Det ska verkligen bli superkul! Båda hästarna kändes jättefina igår. Jag lär mig Electron mer och mer hela tiden. Det absolut bästa med honom är att han ger en sådan känsla när man rider honom. Det är verkligen riktigt roligt att sitta upp. Visst han kan vara en tjurgubbe ibland och ha en räv bakom örat 🦊 som alla andra, men ridmässigt är han helt fantastisk. På träningen i förgår så tyckte Cilla att jag behövde mer glädje och energi i mig. Jag kan hålla med, jag var faktiskt lite seg. Inte kul för varken Electron, Cilla eller mig. Så hon bara sa att vi måste ut på fältet och galoppera av oss. Det bara var det absolut bästa. Jag fick sån energi och tyckte att allt roligt kom tillbaka. Sån tur att jag har bästa tränaren, bästa ponnyn och bästa mamman som kör mig dit 😂❤️
Chester red jag på Willands igår. Han var riktigt, riktigt fin. Det behövdes för att stärka oss båda. I tisdags var han lite tjurig och lite osugen på att jobba så han fick vila i onsdags och pessoan på torsdagen. Så igår var han på igen 💪🏻 Han behövde en paus och det kan jag förstå. Så nu laddar vi som sjutton för tävlingen idag. Håll tummarna för nu kör vi 🎉🎊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har Electron varit på Mosslunda och Chester varit i ridhuset. Jag är alltid lite trögstartad på måndagar. Electron var på bra humör och han var samarbetsvillig. Lösgjord och jag är så taggad på att rida honom imorgon.
Chester var riktigt fin i början, kändes riktigt, riktigt bra. Sen fick han en liten dipp och blev lite tjurig, men det gick snabbt över idag så vi kunde verkligen göra ett bra ridpass. Travade mest och kände att jag kunde ha honom på båda tyglarna. Mycket trekvartslinjen och åttvolter.
Nu ska jag städa rummet och göra läxor 😬

Likes

Comments

Idag har vi bara fixat en massa. Varit och köpt foder till Electron, varit på Mosslunda, städat, fixat i stallet, köpt glass på Ottos, kollat på filmen om Peder och All in.... Nu har jag landat i soffan och slappar innan söndagsmiddag hos mormor.
Nästa vecka kommer gå i rasande fart. Tre prov och tävlingar på Willands .
#ifyousnoozeyoulose

Likes

Comments

Chester och jag var i Åstorp idag. Vi behöver ut och tävla av oss lite så han taggar ner. Han tycker det är så kul att han lätt spelar över 😊 Idag var känslan inte på topp, jag fick inte riktigt kontakt med honom inne på banan. Men jag är supernöjd med procenten och känner att vi har en hög lägsta nivå. Vi hade en miss idag som kostade lite, men han måste ju få göra lite knäppheter oxå 😊 Jag har så höga krav på mig själv att jag lätt förväntar mig för mycket av honom.
Nu när jag kommit hem och tittat på filmen så ser det mycket bättre ut än hur det kändes så jag är jättenöjd! Nu är vi laddade för Willands 👌🏻🐴

Likes

Comments

Japp, så har Electrons vecka sett ut, önskar att jag haft samma 😂Skulle joggat honom på fältet igår, men han fick feeling så vi tog ridhuset istället. Det blåser så sjukt mycket här. Idag får han vila efter hovslagaren.
Chester ska tränas inför imorgon. Han var lugn igår trots vila så det känns riktigt bra.

Likes

Comments

Tackar som frågar 😀 Idag har båda vilat. Det har varit en tuff helg för båda så de behöver återhämtning. Marianne (equiterapeuten) har varit här hos Electron så det blir vila imorgon oxå. Veckan blir så här:
Onsdag: Electron vila och Chester pessoa
Torsdag: jogga Chester och skritta ut på Electron
Fredag: träna med Chester och Electron ska till hovslagaren
Lördag: Chester ska till Åstorp och Electron ska ridas lösgörande på banan hemma
Söndag: Chester vila och Electron ska gå intervaller
Mysig och lugn vecka ✅

