Snygga träningskläder bidrar till större motvation. Jag bara äälskar mina nya tights från icaniwill! Nu blir det intervaller på löpbandet med Björn! Eller ja, han ska köra styrka idag och jag kondition 😉

Likes

Comments

Precis hemkommen efter en dag på Bredsand med mamma. Såå skönt! Givetvis blev det lunch på Bresse krog och jag medger.. detta var hur gott som helst. Mums! Och hörrni.. glöm aldrig solskyddet ute i solen! Även i skuggan! Jag kör med Paula's Choice SPF 50. 

Likes

Comments

Jag är en riktig blekfis och använder brun utan sol varje vecka året om. Tre saker jag alltid fokuserar på: 1) Blir man brun eller orange? 2) Torkar den snabbt? och 3) Hur luktar den - som en vanlig BUS eller gott?

Min personliga favorit är St Tropez Bronzing Mousse. Den kostar ca 299-325kr för 120ml. Den doftar gott, torkar snabbt och ger ett brunt resultat, alltså inga orange toner här inte! Helt underbar och lätt att applicera med mitzen man köper med. Man ser genast färg på huden så man vet vart man har applicerat så att allting kan bli jämnt. (Var noggrann med att alltid smörja in torra partier innan insmörjning (armbågar, nagelband, knän osv), gäller alla BUS produkter!

Nu senaste veckorna har jag börjat läsa om Cocoa Brown Mousse och att den ger exakt samma effekt som St Tropez, meen.. *trumvirvel* den kostar 99kr för 150ml! Budget vs lyx.. vad tycker jag? Cocoa Brown är helt klart nummer 1 på listan då den uppfyller exakt samma krav som St Tropez - man blir brun, det torkar snabbt och den doftar gott. Nackdelen som skiljer dessa två är att Cocoa Brown så kan man trycka ut huur mycket mousse som möjligt, så det är lätt att man råkar ta för mycket. St Tropez å andra sidan har en pump vilket gör att man inte riskerar att ta för mycket. (1-2 pump på armar, 2-3 pump på ben ex). Men det är den enda nackdelen enligt mig. Kommer helt klart börja köpa denna istället för St Tropez, men St Tropez är fortfarande en solklar favorit.

Likes

Comments

Så stolt och nöjd över mig själv. Dessa kom på brevlådan för någon månad sedan och jag ramade in dom härom veckan. Visa era diplom och visa hur duktiga ni är! Jag sträver däremot efter fler diplom, så utöka kompetenserna är en vilja och nyfikenhet inom mig. #auktoriserad #diplomerad

Likes

Comments

Idag efter Uppsala så kom Linda hem till oss så färgade jag hennes fransar och bryn i min lilla "kryp in studio" ;) Tänk vad lite färg kan göra! Perfekt när man inte orkar sminka sig men vill ha lite färg.

----------------------------

Likes

Comments

Började morgonen med att gå upp kl 06:00 i samband med att sambon skulle till jobbet. Drack ett glas citronvatten (bra för hela kroppen, så borde alla börja sina dagar!) och stack iväg till gymmet. Sprang 4km och powerwalkade 1 km och sedan blev det hemåt med lite havregrynsgröt till frukost. Jättehärlig och solig dag, jag verkligen njuuter! Satte mig på balkongen och har solat en liten stund för att boosta upp med D-vitamin. Nu väntar jag på att klockan ska bli 12 för då blir det mor & dotter tid och en trip till Uppsala :) Ska göra en frans- och brynfärgningen på min moster idag också, lägger upp före och efter bild ikväll!

Likes

Comments

Idag gottade vi till det.. blev middag på Queens Arms här i Enköping med sambon & Ida :)

Likes

Comments

Jag orkar mer än jag tror! Jag sprang 4 kilometer idag 💪🏼 Vid 3km så tvekade jag men jag köttade på! Lagom stolt över mig själv att jag ökat från 3 till 4 på mindre än 1 vecka! Nästa mål blir 5km :) När man ser framgång så ökar motivationen, kanske man orkar milen mot årets slut? Who knows... 

Likes

Comments

Har några glädjande och motiverande nyheter! För drygt 1 månad sedan så orkade jag knappt springa 500 meter, det var helt utmattande för mig och jag förstod inte vilket tempo jag skulle hålla för att kunna orka stå ut att springa längre.. MEN igår sprang jag äntligen 3 kilometer utan stopp! Och jag kunde inte vara stoltare över mig själv! Utveckling gör att målen blir tydligare och motivationen ännu starkare, nu vill jag bara tillbaka till löpbandet!

Likes

Comments