Header

God morgon!
Igår vaknade jag vid 06 för att ta mig till vårdcentralen innan öppning, det gick helt okej. Jag tycker lite synd om alla inom vården som träffat mig senaste tiden, då jag bombar med frågor, eftersom jag vill börja studera till sjuksköterska så varför inte passa på?
Nu sitter jag nyvaken igen och laddar inför den längsta arbetsdagen på LÄNGE. Jag har gjort liknande förr; men det ska nog bra. Så idag ska det arbetas 11.30-16.00 + 16.30-21.30. Jag ska testa på att gå jämte på ett demensboende... Phew! Nu kör vi!
-L

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag efter jobbet så gick jag hem till Solveig, som inte var hemma så fick fortsätta min promenad ytterligare sådär 3 km. Så ingen kan klaga på min motionsträning idag inte. Cooki var som vanligt helt ointresserad. Men det var härligt att spendera lite tid utanför jobbet, i naturen med vovvar.
-L

Likes

Comments

"Växten lär även kunna användas till örtte, medan den i Sydeuropa förekommer som krydda till kött. Lavendel har också en historia som läkeväxt, och den anses vara både lugnande och kramplindrande."
Denna skönheten fick följa med mig hem idag, dels för att jag älskar doften, dels för att det sägs vara lugnande och dessutom kramp/smärtlindrande. Vilket bara betyder plus, plus, plus för min del; om det nu inte bara är en myt. Men om det är så, så är den i alla fall fin och luktar gott.
-L

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Adams födelsedag, huurraaa!
Dagen började med ett kortare arbetspass 11-30-16.00 och efter det ta med mig Natalie och Troy hem, fixa för födelsedagsfirande och kalas. Jag med min socialfobi och släng av OCD flippar ut men jag klarade mig ganska bra. Natalie och Troy fick gå hem innan alla andra kom, för att han mådde inte så bra. Förmodligen kände jag av det också. Nu har alla gått hem och jag kan äntligen andas ut, tystnad!
-L

Likes

Comments

Tacka gudarna för att jag slipper ställa klockan på 6.25 dagligen. Jag vet att många gör det, men det är inte en grej i mitt liv. Jag kan, men har jag ett annat alternativ så väljer jag det.
Jag ska snart ta mig in till skolan och göra nationellt prov. Jag är ganska säker på att jag inte kommer att klara det. men jag gör det som test för nästa termin. Skulle jag mot all förmodan faktiskt klara det, så blir jag lyckligast och den mest förvånade personen i världen. Men för mig är det lättare att ställa in mig på att jag faktiskt kommer få göra om kursen än att hoppas på något som är så gott som omöjligt.
Wish me luck
or just kill me.
-L

Likes

Comments

Idag följe jag med Sanna till ett av mina gamla stall, åh vad jag saknar ridning! Lite rädd... men det får man leva med... Jag hoppas jag kan följa med fler gånger. Gårdagen spenderades med Eurovision och mysigt folk, känner inte att Portugal var värdig vinnare. Men men... så kan det vara.
Nu har jag sanerat migsjälv och mina kläder och förbereder för ännu en jobbvecka.
-L

Likes

Comments

Ville bara säga att jag lever! Efter ett 8h pass, vilket jag vet är standard. Men för mig är det mycket. Jag klarade det! Jag gillade faktiskt 12-20 så det kan jag tänka mig att göra igen. Jag är inte lika trött som jag förväntade mig att vara, tro det eller ej.
En positiv händelse idag är att jag börjat planera äventyr med Ida till hösten, jag är så otroligt taggad och lycklig. Nu ska jag lägga mig och drömma om dessa äventyr... och ladda om inför morgondagens pass 10-16.
Nighty
-L


Likes

Comments

Hej alla fina!
Bjuder på lite fina snapbilder från dagens läkarbesök som bestod av röntgen, som jag blev remissad till från akutbesöken. Jag fick inte höra något, men jag hoppas att dom hittar vad smärtorna kommer ifrån. För jag orkar inte mycket längre... Förutom fibron, såklart. Jag vill bara ha en frisk och smärtfri kropp. Men så kommer det aldrig att bli, delvis att "tacka" dessa j*vla ätstörningar. Det handlar om så mycket mer än "bara" viktminskning. Så många biverkningar. Trassel/Ana har förstört min kropp, med min hjälp.
-L

Likes

Comments

Ganska kort jobbpass idag, det var skönt att det var lugnt dessutom. Idag var en sån dag jag inte ville jobba alls på dock. Fibrovärk, mensvärk och bara allmänt pmsig, i alla fall inombords (say what? Hur vågar jag vara öppen om nått typ 99% av det femininska folket lever med?) Efter jobbet gick jag till Mä Päo's thaibutik och hängde med Ph en stund.
Morgonen började ju med ett samtal, och får ett till precis innan jag ska börja jobba om röntgen-tid imorgon, som jag självfallet fick tacka ja till. Så imorgon tar jag Natalies öppning och slutar tidigt, wooho! Fast röntgen känns lite värre än att jobba, men min klaustrofobi... men, kan ju hoppas att de hittar någonting! Kanske är slut med alla akutbesök av extrema smärtor nu, det hoppas jag på i alla fall.
-L(bjuder på en nyvaken, osminkad selfie)...

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag vaknade av ett samtal, om eventuellt nytt eller tillägg på jobb. Det ska bli spännande att se vad som händer nu i veckorna... på många olika sätt. Jag är nervöst uppspelt i vilket fall. Om det blir som jag hoppas, kommer jag vara helt slutkörd efter denna sommaren; men jag kommer ha många nya kunskaper, upplevelser och framförallt en ekonomi igen.
Idag öppnar jag inte och det firades med sovmorgon och nu är det dags att hoppa upp ur sängen (eller dra sig...) och ta tag i dagen.
Later
-L

Likes

Comments