Jag har alltid gjort en bucket list för sommaren. Startade sommaren 2014 och har gjort en bucket list för även sommaren 15 & 16. I höstas har jag börjat få upp tankarna på att göra en bucket list som gäller för hela 2017. På det sättet får jag ner saker jag vill uppnå på papper mycket lättare och kan börja strukturera upp mer hur jag ska göra. Är det bara jag, eller visst blir det så att när man inte skriver ner saker, glömmer man lätt bort dem?

Jag har bestämt mig för att detta år vill jag komma ihåg! Att det var året som jag påbörjade något, året jag slutförde saker och året jag öppnade upp mina ögon för något helt annat.

Det är lite oklart om min bucket list är klar. Men jag känner att jag ändå vill skriva den!

BUCKET LIST 2017
ingen ordning

 • Starta en egen youtubekanal
 • Blir klar med min Wreck This Journal
 • Satsa mer på min Instagram
 • Ska se till att jag får i mig tillräckligt med vatten varje dag (med hjälp av en vattenflaska där jag skriver ut hur mycket jag ska ha druckit till olika tidpunkter)
 • Bli bättre på att rita
 • Bli bättre på att fotografera
 • Ständigt rensa personer från mitt liv som jag känner att jag inte vill att ha att göra med av någon anledning (personen kan kännas jobbig, påverka mig negativt, hindra mig för något)
 • Rensa min garderob och uppdatera min klädkollektion
 • Öppna ett sparkonto och hela tiden sätta in pengar på det
 • Skänka pengar, tänker mig omkring 1000kr
 • Börja gymma minst en gång i veckan (första året jag inte går på någon aktivitet alls)

En liten sidenote bara. Vissa kanske tycker att vissa saker inte riktigt ska skrivas upp på en bucket list. Eftersom jag

Ska bli kul att se hur året blir! Ser så mycket fram emot detta år. Börjar bland annat gymnasiet och ska försöka ta mig in på en estetisk media linje eller en ekonomilinje!

Ha det super, kram på er!!

Likes

Comments

Något som är självklart är att jag inte är ny inom bloggvärlden. Genom åren har jag ägt ett flertal bloggar - jag kan inte ens räkna hur många! Enda sedan jag var liten har jag alltid älskat att vara kreativ. Ritat sedan jag var liten, upptäckt att jag gillar att fotografera sedan jag fick min mobil, älskat att skriva och ganska nyligen upptäckt att jag har ett intresse för youtube. En ganska kreativ filur skulle man kunna säga att jag är.

Vad gör jag med ytterligare en blogg? Varje gång jag startar en blogg lägger jag alltid sedan ner den. Senaste bloggen drev jag för ett år sedan. Jag känner inte för att gå tillbaka till den. Då jag älskar att experimentera med bloggdesign, så gillar jag att starta nya bloggar. Få en ny bas att utgå från.

Jag känner att detta inlägg blev ganska tråkigt. Hm. Sammanfattat helt enkelt vad denna blogg kommer handla om kan jag inte riktigt säga, då jag inte vet själv. Men jag älskar musik, få inspiration, rita, fotografera, färgen grå(!!) och rosa. 

Kan skriva lite kortfattat om mig själv. Ella heter jag och föddes i Kalifornien! Bodde där i sex år tills vi flyttade hit till Sverige, då mina föräldrar är svenska. Har en obsession med palmer, grå, fotografera (& redigera) och musik. Även kaktusar.
​Just nu känner jag mig ganska fast i skolan och begränsad. Saker jag vill göra går inte riktigt, då jag inte har tid. Vill gärna lägga ner mer tid på youtube och få upp videos. Helt enkelt villl jag gärna utvecklas inom det kreativa området också. Lära mig rita bättre, fotografera, redigering och kodning. Ett mål just nu för att utvecklas inom den punkten är att försöka komma in på ett gymnasium som erbjuder en estetisk linje med kombination av media. Hur kul låter inte det? Vi får se till sommaren vad som händer. ;)

Hoppas ni har det bäst - så hoppas jag att jag inte är alltför stressad och kommer kunna driva denna blogg.

Kraam!!!
Ella

Likes

Comments