Vårat lilla hjärta <3

På första bilden är hon i vecka 9 (8+0)

Andra bilden är i vecka 13 (12+4)

Tredje bilden är hon i vecka 21 (20+5)

Längtar så mycket efter att få träffa dig!

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle börja med att berätta om dagen vi plussade. Julio hade åkt ner till familjen i Italien en vecka innan mig och det var under den vecka som mensen skulle komma. Mensen kom inte när den skulle enligt Natural Cycles (som annars aldrig haft fel), men jag tänkte inte mer på det. Började känna av "mensvärken" och tänkte nu kommer mensen vilken dag som helst. Mina bröst ömmade men det var inget konstigt, kändes precis som vanligt när jag skulle ha mensen.

Dagarna gick och nu var det dagen innan avresa, eftersom mensen inte kommit och jag skulle ner till Italien 1 vecka, kände jag att det var viktigt för mig att ta reda på om jag var gravid eller inte innan jag åkte ner. Lördag den 23 köpte jag ett graviditetstest på apoteket efter jobbet och planerade att ta det söndag morgon innan jag åkte till flygplatsen.

Söndagen den 24 juli vaknar jag redan vid 05:30 och kan inte somna om, tar tempen precis som jag gör varje morgon och för in resultatet i min Natural Cycles app och appen frågar " Är du gravid?". Nu skyndar jag mig in på toan och läser igenom instruktionerna flera gånger för att vara säker på att jag inte gör något fel. Kissar på stickan och lägger den vid handfatet och sätter på timern på mobilen, det känns som en evighet men när larmet ringer och jag vänder mig om för att kolla på stickan är det 2 stycken tydliga streck. Jag är gravid!!!

Eftersom Julio var i Italien och jag ville berätta det för honom i person fick jag helt enkelt hålla denna fantastiska nyheten för mig själv tills jag träffar honom på kvällen.

Jag åkte in till stan för att köpa ett till graviditetstest för att vara 100% säker på att jag var gravid. Denna gången köpte jag ett från Clearblue som även visade hur långt gången jag var. Springer in på toaletten inne på MOOD Gallerian och trots att jag druckit en massa vätska och att klockan nu närmade sig 12:00 så visade testet positivt direkt. Det stod Gravid 2-3, vilket innebar att jag var i vecka 6.

Lyckoruset jag kände genom kroppen var fantastisk! Skyndar mig bort till H&M och köper ett par babystrumpor där det står I LOVE MUM & I LOVE DAD. Lägger dem in en box med graviditetstesten och skriver ett kort med texten "Vi älskar dig"

Julio ringer under dagen, och frågar hur jag mår och om jag var gravid, men jag kunde inte ge denna nyheten över telefon så jag ljög och sa att min mens precis hade kommit.

Förväntansfull och nervös sätter jag på flyget ner till Italien och längtar efter att få krama om min man och berätta att vi ska få en bebis. När jag dock kommer ut från flygplatsen ser jag att Julios syster är med och jag ville dela denna stunden själv med Julio. Väljer att inte berätta något, vi kommer hem träffar familjen äter middag och tiden går. Nu är klockan nästan 23:00 och jag håller på att spricka av att hålla denna nyhet för mig själv.

Jag frågar om Julio vi ska gå ut med Penny, deras hund och få lite egen tid samt att jag har en present med mig. Han är så långsam och jag försöker utan att avslöja något stressa på honom att vi måste gå nu. Väl ute visste jag inte hur jag skulle säga det och när så jag betedde mig jätte konstigt vilket Julio märkte och påpekade. När vi gått en bit klarade jag det inte längre, så jag gav honom presenten och jag kände hur snabbt mitt hjärta slog, det var som att hjärtat slog utanför kroppen.

Julio läser kortet och förstår inte riktigt eftersom jag sa att jag fått min mens och tänkte väl att det måste varit från mig och min familj eller något likande. När han sedan tar bort silkespapperet och ser bebisstrumporna med texten I LOVE DAD tittar han på mig med världens leende och tårfyllda ögon. Det var ett sånt fantastiskt ögonblick och vi omfamnar varandra i glädjetårar och det var så mycket lycka och kärlek i luften.

Vi bestämmer oss för att hålla det hemligt ett tag till eftersom jag inte var så långt gången i graviditeten. Vi klarade att inte avslöja oss, men innan vi åkte hem till Sverige berättade vi för Julios familj. Kändes rätt att dem skulle få möjlighet att dela glädjen med oss. Min familj fick veta precis när vi kommit hem. Men det är en annan historia :)

Likes

Comments