Vår fina lusitano hingst och min man. Kärlek i en och samma bild.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

September går mot sitt slut och förändringarna är många just nu.

Jag är inte den typen av människa som uppskattar förändringar som inte är under min kontroll. Men livet år ju sådant, allt går inte att planera. Jag får helt enkelt anpassa mig och hantera det utefter bästa förmåga. Enklare sagt än gjort.

Bilderna är tagna innan träningen för Liane i augusti.

Likes

Comments

Periodare. Japp det är det jag är. Eller ja, iallafall här med att skriva. I övrigt är jag inte det. Ska det vara så ska det. Annars låter man bli helt och hållet liksom. Svart eller vitt. Ja eller nej. Något att jobba med då det kanske inte alltid är det bäst alternativet. Samtidigt som det är en av mina absolut bästa egenskaper.

Lektionerna är många och schemat är packat. Härligt, bra och behövligt. Jag behöver få lägga fokus och tid på det jag tycker om. Inser dock att jag måste stålsätta mig själv något mer.

Likes

Comments

Eclair, min skatt. Hon är så viktig och tagit en stor bit av mitt hjärta redan. Min lilla bakelse.🍰🐴💕

Likes

Comments

Grönt gräs, solen värmer, fåglarna kvittrar och hästarna går utan täcken när det är fina dagar. I dag var en sådan dag. ☀️🌱🐎

Likes

Comments

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter och så mycket som ska hinnas med. Roligt givetvis men om jag kunde hade jag gärna skapat fler vakna timmar på dygnet.

Likes

Comments

Nya stövlar, en söt men trött häst på promenad, en trött Eclair, Stina och Lotten hälsar på varandra, Totte galopperar ut till hagen i morgon solen sista bilden har jag och Lotten publik av Profania & Eclair när vi hade dressyr pass på ridbanan.

Likes

Comments

Var lång tid sedan jag skrev om Jora. Hon gör framsteg hela tiden men eftersom hon är en osäker individ tar vi det lugnt och försiktigt. Nu lyfter hon alla hovar och hon accepterar sadel och träns. Longeringen går riktigt bra! 🐴🐰 Målet är givetvis att börja hänga på henne men vi vill att hon är lugn och stabilare från marken först. ✨

Likes

Comments

Läste en underbar artikel i dag på Hippson. Som handlade om hur vi som hästmänniskor inte alltid lyfter fram varandra. En tråkig sanning. Men man kan inte ändra på andra utan får då börja med sig själv. Men det är något jag verkligen vill göra med många duktiga människor i min omgivning. Jag vill LYFTA FRAM DEM.

Så börjar med en av mina favoriter.

Jag har en liten figur i mitt liv som är andledningen till många leenden och skratt. En liten figur som jag har fått se växa upp i stall miljön, som lärt sig ansvar och respekt och tålamod den hårda vägen. Hon har arbetat hårt och fått häst livet att fungera för sig själv och framför allt för mig. Hon är en förebild för mig i mycket. Bara att hon är där får mig att vara lugn. Jag kan släppa kontrollen och ansvaret för en sekund för hon har koll. En sådan människa finns i varje stall. Det gäller bara att uppmärksamma den personen, för gör man det får man så mycket tillbaka. Hon där på bilden är bäst och jag kan inte tacka henne nog för allt hon gjort och gör för mig.

Likes

Comments