Header

Jag hatar min kropp. Jag vill inte ha den längre. Den gör alltid ont och är för tjock. Jag vill inte ha den. Jag orkar inte mer. Dom lovade att smärtan skulle försvinna om jag gick upp i vikt. DOM LJÖG!
Jag HATAR att vara såhär tjock. Jag vill bli smal igen. Jag vill bli smalare än smal. Jag vill ifrån allt ansvar och bara börja svälta igen. Jag vill få bort smärtan. Jag vill få bort fettet. Jag vill gå bort allt! Jag vill aldrig äta igen. Jag tänker aldrig äta igen.
-L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag älskarälskarälskar att kunna träna både innan och efter jobbet! Tekniker kan säkert förbättras men, jag jobbar på det. Det viktigaste är väl ändå att ta sig till både jobbet och gymmet?
Ja, jag är kort. Men jag tror jag gillar att vara det, faktiskt.
-L

Likes

Comments

Mysig bild på mig och Sanna, hemma hos Carin. Idag efter jobbet så gick (typ sprang) jag hem till Carin där ett härligt gäng satt och vi bara chillade. Så underbart att kunna göra sånt här, att bara dra hem till en kompis och chilla med massa folk. Jag fick även väldigt välbehövlig massage av Jesper och Felix.
Imorgon berättar jag mer om helvetets arbetsdag, men nu är det dags att nana.
-L

Likes

Comments

Godmorgon världen! Idag är det 11.30-21.30 (stängning) och barnvaktning på schemat. Jag är inte helt död än, men har o andra sidan precis kommit till bussen.
Ser ni min fina tröja, som jag haft ett tag? 😍
-L

Likes

Comments

"Jag förstod inte vad du klagade på, jag hade älskat att jobba dina tider. Hela tiden 'jag har ont': jag förstod inte du var sjuk"

Missförstå mig rätt, jag älskar att kunna jobba och att ha möjligheten. Jag klagar absolut inte. Men, med fibromyalgia och förmodligen andra osynliga men fysiska sjukdomar är kroppen inte frisk. Jag har konstant ont. Jag försöker att inte visa det för mycket, jag försöker att ta mig till jobbet och utföra det jag ska. Jag är bara oerhört tacksam att jag inte fått en sån period än, då jag inte kan resa mig ur sängen; på länge. En dag eller två, men inte flera veckor som förr. Inte heller kräks jag lika ofta av smärtor eller att magen inte kan processsera maten.
Dock betyder det inte att allt är frid och fröjd. Idag slutade jag 30 min tidigt, för ryggen höll på att gå av, kändes det som och jag kände mig svimfärdig. Mina fötter är konstant ömma och svullna på nätterna, händerna likaså. Just nu är mina ben avsomnade efter att ha gjort ont och vart jobbiga i nån timma...

Det är inte alltid man ser smärtor från utsidan, trots haltande och svullna kroppsdelar.
-L

Likes

Comments

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18842447/?claim=mvywx5f963c">Follow my blog with Bloglovin</a>

Finns numera på bloglovin, men det kommer nog ta ett tag att förstå hur det fungerar...

-L

Likes

Comments

Ledig eftermiddag spenderas med Sofie och Sanna. Jag är så lycklig över att bo vid havet och alltid gjort.
Jag är helt slut. Jag är trött på det här...
Godnatt
-L

Likes

Comments

Jag har jättesvårt att acceptera den här "nya" kroppen. Vissa dagar är bättre än andra. Jag försöker träna, äta och allt sånt för att bli nöjd men ändå ha ett bättre liv än anorexian kan någonsin ge.
Men det är fortfarande svårt, speciellt när jag får höra kommentarer som "du äter för mycket" och massa mer. Just denna kommentaren senast några dagar sedan på jobbet... detta i sammanhanget att jag hade ont, logiskt?
Men hur som helst, den kommentaren eller någon annan kommentar eller blickar ska inte få dra ner mig. Jag är på en hälsosam vikt och tänker hålla den. Hur svårt det än är ibland...
-L

Likes

Comments

Jag har knappt haft ätstörningstankar eller behaviours på hur länge som helst. Ikväll slog det till som en bomb. Har suttit och stirrat på samma äpple hur länge som helst, trots att jag ätit annat idag.
Äpplet skrämmer mig, framkallar ångest och jag orkar verkligen inte. Jag kan inte. Jag ger upp. Äpplet åker tillbaka till skålen.
Jag skäms...
-L

Likes

Comments