Hej på er!

Nu har det blivit sista dagen för mig i Malaga för den här gången. Kommer definitivt tillbaka! Fast inte via EF. Det känns faktiskt jätte bra att lämna Malaga eftersom jag ska till min pappa i Madeira. Tror det kommer vara jätte fint där. Plus att det blev lite långtråkigt här då man bara studerade spanska, inget jobb. Då man delade rum, maten inte alltid var så god. Nu kommer jag känna mig fri igen när jag kommer hem. Jag åker först till Lissabon (Portugal) och sedan till Madeira. Kommer vara framme runt fyra på dagen. Åker sedan hem på fredagen då jag bara är hemma i Göteborg i två dagar. Ska till Stockholm sedan med Nova (min hund) och mormor till mina kusiner. Så kommer ha fullt upp nu dem kommande två veckorna.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag och Ines var i centrum och jag köpte lite saker till mig själv plus presenter till dem nära. Åt världens godaste paella också inne i centrum vid hamnen. Sedan på kvällen fick vi äta paella här också i familjen. Den var god men inte lika god som på resturang såklart. För någon timme sedan kollade också jag och Ines på film. Som en liten avskedsfilm. Jätte bra film!

Det var lite vad som hänt idag. Jag kommer skriva allt om hur det är i Madeira imorgon så fort jag kommer hem till pappa och får nätverk.

Godnatt❤️

/Lovisa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla😊

Denna dagen var fantastisk då jag fick mitt seterfikat med betygen i. Jag blev jätte nöjd och hade 4 -A och ungefär 4 +B och några B vilket är det näst högsta betyget. Sedan gick jag sista dagen i skolan då det också kändes jätte bra. Kommer såklart sakna Malaga sedan när jag åker men blir ändå skönt att komma hem. Efter skolan åkte vi en stor båt i en timme då vi egentligen skulle gjort det förra veckan men den gick sönder, så det blev denna veckan istället. Servar jätte härligt! Samma båt som jag åkte med första dagen jag kom. Sedan gick jag och Ines till en restaurang och åt god sallad och hamburgare med (bröd) lite roligt, men det var allt gott. Mycket mer än så har inre hänt. Nu ska jag sova för klockan är mycket.

Godnatt❤️

/Lovisa

Likes

Comments

Hola todas!
Nu är det bara två heldagar kvar i Malaga då jag sedan på söndagen åker till Madeira. Jag ska träffa min pappa. Det känns jätte roligt. Häftigt att åka till Madeira också då det är en mycket vacker portugisisk ö. Igår så tränade jag på morgonen. Därefter gick jag till skolan och efter skolan gick jag hem. Tog det bara lugnt sedan. Idag har jag varit i skolan och också klart min resväska. Vet inte vad jag ska göra mer idag. Kanske träna eller hitta på något annat.

Ha en fortsatt trevlig dag! ❤️

/Lovisa

Likes

Comments

Hej alla!

Idag har jag gått i skolan. Lärde mig massor med nya ord. Efter skolan gick jag till stranden och solade och lyssnade på musik. Det var jätte härligt. Därefter åkte jag själv till centrumet och köpte smink. Några nagelack, två mascara, och två läppstift och sedan en eyeliner. Blev riktigt nöjd då det är så jätte billigt med smink här. Sedan gick jag hem och studerade lite. Ska ta och sova nu.

Godnatt❤️

Nos vamos!

/Lovisa

  • 44 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det ett litet tag sedan ni fick uppdatering vad som händer. Jag Skanörs med att säga att helgen var jätte rolig! Jag och Ines min kompis var i Fuengirola och kollade på den stora festivalen där dem dansade flamenco och hade massor av hästar. Både barn och vuxna red på hästarna. Vissa var klädda i flamencoklänningar när dem red. Den festivalen firades en gång per år i Fuengirola. Sedan är det en gång i Malaga eller Madrid. Så det är flera gånger per år fast inte på samma ställe. Det värsta var att dem hade klippt av svansarna på hästarna! Blev så arg och ledsen hur duma folk kan vara bara för att tjäna pengar. Jag tror att dem säljer svansen sedan dessvärre. Jätte hemskt. Det förstörde en stor del utav vistelsen.

