Header

Allmänt, Chiwago Rezg'ch

Godmorgon!
Klockan är nu 6.40 och jag sitter och äter frukost.
Idag ska vi med skolan in till stan och gå på gymnasiemässa, det ska bli spännande. Har lite tankar nu innan, men jag ska se lite, jag ska ju trots allt inte välja förens nästa år:)

Ikväll ska jag även rida Chiwago, tankarna är att vi ska fortsätta lite med att sidorna ska blir lika. Detta genom öppnor och slutor samt även förflyttningar på volt.

Vi hörs senare.
//Moa

Bild från klubbtävlingen där vi lyckades vinna båda klasserna. Världens finaste ponny❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså, jag är inte så super bra på det här med att uppdatera en blogg... men jag ska försöka att bli bättre. Hur det kommer att gå vet jag inte än, men jag hoppas att det ska fungera denna gången iaf😊 vi kör på fr.o.m. Imorgon(tisdag)

  • 3 readers

Likes

Comments

Dressyrmoaa, Chiwago Rezg'ch , Allmänt

Hejsan!
Insåg just att det var ett bra tag sedan jag skrev något här senast. whoops...
Det har inte hänt så jätte mycket under tiden som jag har varit frånvarande från bloggen, men några sakar kan jag berätta om :p

11/9-2016
Tävling för mig och Chiwe.Lc 2, Lc 2. Ponnyallsvenskan div II omg 1 på IM sportriders.
För att vara i ett varmt ridhus med mycket päls är jag nöjd med chiwes och mina insatser. Det hela slutade på 61% i Lc.2 förklass och 60,5% i lc.2 lagklass.
Det var våran första tävling sedan april, men allt gick super. Han var lite trött men det är förståligt.

17/9-2016
Tävling igen, men denna gången utan Chiwe och som hästskötare. Hoppallsvenskan div II startade och jag var med som hästskötare. Det gick bra för Älleköpinge som slutade på en delan 4e plats med Vinslövs RF.

23/9-2016
Chiwe klipptes :) så nu är han redo för kommande tävlingar och träningar.


Detta var bara lite av det som har hänt. Det har hänt en sak till men den håller jag hemlig ett tag till.

vi hörs senare

//moa

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Nu var det länge sedan igen, men idag börjar skolan så då ska jag försöka att få det som en rutin att blogga varje kväll.

Idag börjar jag åk 8. Vad vi ska göra idag vet jag inte men gissar på att vi kommer att få papper osv som vi fått tidigare. så när jag slutar idag har jag ingen aning om. Jag vet bara att vi börjar 8.00 i vårat nya klassrum.

Efter skolan ska jag till Chiwe. Han vilar idag så jag ska bara mocka och rykta samt gå en promenad så att han får äta lite gräs.

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost så hörs vi ikväll (senast) igen.

HAHA!!! Viaplay är nog lite ful ute. Skulle titta på brottning men det blev hästhoppning i Slowmotion och utan kommentarer.

Likes

Comments

Allmänt, Chiwago Rezg'ch

Hej!
Detta blir inget långt inlägg utan bara ett kort litet kvällsinlägg.

Idag har jag ridit Chiwago, varit på Bio och bara chillat.
Chiwe var fin men lite trött och blev därför hängig i munnen men imorgon får han en välförtjänt vilodag där det blir mys samt en gräsprommenad. Jag jobbar ju även 2 h imorgon så tar Chiwe efter/innan jobbet😊

Efter att jag hade varit hos Chiwe idag åkte familjen in till stan för att kolla på Husdjurens hemliga liv. Det var en bra och rolig film så den rekomendras stort😏

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon💪🏻

Likes

Comments

Allmänt, Chiwago Rezg'ch , Outfits och utrustning

Hej!
Under veckan har det varit dålig uppdatering tyvärr. Men jobbet tar mycket energi så det gäller att gå och lägga sig i tid så att man orkar. :p
Nu har jag endast en jobbvecka med 2 timmar om dagen, en perfekt uppladdning inför åttan som börjar om ca 1 och 1/2 vecka. Man får gå upp tidigare och då kommer man in i skolrutinerna igen. Blir rätt gött med skola igen, även om gärna hade haft lov ett tag till.
jag har förövrigt Fiat lite med designen här och jag hoppas att ni gillar den!

Idag har jag tömkört Chiwago, han var väldigt fin, han travade på luftigt och fint samtidigt som han var väldigt avslappnad. Dagens guldstjärna till honom. Det har verkligen släppt för oss nu och det är verkligen super skönt att allt bara flyter så bra nu, men han orkar inte så jätte länge eftersom att det är mer ansträngande än vad det tidigare har varit. Men med mer styrka så kommer detta att bli super.

Vi hörs imorgon

//Moa

Såhär kreativa var barnen i fredags, detta är Jack fina frisyr

Likes

Comments

Veckans planer, Allmänt, Chiwago Rezg'ch

Hej!
jag tänkte dela med mig av veckans planer så ni får gärna kommentera om ni vill ha det eller inte :p


Måndag: jobba 9-15, Chiwe vilar
Tisdag: jobba 9-15, Chiwe går
Onsdag: jobba 9-15, Rida ut Chiwe
Torsdag: jobba 9-15, Chiwe vilar
Fredag: jobba 9- ca 13.30, Chiwe tränas för Ellen
Lördag: Chiwe joggas
Söndag: Chiwe går

Det var min vecka, så jag hoppas att ni gillade inlägget.

//Moa

Likes

Comments

Allmänt, Chiwago Rezg'ch , Dressyrmoaa

God morgon Alla som läser detta!
Nu sitter jag och äter frukost och laddar för en ny jobbdag.
Denna veckan är det 6 elever som är på dagläger och förra var det 7. Så jag hoppas på att det blir lika bra som förra gången.
Idag ska vi först rida lite markarbete/dressyr på banan och sedan efter lunch är det teori samt en skogstur. Så vi får hoppas på att Sally håller sig i skinnet denna gången.

Chiwe vilar idag och där ska jag bara mocka och sedan ska vi gå en promenad.

Vi hörs senare.
// Moa

magiska lilla ponny

Likes

Comments

Allmänt, Chiwago Rezg'ch , Dressyrmoaa

Hej!
Nu ligger jag här i sängen och ska bara precis skriva detta inlägg innan jag ska sova, imorgon väntas jobb och jag jobbar mellan 9.00-15.00.
Jag ska hålla i ridläger och denna vecka är det 6 st elever😊

Idag har jag ridit Chiwe och en av ridskolas ponnyer, Sally.
Jag red först Chiwe tillsammans med @Photoalice och Poppe. Vi tog en tur i skogen. Chiwe tyckte att det var super kul och tog några glädjeskutt.
Sedan red jag även ridskolas B-ponny Sally. Mest som sällskap till Alice (@Photoalice ) och Fryza. Eftersom att det var Alice och Fryzas första gång i skogen tillsammans, men Fryza var lugnare än Sally. Eftersom att sally var lite dum när vi var i skogen med förra ridlägert så ville jag gärna testa och se varför det var så. Ganska snabbt så konstaterade jag att det var för att hon inte ville vara ensam så när hon kom för långt efter så får hon typ panik och ibland ser hon ända utvägen upp och då ställer hon sig, så nu vet jag varför och då blir det lättare att hjälpa ridskole eleverna😊

Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon, klockan ringer vid 6.50 😴

Likes

Comments