Mitt namn är Jordan och jag är 12 år. Jag är en ambitiös och målmedveten tjej som rider dressyr på elitnivå. Tillsammans med min nuvarande tävlingsponny Windor rider jag FEI på dryga 66%. Windor har tagit mig från att rida LC på 59% till att rida FEI på mindre än ett år.
Windor är en holländsk ridponnyvalack på 21 år. Tro det eller ej, men han är faktist en gammal man. Ganska svårt att tänka sig, eller hur? 😝 Från början var han tänkt till att bli en hopp ponny. Men när han fick komma ner till Schweiz och dressyrträna så vart det nya planer. Han blev en mästerskapsponny som sen fortsatte sin karriär i Danmark. Till oss kom han i mars förra året och går nu som den bästa läromästaren man någonsin kan hitta. Snällare ponny får man leta efter. Sånt förtroende han får för människor och sån personlighet han har. Jag har en riktig toppenponny! 👌⭐️ Mina planer med Windor är att träna, träna, träna och bara bli bättre, bättre och bättre. Jag vill ta så mycket lärdom jag bara kan av honom och kunna använda det framöver i min karriär. En bonus på det skulle vara Falsterbo ponny kür. Det är bara att sätta igång och träna ännu mer.
Jag tänker samtidigt lite extra på att rida ut mycket, inte bara sitta och harva i ridhuset. Han är ju ingen yngre tävlingsponny och måste spara på krafterna och hålla humöret uppe. Vi vill inte att han tappar intresset och tycker att han gjort det han ska för tidigt. Jag behöver verkligen åren med honom och vill absolut inte förlora dem.
Jag har också, ganska precis börjat rida ett sexårigt sto som är min kompis ponny. Hon kallas för Minna och är så snäll. Hon rör sig väldigt fint så den kan nog bli en riktig stjärna i framtiden. Hon är en superponny reden så vem vet vad hon är om några år.
Så tacksam att jag har så fina ponnyer att rida. 🙏🏼 Superkul att sitta på olika och få ännu mer erfarenhet och nya tips och tricks som man kan ta med sig till den andra.
Mitt allra största mål är att få ridningen att se så enkel, mjuk och följsam ut som möjligt med en ödmjuk attityd. Och tävlingsmässigt är det OS. Delmålen till det är att rida mästerskap på ponny så man har rutin när man kommer upp på storhäst. Och nyckeln till framgång är träning! 💪🏼 För att nå mina mål har jag bästa teamet vid min sida och alla fantastiska vänner som är med och supportar och stöttar. Har jag sagt förresten att jag älskar lagtävlingar. Den härliga gemenskapen man får och att man har så roligt tillsammans är det bästa.
Hoppas att ni vill följa min resa mot toppen! 🔝

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments