Header

Instagram LivEdler@livedler

Sårt att veta vad du ska ha på dig till kvällen med vännerna och alla klänningar känns gamla och trista? Varför inte testa att vika en själv med en oversize T-shirt?:) det kan ju inte bli mer än en hit med det mjuka och sköna tyget!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ja, nu ligger man hemma och ör sjuk. Ush! Inte den bästa starten på veckan precis. Men har börjat skriva litte på den där iden jag hade. Den blir nog rött bra ändå.-Idag ska jag bara spela The Sims 4, Kolla på min favorit serie Pretty Little Liars och plugga. Jag räknade inte med att vara sjuk så iden/ inlägget kanske kommer ut tidigare. Ska försöka designa om bloggen också. Ha det bra Kram Kram

Likes

Comments

Jag är super dumper ledsen att jag inte har bloggat på flera månader! Det har hänt otroligt mycket saker denna tiden. Men jag hoppas snart att jag kan börja blogga igen. Men, jag har tänkt börja blogga om andra saker än bara mode och smink det finns ju så mycket mer. Jag tänkte prova skriva en gång i veckan olika saker man kan göra av saker man inte tänkt på. Ex. Hur man gör en egen kropp topp. Men vad vill ni läsa om? Ni kan alltid maila mig på liv.edler@gmail.com eller min kik LivEdler eller Snapchat LivEdler. Väntar på tips såklat! denna iden lägger jag ut nästa mådag 20 april. Då blir det en längre del! Ha det bra Kram!

Likes

Comments


Jag har fått in frågor på min e-mail Livan.Edler@gmail.com det är min blogg e-mail så ni vet! hoppas ni har haft en bra vecka!

1. vad har du på dig?

en fredperry t-hirt och ett par mjukisar från OYSHO.

2. Bloggläsare?

10-50 per vecka om jag uppdaterar.

Ja om jag hade den möjligheten så 3. Skulle du villja bli en Yotuber?

jaa tack.

4. Yotube kanal?

Livan Edler ska försöka bytta till DreamLiv.


Kolla in min Kanal på Yotube! Ha en bra härlig vecka. 

Likes

Comments

Hemma i sverige har julen varat ett tag. Vintern håller kanske på att försvinna? eller? Här i Spanien är Julafton 17 Januari (Dom tre kungarna). Men min familj firar den 24 december. Jag fick många grejer (Smink,kläder,extra laddare mera) Men den bästa var nog min Sony dator. Jag är inte så för älskad i Windows 8 så jag hade tur och fick Windows 7 på den. Nu håller jag på och Ordnar The Sims 4.Såklart kommmer jag updatera mer nu när jag fick min data som jag ville haaa. Ha en underbar dag. Mitt lov håller på ända tills 7 Januari.  

Likes

Comments

Likes

Comments

Detär många frågar mig vad är balsammetoden? Använder man inte schampo? Ush vad äckligt!

Nej,man använder inte schampo, det är inte äckligt. Det finns hjäte bra sidor som visar hur man kan göra. (litte onödigt att jag gör det då). Men ska bäretta tre saker vad man ska undervika

Du ska undervika:

Silikoner

Silikoner har inga som helst "bra" egenskaper för håret, mer än att det får det att se mer välvårdat ut än det är. Silikoner lägger sig som en hinna över hårstrået och kapslar in det, vilket gör att håret upplevs som mjukt och glansigt. Tvättar man bort dem är håret dock (oftast) mycket mer slitet än vad det ser ut. För att tvätta bort silikoner krävs det starkt uttorkande tvättensider (till exempel Sodium Laureth Sulfate) som torkar ut håret vilket gör att man måste tillsätta mer silikon för att det ska kännas fint, och så vidare..

Tips! Silikon-namn slutar ofta på -cone eller -xane i innehållsförteckningen.

Mineraloljor

Mineraloljor är en biprodukt från drivmedelstillverkning som inte tillför håret någon näring eller vård men ger det en mjuk känsla och glans. Det fungerar lite på samma sätt som silikoner, det lägger sig som en hinna runt hårstråna och även hårbotten (vilket täpper till porerna där och förströr hårbottens egna balans) och kräver sulfater för att tvättas bort.

Försök under vika värme för håret ex. Platta

Theres Lindgren är en av mina bästa yotubers hon har en jätte bra vidioe om allt detta kolla in den

Likes

Comments

Yotube är den som tar all tid ( Bästa yotubern ​therese lindgren​) Där för har jag inte bloggat något alls.

Det är inte bara yotube som tar min tid iaf skolan,plugga och stallet. Men aja... 

Therese Lindgren​ kommer lägga upp vidioseee varge dag i december  ( OMG) 😊​                                    Ken Ring assoo man bara brorder jag dööör 😷​ Jag har börjat med balsammetoden och tänkte på gå med det ett bra dag, Therese Lindgren​ har en perfekt vidioee när hon feklarar step för step! Vi ses på Måndag puss på er!

Likes

Comments

Svart/Vitt

Sommar/Vinter

Kaffe/Te

Hund/katt

Ge/Ta

Äpple/Päron

Bok/Tidning

Tv/Dator

Klackar/Sneakers

Instagram/Facebook

Likes

Comments

Då är man på Baskin en torsdag klockan 19:30 snart. Ska vi ut och äta med Herta 💦❤️ Ha en underbar kväll 😘


Likes

Comments