Myyyycket ovanligt dröm! Brukar alltid drömma drömmar som psykiskt skadar mej men inte idag!!

Jobbade natt igår & Precis innan jag skulle av mitt pass träffade jag på en kollega, vi snackade lite & han berätta en sjukt äcklig händelse som hade hänt i helgen på boendet , dum som jag är kan jag inte släppa det och åker hem med detta i baktanke, jag lägger mej och självklart blir detta en jävla dröm.

Jag kastas in i en lång korridor (drömt om denna korridoren innan oxå) jag vill resa på mej men jag har grymt ont i kroppen och jag känner verkligen hue om jag har även fast jag vet det endast är dröm , hursomhelst tar jag mej upp och börjar gå längst denna korridor där det är olika rum på vänster sida , jag går förbi ett av rummen och där stor det Marie , jag vill in och titta men dörren är låst och jag kommer inte in , jag grips av panik och får sån våg av smärta i hela kroppen & det är nu jag kommer på mig själv att jag måste vakna , men det går inte, jag försöker öppna ögonen men det går bara inte, nu börjar jag även känna mina andetag & försöker fokusera så jag kan öppna ögonen men nej det går inte.
Jag går igen längst korridoren och försöker ta mej ut , denna gången KOMMEE jag till en dör och jag öppnar den och ser en kvinna med sitt huvud rund sin armen samtidigt som hon ligger i en pöl av blod , jag grips av panik & jag känner hur jag klöks även nu är jag medveten om att detta bara är en dröm, hon ber om hjälp men jag kan inte på något sätt hjälpa henne för halsen är avskuren och huvudet ligger under hennes arm . Jag vänder mig för att gå ut från rummet och märker att rummet blir fylld av vatten , återigen grips jag av panik och försöker vakna , öppna ögonen men det går inte , jag tar mej ut ur rummet o stänger bakom mig. Vid denna punkt vill jag bara vakna & jag försöker hela tiden öppna ögonen men det är lönlöst . Korridoren är så lång , jag börjar gå igen mot nästa rum & ser en skugga komma mot mej , det är killen som
Kallar sig Aslan, jag vänder mej om och försöker gå andra hållet för och undvika han samtidigt som jag försöker öppna ögonen!! Men denna gången lyckas jag öppna ögonen & jag vaknar livrädd o med hjärtat i hög varv samtidgt som jag ff mår illa

Nu vill jag släppa denna drömmen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland NÄE jag jobbat natt så tänker jag så skönt jag kanske slipper drömma nu bara för det är dag! Haha såå trög jag är!
Any waaaaaaay

Imorse var sjukt jobbigt för NÄE jag kom hem hade jag tänkt på en sak hela natten och den tanken ville inte släppa även när jag va hemma och skulle lägga mej, så när jag somnade så va det just detta jag drömde om & FAAAAAN vad bra det va!!! Damn IT att det bara var dröm!
När jag vaknade upp var jag däremot helt borta i huvudet , hade black out i minst 10 minuter , visste inte vart jag var , vad klockan va & vad jag gjorde ?!? Hur läskigt?

Aja nu e jag inne på natt två , flera som är uppe inatt

Likes

Comments

Godmorgon ja precis ni läste rätt godmorgon klockan 12

Hade en jobbig natt återigen, inatt var det en sån känslomässig dröm som jag kommer ha me mig hela dagen, känner gråten i halsen och jag känner mig vilse. Hur mkt jag än försöker skriva om denna dröm kan jag inte. Detta är min känsliga punkt.

Likes

Comments

Nu e jag tillbaka! Starkare än någonsin!! I'm a fighter!

Nu ska jag ta bloggen på allvar igen, har samlat krafter & igår natt gjorde jag bästa valet i mitt liv! Bye b! Behöver inga negativa människor i livet just nu, behöver styrka , behöver en axel att gråta mot , behöver ingen som ska slänga skit på MIG nrär hela jag rasar! Har varit en tuff period men har hittat tillbaka till mig själv och jag mår bra för tillfället.

Självklart har jag haft hemska nätter , dem försvinner liksom inte för jag har det sämre i livet , dem fortsätter bara som vanligt om inte värre ibland.

Snackade om olika drömmar igår på jobbet , en kille slänge ur sig från ingenstans att det kanske är på riktigt , att jag bara blundar & hamnar i demonernas händer ? Hmmmmmmm blev lite rädd av den tanken faktiskt , har hört det innan men alltid skjutit bort tanken då jag inte gillar sånt alls , jag Kanke har något otalat med dem? Haha skämt å sido nu ska jag ta och göra mig iordning har lunchdejt me min bästaväääään wiiie

Angående dem drömmar ni missat ja dem kan jag tyvärr inte spola tillbaka och skriva om då jag glömt mycket av detaljerna.

Likes

Comments

Älskade människor!

Vill bara tacka alla fantastiska människor och sjukvårdspersonal Sverige har!

Grejen i sig är Enkel och jag skäms inte för det för jag mår Inte bra psykiskt och jag ÄR bipolär . Vi har alltid haft misstankar om detta länge men denna gången fick vi verkligen bekräftelse på att jag är det , jag har fått diagnosen.

Jag vill ibland bara försvinna, bort från denna värld , bort från alla som skadar mig, bort från alla människor Som sviker mig gång på gång, bort från alla stress , bort från alla måsten , bort från alla mediciner , bort från alla krav . Bort från alla hemska drömmar men även från dem bra som Br är dröm. Ibland vill jag dö.

Jag skulle vilja öppna mig mer men med tanken på att sjävmordstankrna forfarande sitter i huvudet kan jag inte ge en större förklaring för tillfället.
Jag kämpar på men jag vill inte stanna här , jag hör inte hemma här. Jag vill upp. Men samhället runt mig låter mig inte

Likes

Comments

Förklaring kommer inom kort.

Likes

Comments

Andas in och lämna spegeln för en stund
Skaka av dig dina trådar, låt mig torka alla dina tårar
Finns mer att fira än att sörja
Kan du tänka om, ja om från början

För när du blundar är allting klart
Säg mig vad du ser när du ser dig själv
Kan du sakna sånt du redan har?


DARIN - Ja må du leva

Likes

Comments

Igår natt fick jag lugn och ro något jag inte haft på länge faktiskt.
Precis innan jag skulle lägga mig hände en skum sak faktiskt.
Ni vet den känslan precis innan man somnar asså
Man vet om att sömnen är påväg just den stunden man slocknar till ,just då bara sveper en stark ljus förbi mina ögon , och jag blir helt avslappnad och får skönaste känslan i kroppen.

Berättade för mamma imorse och hon har Också upplevt det några gånger sa hon hmmmm vi har våra teorier om detta.

Idag har vi tillbringat hela dagen i Barcelona , imorgon är det brölooooppp!!! Älskar!!
Och på torsdag lämnar vi Spanien :(


Hann även med shoppa lite underkläder till min samling haha e fullkomligt galen i underkläder ahhhh meeee loooove

Likes

Comments

Har alltid sett upp till tre personer här i livet.


Första är min mamma. Hon brinner för andras välmående och sätter alla för sig själv och dömmer ALDRIG någon & aldrig under mina 20 år har jag hört henne snacka ont om någon. Älskade mamma du förblir alltid min stora idol.

Andra personen är min storebror Isak
Han ser endast ett enda mål i livet. Familjen. Det är lyckan och glädjen i hans liv. Han lider av grov adhd men genom åren har han handskats med det sjukt bra och han gör allt för Att hålla humörsvängningar under kontroll i närheten av oss syskon något han hade mycket problem med innan. Han är bossen & alla lyder honom. Älskade bror.


Tredje personen i mitt liv som har stor inflytande på mig är en person som endast jag kan ut och in. Denna människa kan få mig gå i taket men även få mig på
Världens bästa tankar när det är som
Sämst. Det går helt enkelt inte beskriv denna person med ord. Men jag ser upp till denna person otroligt mycket för jag vet att h** alltid menat väl alltid i livet . Synd bara att endast jag ser det. Du är min förebild.Nog om dem
Tre nötter i mitt liv , idag kollade vi biljetter till Mexico !!! Som jag längtat efter att åka dit!!
Det är bokat och klart !!

Imorgon tänkte vi hälsa på Neas biologiska mamma , får se om jag klarar av att inte gråta haha
Tänkte sova nu men har så sjukt mkt ångest så jag döööör
Dessutom sover jag själv inatt vilket jag är ännu med rädd för....
Ber till gudarna jag får en lugn natt. Hade jag själv fått bestämma hade jag endast velat drömma om
En enda person resten av livet.

Likes

Comments