Likes

Comments

Äntligen hemma och jag är helt slut, men jag tänkte ändå att jag ska berätta lite om helgen innan jag glömmer bort den 😊 Om jag börjar med Electron. Vi hade full snöstorm när vi red i lördags, men han brydde sig inte alls. Jag var verkligen supernöjd med den ritten, hade en jättebra känsla och kunde påverka honom.
I söndags red vi kür. Han fick fart om jag säger så. Blev tokpigg av musiken. Jag kan faktiskt bara skratta åt den ritten för det var urdåligt, men ändå kul. Det var vår första kür och jag gjorde vad jag kunde.
Idag var det mästerskapsprogrammet. Och här skrattade jag inte. Jag blev riktigt sur på honom efter. Han stack i galopplängningen och var bara allmänt dryg. Jag har tålamod och faktiskt riktigt mycket tålamod, men här gick min gräns. Jag vet varför och jag vet vad jag ska göra åt det så det är bara att hem och träna. Det kommer ALDRIG att hända igen ✊🏻 Han har lovat! Indragen veckopeng och inget godis på en vecka!
Chester då? Han var oxå fin i lördags. Vi höll vår plan för helgen att inte utmana eller maxa ngt. Så det blev en lugn och stabil ritt. I söndagens kür var han magisk. Kanske inte om man ser procent eller så men för mig och mamma betydde det så otroligt mycket. Vi har haft en tuff vinter och att få rida kür på honom igen var ren lycka.
Idag kan jag säga att han får samma straff som Electron. Jag gillar att de är pigga och positiva, men det finns en gräns. Han var sitt sämsta jag. Men om jag ska se ngt positivt med det så hade jag aldrig fixat honom när han är sådan här för ett år sedan, men det gjorde jag idag.
Så helgen har varit upp och ner för mig och mina killar, men när de står i lastbilen och vi ska åka hem känner jag att jag är världens lyxigaste som får ta dessa två med mig hem igen. Nu laddar vi om och tränar på. Målen kvarstår och den här helgen var bara ett gupp på vägen.

Mamma och en riktigt trött Chester ❤️

Likes

Comments

Jag älskar när startlistorna kommer upp. Då kommer tävlingskänslan. Jag tycker jag har fått bra tider, men det är som jag skrivit innan att det tycker jag nästan alltid. Eftersom man inte kan ändra det så vänder och vrider jag på det i huvudet tills jag kommer fram till att jag är riktigt nöjd 🤔Och det har jag gjort nu, så jag är superladdad!
Jag ska strax gå upp så vi kan åka ut och släppa ut hästarna. Idag ska de få vila, Electron ska jag bara gå med och Chester ska få jogga lite i pessoan. Sen är det städning av lastbil och packning som gäller. Vi ska försöka hinna få upp mitt namn på lastbilen. Dekalerna har legat sedan i höstas så nu är det dax.

Pappa och jag ska oxå åka till Marietorp Ridsport och fixa det sista inför helgen ❤️ verkligen älskar den affären, de har verkligen allt!

Likes

Comments

Idag har det varit fullt upp. Åkte till stallet vid halv tio för att knoppa och göra Electron fin till träningen. Cilla kom till Willands idag och det var helt perfekt. För det blåste hur mycket som helst och vi har banan uppe ute så det var bra genrep inför helgen. Electron skötte sig, men blev ganska energifylld 😂🙈 när vi vände upp mot vinden. Men det kan man ju såklart förstå ❤️
Efter träningen lunchade vi hästarna och fixade till Chester. Anette kom oxå till Willands idag så att vi kunde rida igenom küren. Jag trodde nog att lille Chester skulle bli mer på, men han höll sig faktiskt riktigt lugn och dansade på till musiken. Haha ngt överdrivet, men han höll sig på alla fyra 👌🏻💫
Så check på det ✅

Imorgon är det först sy knopparträning med Matilda, sen till Mosslunda med Electron och sen Johannaträning med Chester 😅 nu kör vi på 😎

Faktiskt en riktigt dålig bild på Electron idag, men han var inte riktigt sugen på att fastna på bild 😘

Likes

Comments

Tackar som frågar 😊 Nu ska jag ta mig upp ur sängen och åka till stallet. Jag ska träna Chester kl 9:30 och Electron 14:00. Jag bara älskar att träna, redan när man vaknar känner man att det är en rolig dag.
Det är verkligen så skönt med lov, man hinner pyssla och fixa en massa med hästarna som man inte hinner annars. Jag har redan börjat packa till Hästhagen 😊 det ska bli så roligt. Hoppas att startlistorna kommer snart.
Igår träffade jag the Love of My life ❤ Ante ❤ världens sötaste lilla ponny. Han och Alice är verkligen som gjorda för varandra och jag längtar till fredag när jag ska få se dom på banan.

Likes

Comments