Header

Jag är inte vegan, även om det är ett mål. Men nu trivs jag bra som pescetarian. Däremot mår håret, själen och hjärtat bättre av veganska hår/kroppsprodukter! Att skippa alla onödiga kemikalier och gifter, är det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Jo, okej; jag färgar fortfarande håret... Men det är på bättringsväg det också! Nästan allt som jag lägger i mitt hår nu, är veganskt och naturligt. Jag älskar det! Även håret gör det 😉
Så detta är vad jag gör på min lediga söndag, efter spontan- "sleep over" hos Natalie, förutom att vi knappt sov... som vanligt. Men det var kul och bra att komma iväg och göra något. Att få komma ut ur huvudet en stund....​
-L

Likes

Comments

Idag hade jag öppning, inte jätteovanligt. Men där kom pappa in i restaurangen, nästan innan mig och satt o drack kaffe. Jahaja, varför inte? Så han fick gott hjälpa till med ett svep med dammsugaren.
Inte sönderstressad idag heller och slutade tidigt. Strax ska jag iväg hem till Ph och plugga matte; jag SKA klara den här jävla kursen. Jag VÄGRAR göra om den! Så det så.
-L

Likes

Comments

Första "längre" dagen på ett tag; kändes helt okej! Och mina söta kineser vet, att kaksmeten är min!
Jag klarade även av att vakna i morse och ta mig till mattelektionen, sen att det gick åt helvete och hela kursen gör det, det är en annan historia. Humöret svänger upp och ner, men nu är det faktiskt kul att vara på jobbet igen; när jag inte behöver stressa sönder. Det här går säkert bra...
-L

Likes

Comments

Det är tröttsamt att ständigt känna som om man är i krig med sig själv och att till och med; vara rädd för sig själv. Vid tillfällen glömmer jag av det, jag vet inte om det är bättre eller farligare?
Sitter just nu och lyssnar på lilla-sjöjungfrun och bläddrar i nya boken; "Ett bipolärt hjärta". Det är nästan otäckt hur väl jag känner igen mig i den. Men åtminstone något att lägga tankarna på en stund....
-L

Likes

Comments

Varenda liten muskel spänner sig, det är allt jag kan känna. Allt jag vill känna. Jag vill inte känna mer. Jag orkar inte.
Varför ser folk bara blödande handleder, men inte ett blödade hjärta?
Jag orkar inte mer.
Ni verkar tro att jag skapar det här själv, att detta är något jag vill. Varför skulle jag vilja ha monster som äter upp mig innifrån? Vilja plågas av smärtor som känns närmre och närmre döden? Varför säger ni, som ska vara utbildade att jag hittar på allithop? Att jag ska sluta låtsas?
-L

Likes

Comments

*Gurka
*Zuccini
*Celleri
* Banan
*Kiwi
*Jordgubbar
*Apelsin
*Spenat

Det är ju en himla tur att det är lättare att få ihop smoothies än att räkna ut koordinatsystem och annat trams i denna matteboken... som jag tog med mig tillsammans med datorn ner till bibblan i stan. Har suttit med samma tal i en timma, men börjar komma någonvart nu... Hoppas jag.
-L

Likes

Comments

Första dagen tillbaka på jobbet, på ett bra tag! Det kändes helt okej. Speciellt efter att ha spenderat gårdagen med Mary, Ph och Alexis ute i Långås. Det var ett äventyr att ta sig till jobbet idag... sväng förbi Falkenberg och allt. Men; det är bara roligt!
Otroligt skönt att bara jobba 4 timmar på lördagar, man hinner så mycket mer än att bara jobba. Som en sväng till biblioteket med pappa och fika i stan efteråt med Maria och Adam.
Just nu är jag typ överpositiv och älskar allt, vi får se hur länge det håller i sig... men nu hoppas jag på lite sömn. Vad tror ni? Får jag sova i natt?
Natti!
-L


Likes

Comments