View tracker

Något som är självklart är att jag inte är ny inom bloggvärlden. Genom åren har jag ägt ett flertal bloggar - jag kan inte ens räkna hur många! Enda sedan jag var liten har jag alltid älskat att vara kreativ. Ritat sedan jag var liten, upptäckt att jag gillar att fotografera sedan jag fick min mobil, älskat att skriva och ganska nyligen upptäckt att jag har ett intresse för youtube. En ganska kreativ filur skulle man kunna säga att jag är.

Vad gör jag med ytterligare en blogg? Varje gång jag startar en blogg lägger jag alltid sedan ner den. Senaste bloggen drev jag för ett år sedan. Jag känner inte för att gå tillbaka till den. Då jag älskar att experimentera med bloggdesign, så gillar jag att starta nya bloggar. Få en ny bas att utgå från.

Jag känner att detta inlägg blev ganska tråkigt. Hm. Sammanfattat helt enkelt vad denna blogg kommer handla om kan jag inte riktigt säga, då jag inte vet själv. Men jag älskar musik, få inspiration, rita, fotografera, färgen grå(!!) och rosa. 

Kan skriva lite kortfattat om mig själv. Ella heter jag och föddes i Kalifornien! Bodde där i sex år tills vi flyttade hit till Sverige, då mina föräldrar är svenska. Har en obsession med palmer, grå, fotografera (& redigera) och musik. Även kaktusar.
​Just nu känner jag mig ganska fast i skolan och begränsad. Saker jag vill göra går inte riktigt, då jag inte har tid. Vill gärna lägga ner mer tid på youtube och få upp videos. Helt enkelt villl jag gärna utvecklas inom det kreativa området också. Lära mig rita bättre, fotografera, redigering och kodning. Ett mål just nu för att utvecklas inom den punkten är att försöka komma in på ett gymnasium som erbjuder en estetisk linje med kombination av media. Hur kul låter inte det? Vi får se till sommaren vad som händer. ;)

Hoppas ni har det bäst - så hoppas jag att jag inte är alltför stressad och kommer kunna driva denna blogg.

Kraam!!!
Ella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker