Jag vet inte vad jag ska göra eller säga. Det känns som allt bara försvunnit på en dag. Allt jag någonsin trott eller kämpat för. Jag har kämpat mig till där jag är idag och det har varit tack vare min alldeles underbara ponny Tiffany. Nu har jag fått storhäst och fyller snart 18, vilket betyder att Tiffany snart ska säljas. Men efter några hastiga besked igår så förändrades allt, hela mitt liv.. Jag har funderat så mitt huvud knakar och mina ben skakar men kan fortfarande inte komma på vad jag gjort för fel. Veterinären sa att de är inget jag har gjort men jag känner mig så j*vla skyldig. Det känns som mitt fel och hon förtjänar verkligen inte detta. Inget kommer bli densamma och det är precis som om det inte finns något kvar.

När jag lastade in henne i transporten igår så kunde jag inte titta på henne utan att gråta. Mina tårar föll och jag kunde inte kämpa emot.. Det känns som jag har svikit henne och som jag fick hem en död häst igår. Hon är världens snällaste, godaste och verkligen bästa häst och så ska detta hända henne..
Livet är inte rättvist


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är så dålig på att uppdatera märker jag.
Jag e ledsen men jag har varit skit dålig på att uppdatera och nu har min pojke fått vila i snart två veckor, därför jag inte har uppdaterat. Jag ska bli mkt bättre på det. Istället för att skriva om allt så lägger jag upp massa bilder.

Kram V


Likes

Comments

I tisdags hade jag min gamla tränare på besök, amalia heter hon. Henne tränade jag för några år innan jag bytte. Jag älskar hennes sätt på hur hon lär ut och att det alltid finns något som blir bättre för varje gång. Hon är min förebild inom ridsporten!
Idag så hjälpte hon mig med frappe, hon höll i en liten lektion kan man säga. Jag har under hela tiden jag ridit frappe hemma varit väldigt nervös och varit otroligt försiktigt. Man tror liksom att man inte kan göra så mycket men hennes lektion gav mig så mycket mod och styrka att vilka gå ett steg längre. Jag har alltid hoppat upp på honom med hjälp av min pappa dör han fått hålla i frappe med linan och sen kastat upp mig. Men i tisdags så tog amalia och visade mig att man inte ska bara rädd för att testa nya saker, så vi tog fram pallen, hon tog tag i tyglarna och hoppade halvvägs upp på honom, precis som inget hade hänt. Sen fick jag göra detsamma och det funkade super bra. Under ridningen så övade vi på att byta varv i trav, och även att sakta ner och gå in in i trav galopp åter igen. Frappe är så duktig!
Likes

Comments

Ja längesedan sist igen. Ska uppdatera mer i morgon nu vill jag bara lägga ut och skriva hur bra de går. Frappe är så duktig och jag är stolt över mig själv!
Likes

Comments

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva eller ens försöka säga. Jag låter artiklarna tala för sig själv. Hade jag varit er hade jag tagit god tid på mig att läsa!!!

http://epona.tv/blog/2013/august/flogging-a-sick-horse

http://m.bt.dk/danmark/danish-olympic-dressage-rider-in-facebook-storm-after-heartbreaking-picturesKolla även filmen :
https://m.youtube.com/watch?v=ZnHh_KfFlsw

Likes

Comments

Idag satt jag på dressyrtävlingar. Jag fick skriva protokoll idag, skit kul som jag tycker eftersom man lär känna olika domare och man lär sig även nya grejer. Efteråt så skulle det trimmas lite unghäst. Trots blåst så var han så jäkla duktig. Han skrittar fint, travar fint och galopperar fint. Än så länge har jag klarat att sitta kvar på han men det kommer väl den dagen då jag ligger på marken haha 😄
Nä men Gud vad jag är stolt över min egen insats, verkligen!!


Likes

Comments

Idag har min dag varit helt perfekt. Varit ute i stallet med mamma hela dagen. Longerat frappe och även gjort familjemedlemmarna mätat. Kan inte beskriva min dag på ngt annat sätt. En bild säger mer än 1000 ord!


Likes

Comments

Då var det torsdag på detta påsklov. Igår fick jag hem min prins. Hela hemfärden skötte han sig bra, han var nog lite trött efter ridpasset. Jag red honom lite innan vi körde hem eftersom jag ville känna mig söker en sista gång. Allt gick bra och han var super duktig. Vi testade en ny sadel och ett nytt träns och han var duktig, precis som han inte gjort ngt annat i livet. Nu så hat vi ett litet schema på hur vi ska arbeta och jag tackar inridaren Per för att jag kan höra av mig till han när som, om jag har frågor! Idag kommer tandläkaren ut till min prins och fixar lite tänder, som behövs då han blivit lite jobbig i munnen.
Lite bilder från igår


Likes

Comments

Just nu har jag tagit en liten paus från dagens förberedelser inför ankomsten av min prins. Det ska mockas, putsas, rensas osv osv. Finns nog inget värre än att mocka ut ett stos box, örk jag trodde jag skulle kvävas med den lukten asså. Idag flyttar min prinsessa ut till hennes prins, ska bli kul och spännande. Hela det nya stallet är klart för två nya hästar och snart är allt annat också fixat. Är det någon annan mer ån jag som njuter av dagens vackra väder?? Man blir så glad av detta väder.
Nä nu ska jag fortsätta jobba, tingeling 👍☕️
Likes

Comments