Golden skritta ut lite först men det var väldigt halt så blev inte så långt. Vi gick in i ridhuset och gjorde massa skritt innan vi börja galoppera. Han kändes väldigt lugn och då tar han ut steget bra. Jag kommer åt honom bra när han är så lugn, vilket är väldigt bra för hans rygg. Men han kändes fin 🙂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ture skrittade först ut en sväng i snöfallet, inte skönt. Vi gick sedan in i ridhuset och galoppera utan krav på form eller liknande. Bara så han fick galoppera av sig. Han tyckte de var skönt!
Golden fick skritta ut en sväng lite vila.

Likes

Comments

Hittade ett reportage om Peder Fredricson och Grevlunda Gården så mycket fina bilder. Jag fastnade för denna bild med tränsen och betten. Jag skulle gärna ha en sådan där tavla för att förvara bett. Ibland är det så svårt att veta vad man har här ges en tydlig bild direkt. Reportaget finner ni här

Likes

Comments

Ture fick ett pass i ridhuset och han kändes bra. Vi träna på de min kompis sa till mig och de fungera bra. Flytta honom i sidorna upp och ner mellan gångarterna samt i dem. Han lättade av i handen. Tog även några på långsidorna i öppna och gjorde övergångar i de skritt trav vilket han tyckte var jobbigt.
Golden fick också ett pass i ridhuset och han kändes fortfarande väldigt pigg. Han fick lite högre krav på sig så han skulle lugna sig. Flytta mycket rumpa på honom så blir han jämnare i handen. Kändes fin i traven.
Beckham sista man ut och han kändes trött så de blev ett kort pass. Men han kändes mjuk och fin stark till och från. Jag kunde kontrollera de starka. Vi testade även att byta lite galopp vilket vi båda tyckte var super kul.

Likes

Comments

Stavs Häst och Hund hade julklapps kväll häromdagen. Deras hemsida hittar ni här. Vi åkte dit för att det är roligt att kolla läget och jag hinner inte mer eller mindre gå in i butiken och hittar en jacka. Jag blir stormförtjust i! Jag är väldigt kräsen och svårt för att hitta kläder så när jag väl hittar något så köper jag det. Den är så snygg och jag har hunnit testa den och trivs så bra i den. Den är från Lauria Garrelli

Likes

Comments

Golden har vilat ett par dagar jag har inte riktigt haft energin men har skrittat istället så han har rört sig lite. Men nu var det dags för arbete igen vilket han var väldigt glad över. Frustade hur mycket som helst samt gick och brumma. Han var väldigt pigg och han nästan vibrera för att han ville iväg. Det är både roligt och jobbigt när han blir så, roligt att han vill och jobbigt att han blir lätt spänd och kort i steget. Vi skrittade först öppna och sedan upp i galoppen, han höll en gång på att busa iväg men jag kunde direkt göra en liten halvhalt och stoppa honom. I galoppen gjorde även lite förvänd på båge för att mjuka honom och ta ut steget. Traven gjorde vi lite skänkelvikning och övergångar i det samt i öppna ner till skritt och upp i trav. Han kändes väldigt jämn i slutet i handen och rörde sig bra, så glad över Golden att jag får rida honom igen.

Ture har idag också ridits men av min kompis vilket jag är super nöjd över att vi bestämde. Känner verkligen att jag fick bra hjälp och vad vi ska arbeta med. Jag har haft brist på ork sista tiden och har inte riktigt orka rida honom så jag behövde se någon annan rida och få lite hjälp med hur jag ska arbeta vidare. Jag tycker det Lina Dolk skrev är så rätt "tips för att få motivation: se andra duktiga ekipage, då vill man ut och träna direkt för att försöka bli lika bra!". Det stämmer så bra för nu vill jag bara ner och träna mer!

Likes

Comments

Ture vill inte gå ut ur stallet häromdagen och de tyckte en i stallet var lite roligt. Så hon tog kort, så smygfotad nja. Personen la upp bilden ett par dagar senare på Instagram. Jag blev glad när jag såg den för den är lite rolig😀

Likes

Comments

Likes

Comments

Ture var så pigg eller inte till en början, gick lite ute då ville han knappt gå. I skritten med mycket öppna, skänkelnvikningar samt serpentin bågar för att få igenom böjningen där var han också ganska okej. Började trava fram helt okej men ju mer jag kom igång desto piggare blev han. Kasta sig i galoppen fåna sig vid ingången och super spänd. När han blir spänd då är de som han går och trycker upp manken som vi människor trycker upp axlarna. Vill inte gå fram utan blir bara spänd och de blir så svårt att rida. Försökte göra lite förvänd galopp och lite skänkelnvikning i galopp för att få honom att komma ner i varv. Allt var svårt och vi skulle egentligen rida lektion men min tränare blev sjuk.. Tråkigt men min kompis ska komma och rida på fredag. Jag behöver hjälp!

Likes

Comments

Ture fick först skritta ut en sväng och sedan ner i ridhuset. Vi började med skritt arbete som skänkelnvikning och öppna. Sedan upp i galopp och jag stod i lättsits, tänkte inte alls på formen utan bara lätt honom rulla på. Vi busade också lite med att galoppera på rejält och Ture börja fatta detta med att gå ner och bara flänga runt. Första gångerna var han osäker och vågade inte trycka på. Efter vi tagit lättsits satte jag mig sedan ner och lösgjorde honom lite med i galoppen. Böjde igenom honom på volten samt öppna på långsidorna. Han var riktigt duktig fin i sidorna där. Imorgon laddar vi för träning!

Likes

Comments