Nu har jag ridit Vegas tisdag, fredag, lördag och söndag. Jag har kört rätt så lugnt, dels för att det har varit så varmt och för att han har känts fin och avslappnad.

Aja till dagens pass. Idag åkte jag till stallet tidigt för att jag skulle spela match lite senare, så jag var tvungen att vara där tidig.

Han var jätteduktig och han kändes jätte avslappnad och lugn. Dock så blev han lite uppstressad när jag skulle galoppera, men bara i högervarvet. Det här var nog ett av våra bästa pass på länge.

Gonatt allihop och sov så gott!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag just varit hos Vegas, och runt kl. 13:00 kommer farmor och farfar hit för att äta lunch. Sen typ kl. 16:00 så kommer min ena moster hit med sin familj och då ska vi äta middag, hoppas verkligen att vi kan sitta ute och äta. Sen ska vi nog bara mysa och kanske göra några lekar i trädgården.

Hoppas verkligen att alla får en bra midsommar! Glad midsommar allihop!

Likes

Comments

Tack så mycket bästa kusin! Det här va precis det jag ville ha och behövde. Det är allt från Body scrub, shower foam, schower oil och body Cream. Så nu kan jag känna mig fresch och lukta gott i sommar. Aja jag är i alla fall jättetacksam att jag fick de här produkterna.

Tack igen!!

Likes

Comments

Hejsan! Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon efter en lång fotbollshelg och sedan så har jag bara legat i soffan hela dagen. Efter det så hade vi match mot föräldrarna och jag tror att det blev lika. Aja vi får skylla på att vi har haft cup hela helgen och vi är helt slut i kroppen. Efter det tog jag ett varmt bad för att mjuka upp musklerna och mamma var snäll att masserade mig. Nu känns det lie bättre i kroppen och jag är utvilad.

Imorgon är planerna att jag ska städa mitt rum och sedan är det sista gången på ridskolan för den här terminen. Efter det drar jag till Vegas för att han har fått ny mat igen och så ska jag rida honom.

Nu måste jag sova så att jag är pigg imorgon, Gonatt!

Likes

Comments

Tips på bra bloggar:

Min kompis Annas blogg: Hon är en grym bloggare som ger mig inspiration och är en stor förebild.

Här är hennes blogg: https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwjOl_uoka3NAhUEhiwKHfmJAE4QFggbMAA&url=http://nouw.com/ponnyryttarenanna&usg=AFQjCNHAx3G_1YG_VcTvm-C6cP58pYaU9g&sig2=_63U26CnGpnpKRNNB5TNsA&bvm=bv.124272578,d.bGgt

Sofies blogg: Hon är en bra och inspirerande bloggare för att hon uppdaterar ofta och skriver bra inlägg tycker jag.

Här är hennes blogg: http://nouw.com/sofieseaton/profile

Linn Strelins blogg: Tycker att hon skriver bra och välskrivna inlägg som handlar mycket om hästar (vilket jag gillar).

Här är hennes blogg: https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiMwK_Gmq3NAhWFjywKHYqnBHUQFggbMAA&url=http://ztreliin.se/&usg=AFQjCNG2zyiKZfxkjvQCJ2Kx4STISsljzg&sig2=ILY1UIYeethuTNZSccR7wg

Likes

Comments

Jag startade min blogg för att jag har sett mycket när Anna har bloggat och så följer jag rätt många bloggar som har inspirerat mig. Jag startade den dels också för att jag ville ha något ställe där jag kunde få säga mina tankar och åsikter som jag har om saker och ting.

Jag hade funderat rätt så länge på att starta en blogg, men grejen var att jag va lite osäker på vad jag ville att den skulle handla om och vad jag vill ha sagt med den.

Nu när jag har startat min blogg så är jag jätteglad att jag startade den och vill verkligen försöka att uppdatera den så mycket som möjligt under sommaren, men också när skolan börjar.

Det här va det som gjorde mest att jag ville starta en blogg men det fanns också fler anledningar till det som till exempel, att lägga upp fina foton och att folk ska få se lite mer hur min vardag ser ut.

Likes

Comments

Hejsan! Det började med att jag och Emelie skulle åka kommunalt till stallet. Men när vi satt på tåget så stannar det och vi blir stående där i typ 10 minuter, så vi missar våran buss som går 2 gånger om dagen. Så vi står där i Tumba och har ingen aning om vad vi ska göra. Vi väntar i en timme på en annan buss och sen när vi kommer fram så går vi i typ 30 minuter. Man kan säga att det har varit ett äventyr idag, men det har också varit riktigt kul.

Okej till dagens ridpass. Dagens ridpass gick inte alls bra. Han var lite stressad och pigg, jag var inte konserterad och det blev bara kaos. Men tack till Emelie för att du peppade mig och gav mig lite bra tips.

Likes

Comments

Hejsan! Idag ska jag berätta lite om vad jag har för planer i sommar. Det börjar med att jag åker med laget upp till Falun på fredag för att spela cup. Sen ska jag rida Vegas rätt så mycket under sommaren. Tror också att det blir rätt så mycket hästskötarjobb.

 Det blir såklart Taffsnäs också. Måste verkligen tipsa om det ridlägret, för det är bra ledare, jättesnälla och trevliga människor och ett jätteroligt läger med mycket bus. Tyvärr vet jag inte om Anna kommer att följa med, men jag åker dit med några andra kompisar också, och så känner jag rätt så många där som har varit med förut.

 Hoppas verkligen att det blir Falsterbo också med Anna, det skulle vara så kul. Ser verkligen fram i mot den här sommaren och hoppas att det blir en jättebra sommar och att man kanske kan bli lite brun också. Hoppas att ni också får en bra sommar!

Gonatt!!​

Likes

Comments

Först så åkte jag till ridskolan och red lektion. Jag red Rocky och det gick helt ok (inte vårat bästa pass). Han var lite seg men han va inte lika tung i handen som han brukar.

Sen åkte jag vidare till nästa stall för att rida Vegas. Jag red på ridbanan och körde ett rätt så lugnt pass med mycket travjobb. Han skötte sig bra men han va lite pigg.

Ska rida honom på torsdag också då jag åker till Falun på  Fredag för att spela fotbollscup. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen, så får vi se vad morgondagen har att komma med.  Gonatt!

Likes

Comments