På söndagen gjorde jag inte mycket. Tog det mest lugnt. Jag tränade också. Då det är Spaniens nationaldag idag så hade vi ingen skola. Jätte härligt då jag mest tog det lugnt idag med och fixade lite jobb. Dem gör inget speciellt i Spanien på nationaldagen, utan det är bara en röd dag vilket var härligt! Har tränat idag med, annars så har det inte hänt så mycket annat. Ska sova nu då det är skola klockan nio imorgon.

Godnatt❤️

/Lovisa

  • 45 Readers

Likes

Comments

Hola!

Solig dag med närmare 30 grader. Har gått i skolan och sedan varit i stranden i lire över två timmar. Har inte gjort mer efter det. Buenas noches❤️

/Lovisa


  • 59 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag bara gått i skolan. Lektionerna var jätte bra, lärde mig många nya ord. Därefter har jag bara varit hemma och övar lite zumba samt sprungit med min kompis. Mycket mer än så har jag inte gjort.

Buenas noches❤️

/Lovisa

  • 63 Readers

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag gått i skolan. Började tidigt och slutade tidigt. Det var jätte bra idag då vi har fått en ny lärare. Hon är jätte duktig så lektionerna kommer genast bli roligare. Var även i en djuraffär idag. Just när jag gick dit så var det stängt. Men såg hundar inne från fönstret. Hundvalpar, säkert mindre än en månad. Jätte hemskt! Hur kan man sätta en hundvalp i en liten bur i en djuraffär? Har aldrig sett något liknande. Kommer inte gå in till affären och köpa något till min hund då jag inte vill stödja det beteendet. Sedan handlade jag lite lunch och åt. Det var helt okej lunch. Den färdiga salladen var inte alls god. Men åt två smörgåsar och mjölk med flingor. Efter lunchen så städade jag rummet lite. Efteråt så sprang jag med min kompis Ines. Det var härligt. Åt middag efter. Det var jätte gott! Köttgryta med potatis. Nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt❤️

/Lovisa

  • 64 Readers

Likes

Comments

Heej!

Ligger i sängen nu och är helt slut efter idag. Har gått i skolan som jag brukar och varit i centrum och shoppat! Gick till världens bästa shoppingcenter. Dem hade Michael kors väskor, Prada, Marc Jacobs och massa mer. Jag köpte lite produkter från rituals. Både scrub och shampo, duchkräm med mera. Köpte även två fina tjocktröjor till att ha för hösten och vintern i Sverige. Jätte fina. Lägger ut en bild imorgon. Frågade även 7 personer om vart en djuraffär låg. Hittade inte en enda då dem inte fattade vad jag menade. När jag frågade på en resturang så gav hon mig menyn för att äta. Asså deras engelska.... Inte bra! Jag ska ta och sova nu då jag börjar skolan nio imorgon.

Godnatt ❤️

/Lovisa

  • 66 Readers

Likes

Comments

Hej på er!

Denna dagen har varit lugn, alldeles för lugn. Vaknade kockan nio på morgonen och sedan låg jag i sängen till tolv. Därefter åt jag och sedan la jag mig igen och kollade på film.
Jag har i alla fall övat på mitt nya zumbapass som jag håller på att jobba på. Första uppvärmningsläten är klar. Med egen koreografi. Jag var även ute halv åtta och gick/ joggade i lite över en timme. Det värsta när vi var ute och sprang såg jag en jätte söt tjej. Hon hade en hund som var lite olydig. Det hon gjorde med hunden var att slå den tre gånger i huvudet. Hade sån lust att komma med en stor träpinne och slå henne i huvudet och rädda hunden. Inte bokstavligt talat såklart! En helt vanlig, jätte söt tjej har inte mer vett än så år 2015, det är säkert därför alla hundar skäller här, eftersom de blir slagna och inte fattar vad dem gjort för fel. Helt sjukt. Då kom tanken på Nova, hur bra hon verkligen har det och hur mycket jag älskar henne.
Annars har dagen varit jätte lugn. Nu är det dags att sova.

Godnatt❤️

/Lovisa

  • 69 Readers

Likes

Comments