blir typ stelt. Jag är ovan, usch. Jag var ju bloggmästarn förut, skäms! Hejdå!


Här är jag och min älskade orangea fina katt Yum Yum som dog bara för några dagar sedan. Han kommer alltid vara vid min sida med sin lilla tass, och klappa mig på kinden. Okej det var att ta i (eller?) men han är fortfarande den bästa jag träffat.


Likes

Comments