Timmarna i stallet är ovärdeliga. Jag vet att jag lägger flera timmar på att vara i stallet men önskar varje dag att jag hade mer tid att vara där. Konstigt det där att man aldrig får tillräckligt med stall och häst mys.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen hålla motivationen uppe trots detta snökaos vi fått över oss. Träningen för Liane fick vi ställa in och istället hålla oss hemma. Hästarna fick pulsa i snön i går kväll och vi har skottat för många gånger under gårdagen så min höger arm är helt slut just nu.

Kvällen består av lektioner för mina ordinarie elever och en och annan ny. Spännande!

Likes

Comments

Under GBG Horse Show hade Biologiska yrkeshögskolan en mekanisk häst vid sin monter. Såklart skulle vi prova den, så både jag och M testade denna plast häst. Den var häftig och jag tror att detta är något i framtiden som kommer slå sig in som ett extra träningsredskap men inget går ju upp emot en riktig häst där man får det där samspelet och kontakten med.

Likes

Comments

Dessa saker kan jag inte leva utan.

Min klocka, mina fodrade läder handskar & mina sporrar med perfekta gummiskydd.👌🏻

Likes

Comments

Dagarna passerar så fort just nu. Ni som känner mig vet att det är då jag mår som bäst. När jag har hundra saker på "att göra listan." Som jag älskar dessa att göra listor.

Efter Gbg Horse show har helgen beståt av träningar, ridning, träningar och ännu mera ridning. Jag har även hunnit med att köpa mig en ny liten stjärnan som jag hoppas på. M och jag har haft röj i hingstarnas hage och även haft besök av "Milles" ägare.

Onsdag, torsdag och fredags kvällen har beståt av träningar och i morgon är det återigen dags för träningar. Jag ÄLSKAR mina elever, deras hästar och att hålla lektioner.🐎✨♥️

Likes

Comments

Nu ska vi titta på hoppningen! 🐎✨👌🏻😊

Likes

Comments

Dagen har spenderat med föreläsningar av extremtduktiga människor inom sina områden och vi är så priviligierade att få alla dessa möjligheter och att få vistas i en sådan motiverande miljö. Det stärkerverkligen vår utveckling, vårt företagande och oss som ryttare. Att se och vara bland extremt erfarna och proffisionella människor är lyx! Bland annat få lyssna på Peter Markne och många fler.

En stor dröm för mig och M är att driva vårt egna företag och göra det vi älskar. Nu har den drömmen blivit verklighet och vi båda får nypa oss själva över att vi är igång och att-göra-listan resa har börjat.

Likes

Comments

I dag sitter vi i Göteborg för att lyssna på hästföretagrforumet hela dagen. Så inspirerande, givande och utvecklande för oss båda. Vi älskar att gå i skolan! Kvällen kommer vi spendera med att titta på hoppningen. 🐎 Hästarn hemma får vila i dag perfekt med en dagars vila.

Likes

Comments

Hästarna är utsläppta och snart ska jag ge mig av för ridlektion men innan det får jag ladda upp med frukost.☕️

Runt lunch bär det av till Gbg för Horse show & skola.

Likes

Comments