Hejsan! Ni måste hjälpa mig. Vad vill ni att jag ska blogga om? Vill ni att jag ska skriva efter varje ridpass hur det har gått, mina veckoplaner? SKRIV!!! Ge massor av tips om vad jag ska blogga om och vad ni vill läsa. Behöver verkligen hjälp!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina favorit filmer:
1. Sommaren med Göran
2. Taken
3. Snuten i varuhuset 

Mina favorit serier
1. Orphan Black
2. How I Met Your Mother
3.Solsidan 

Mina favorit program:
1. 112- på liv och död
2. Tunnelbanan
3. Vetrinärera

Det var mina favorit filmer/serier och program. Jag kollar inte så mycket på film och följer inte så många serier så det var inte så lätt att komma på men hoppas att ni kanske kan ta del till dem här och kanske kolla på några av dem.
Ni får gärna kommentera och tips era favorit filmer/serier och program så kan jag kanske gå in och kolla.

Likes

Comments

Jag kan fortfarande inte fatta att världens bästa hund inte finns kvar med oss på jorden längre. Även om det redan har gått en vecka så kommer jag nog aldrig att inse att han har lämnat jorden.

Chester har funnits i exakt hela mitt liv. Han är den absolut bästa hunden jag har träffat och han kommer alltid att ha en väldigt stor plats i våra hjärtan. Jag viste inte att man kunde älska ett djur så här mycket.

Det är svårt att skriva detta inlägg och prata om honom utan att fälla en tår, därför kommer jag inte gå in på detalj och berätta vad som hände för det blir för jobbigt. Men jag vill bara säga att han levde ett lyckligt och bra liv.

Finns inte ord hur mycket jag älskar denna hunden och saknar honom så jävla mycket!!​

Likes

Comments

Stort grattis på födelsedagen mamma! Kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig. Du ställer alltid upp om jag behöver hjälp och det betyder vältigt mycket.

Ibland känner jag mig så dum när du skjusar runt mig till stallet eller till kompisar hela tiden. Men det du ska veta är att jag är väldigt tacksam och glad och önskar att jag nån dag ska kunna göra samma sak åt dig. Vill bara säga att du är en underbar mamma och jag älskar dig över hela mitt hjärta! 

Tack för allt du har gjort för mig och hoppas att du har haft en bra födelsedag!

Puss och kram Älskar dig!!

Likes

Comments

Jag vill börja med att säga förlåt! Jag skäms lite över att jag inte har skrivit ett inlägg på typ 3 veckor. Mina tankar har gott fram och tillbaka om jag ska fortsätta att blogga. Jag vet inte riktigt om det är min grej.
Men nu har jag bestämt mig att jag ska göra ett till försök med bloggandet. Vet inte riktig hur ofta jag kommer att uppdatera men jag ska göra mitt bästa att uppdatera så mycket jag kan. Nu vet ni varför jag har varit frånvarande men nu ska jag komma igång igen.

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Gomorgon! Nu sitter vi på tåget för att dra ner till Fiskebäckskil för att vara på Fannys landställe i nästan en vecka. Det är jag, Anna och Bella som ska dit.
Vet inte riktigt hur internet kommer att vara så vi får se hur uppdateringen blir, men hoppas att jag kan uppdatera så mycket som möjligt.

Likes

Comments

Nu har jag ridit Vegas tisdag, fredag, lördag och söndag. Jag har kört rätt så lugnt, dels för att det har varit så varmt och för att han har känts fin och avslappnad.

Aja till dagens pass. Idag åkte jag till stallet tidigt för att jag skulle spela match lite senare, så jag var tvungen att vara där tidig.

Han var jätteduktig och han kändes jätte avslappnad och lugn. Dock så blev han lite uppstressad när jag skulle galoppera, men bara i högervarvet. Det här var nog ett av våra bästa pass på länge.

Gonatt allihop och sov så gott!!

Likes

Comments

Nu har jag just varit hos Vegas, och runt kl. 13:00 kommer farmor och farfar hit för att äta lunch. Sen typ kl. 16:00 så kommer min ena moster hit med sin familj och då ska vi äta middag, hoppas verkligen att vi kan sitta ute och äta. Sen ska vi nog bara mysa och kanske göra några lekar i trädgården.

Hoppas verkligen att alla får en bra midsommar! Glad midsommar allihop!

Likes

Comments

Tack så mycket bästa kusin! Det här va precis det jag ville ha och behövde. Det är allt från Body scrub, shower foam, schower oil och body Cream. Så nu kan jag känna mig fresch och lukta gott i sommar. Aja jag är i alla fall jättetacksam att jag fick de här produkterna.

Tack igen!!

Likes

Comments