Header

Vid tre-tiden idag så blev jag och Carin upplockade av Felix och Jonna. Vi åkte till Gekås och fick som vanligt med mig lite bra o ha saker med mig hem. En massa saker till framtida äventyr... som jag hoppas jag kan dela med mig av till er snart!
Glömde dock att leka spijon åt chefen, som jag lovat, woopsie.
-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag försöker, men ibland går det inte. Jag vet att de flesta inte kan förstå, hur det är att inte ha någon gråzon. Jag försöker lära mig vad "mellan, mitten, grått" är. Men det är svårt. Det är mycket svårare än det låter. Ibland går det inte att leva i den normala världen, som det förväntas vi ska leva i. Ibland, ganska ofta är det svart; ibland vitt. Jag försöker lära mig, jag försöker förstå. Men just nu går det inte. Just nu är allt en karusell och en bergochdalbana med lopar utan dess like.
-L

Likes

Comments

Igår var det ju som sagt midsommar, ifall någon hade missat detta? 😉
Detta firades med sovmorgon, dans runt stången och fest med Sofie, Maja och massa fler folk. Jag har nog växt ur "hög musik och sitta och supa" fasen, även fast jag aldrig riktigt vart inne i den... vilket betydde att jag drog hem ganska tidigt.
Fan va jobbiga alla "svart taxi" snubbar är, nej jag tänker inte hoppa in i en bil med en främling, man som kvinna, svart som vit. Du behöver inte kalla mig racist för att du råkar vara förmodligen arab. Det har med principer att göra, jag ville inte dö igår därav hoppar jag inte in i en bil, punkt slut.
Men överlag blev det en riktigt bra midsommar!
-L

Likes

Comments

Allt gör ont. Varenda molekyl och atom i min kropp värker. Jag kan inte förklara med ord hur det känns eller exakt för. Det är så många olika smärtor på samma gång. Jag förstår inte hur jag orkar gå till jobbet, jag kommer knappt upp ur sängen. Jag kan knappt klä på mig, för det gör så ont. Jag vill inte ha det såhär mer. På riktigt, kan ingen göra någonting åt det? Jag mår inte bra, kan dom inte förstå det? Jag hittar inte bara på, det gör faktiskt ont på riktigt.
Just i skrivande stund svider ögonen, magen värker, spänner och hugger. Benen värker, händerna skakar och huvudet bultar. Ena sekunden svettas jag nästan och nästa så skakar jag av skyla. Vad kan jag göra för att få det att sluta? Jag orkar inte mer... Jag vill inte mer.
-L

Likes

Comments

Idag blev det en spontantrip till Göteborg så jag hade frågat om ledigt för ett läkarbesök som jag fick byta tid på. Så i morse kom min vikare och jag flög ut igenom dörren. Mot äventyr!
Det blev Göteborg och störa Yacine ett tag på jobbet (kommer bli stammis där), arabisk mat till lunch, en ny klänning rikare och en massa matvaror.
-L

Likes

Comments

Idag efter jobbet tog jag med mig hatten och tog en spontanresa till Gekås. Därifrån fick jag med mig lite bra o ha saker. Men det där att jag är spontan visste väl ingen om? Det måste vara en storslagen nyhet för omvärlden!
-L

Likes

Comments

Igår passade jag trollen, trots olidliga smärtor men det blev bättre tillslut. Åh, vad jag hatar fibromyalgia och allt annat. Ja, jag HATAR det.
Men en sväng förbi kåsa idag så blev allting mycket bättre. Jag älskar att vara omgiven av havet, det är så underbart.
-L

Likes

Comments

Blir så fruktansvärt ledsen, besviken, förbannad och allt däremellan när folk snackar om dieter och fan o hans moster. Ja, om du väger flera kilo i övervikt och du behöver det för att bli hälsosam, absolut. Men annars gör det så ont i mig. Att leva i detta samhället där mat ses som farligt, som bestraffning och belöning.
Vi behöver mat för att överleva och må bra.
-L

Likes

Comments

Idag var planen att åka och titta på Mimmis första skolavslutning. Men så blev det inte, för att jag ville sova då jag ska ha stängning för första gången. Fick jag sova? Nej, självklart inte. Om det inte var det ena som lät, nått som gjorde ont eller nått som lös så var det nått annat. Jag får försöka intala mig själv att nästa år är den första "riktiga" då hon slutar första klass....
Jag är så besviken och irriterad på mig själv.
-L

Likes

Comments

Huvudet värker och dunkar, fötterna svider, knät bultar, magen spänner... Ikväll är ingen rolig kväll. Det känns som jag ska spy och ögonen rinner. Jag har inte tid med det här. Jag vill inte må såhär. Vad beror det på? Vem kan stoppa det?
Varenda liten atom i min kropp gör ont. Snälla, få det att sluta.
-L 

Likes

Comments