Header

"I won't let you get me down
I'll keep gettin' up when I hit the ground
Oh, never give up, no... I'll find my way, find my way home"-Sia 👑

Godmorgon alla fina!

Idag är det fredag, löning och jag är ledig - woho! Så idag bär det av mot gekås för att köpa mobilskal och lite annat bra att ha. Är helt slut idag, jag antar det tar på krafterna att grilla och dansa med ungarna på jobbet. Men så kul vi har haft, så kul med sportlov! Men nu är denna veckan över för min del och snart för deras med.... men, vi ska nog ha kul på vanliga fritids också (när jag är där ;) )
Later.  
-L


Likes

Comments

Här sitter jag och fyller i jobbansökan efter jobbansökan på olika sidor, får hoppas att någonting nappar. Just nu vikariepoolen i Falkenberg, imon eller senare i Varberg och sedan får vi se vad mer jag kan hitta. Om ni har några förslag, så är de mer än välkomna!
Ville bara säga godnatt och hoppas ni har haft en bra helg, natti!
- L

Bildresultat för quotes about life and love


Likes

Comments

Hej alla fina! Mycket sånt här spelas i högtalarna här hemma och inte mig emot, älskar detta beatet och danskänslan den framkallar. Kul att veta, eller hur? Men jag har ännu inte gett upp Beyoncé, ni kan vara lugna.
Imon börjar sportlovet, woho! Ja, jo... för mig betyder det jobbjobbjobb, sportlovet fick sig en ny innebörd men det gör mig absolut ingenting! Jag tror inte vi har något speciellt planerat för morgondagen; men ni alla vet ju hur bra mitt korttidsminne är....
Nu ska jag göra en liten kvällsträning (inget halsont - woho!) och sedan bädda in mig,
later.
-L
Likes

Comments

Gjorde precis min första planka på säkert ett halvår - inte så dåligt att klara en minut. Även fast jag är vad vid 3-4, så är jag nöjd. Dansade runt till låtarna till den nya filmen Moana och bestämde mig för att göra lite cardio, saknar träning men får ta det lugnt, vill ju inte bli sjuk igen...
Nu ska jag fixa i ordning mig och åka till stan för kvällens äventyr (oh well, bli inte allt för exalterade - jag ska passa barn.)
-L

Likes

Comments

Hej alla fina! Nu har det blivit lite dåligt på uppdaterandet igen - men nu har jag äntligen ny telefon med svenskt nummer och så! Vilket betyder jag kan mobilblogga igen 😉.
Igår hade vi myskväll på jobbet, jag hade stängning i vilket fall, så jag stannade kvar. Vinkade av barnen för att dom skulle komma tillbaka; haha... Dom hade tipspromenad, korvgrillning (eller annan mat), disco, massa spel och mycket mer. Kvällen avslutades med yummy thaimat, glass med fruktsallad och filmmys. Vissa kvällar är roligare än andra på jobbet😉.
- L

Likes

Comments

Äntligen är våren påväg! Eller? Idag har det verkligen varit underbart väder... oj, herregud vad "svensk" jag känner mig nu. Börjar skriva om vädret... Men, det har faktiskt inte hänt så mycket mer idag. Jobbet som vanligt idag + "gympalektion" med F-1 då läraren fick åka hem till sjuka barn. Vilket betyder utomhus större delen utav dagen, men det var inte så farligt. Ja, nä vad mer ska jag skriva om just nu?
Vad gör ni, just nu? Jag sitter och äter glass till Disney låtar; ja, Disney är fortfarande en favorit och kommer förmodligen alltid att vara.Någon vecka gammal selfie, för att varför inte?

Likes

Comments