Header

Godmorgon!
Att stänga tisdagar och öppna onsdagar, är långt ifrån roligt. Men, det är bara att bita ihop och göra det... Idag efter jobbet blir det gymmet, om ryggen tillåter och sen matteplugg.
Later!
-L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I am back!
Ett mycket nödvändigt uppehåll, som de flesta vet så har jag en tendens att springa in i väggar. Ja, en sån va inte långt borta... men nu känns det bra att ta tag i även bloggen igen!
Vad har hänt sen sist?
Jo, jag har flyttat hemifrån, skaffat mig två kattbebisar och jobbar som förut. Kämpar fortfarande med plugget; har mittprov i matten imon och det lär gå åt skogen... men det kan ju mot alla odds faktiskt också gå bra. Jag har även börjat träna igen och en hel del yoga. Jag älskar det!
-L

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Igår spenderades dagen i Göteborg med Maria och Adam, bland annat för att lösa internet-problemet. Det fick jag gjort genom att byta abonnemang och leverantör. Ingen behövde dö, bara nästan.
Fick även med mig sushi-tröjan hem. Jag tycker att den är sååå söt.
-L

Likes

Comments

Hej alla fina! Förlåt att uppdateringen är så kass den kan bli! Jag har nämligen flyttat och inte fått igång internetet än. Och så jobbar jag ju som vanligt och så. Uppdatering komma skall, när internetet vill fungera (snyft...)
Hoppas ni alla mår bra! Vi hörs snart, hoppas jag.
Jag och Áile firar en vecka tillsammans, med att ha lekt ute en hel timma och tvätta, städa och annat sånt kul.
-L

Likes

Comments

Oj, oj, oj här händer det grejer! Igår fick jag äntligen träffa en psykolog här i Sverige och tro det eller ej, jag gillar henne faktiskt.

Matten går segt framåt men framåt iallafall.

Håret växer lika segt, men klippningen behövdes. Kroppen växer den med 😉

Jobbet rullar på som vanligt.

Imon flyttar Áile hem och på söndag flyttar jag "hemifrån", på riktigt. Och jag har hunnit packa en påse... oh well.
-L

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag har vart ganska dålig på att blogga på senaste. Jag har helt enkelt inte orkat. Ganska mycket på grund utav sömnbrist... Men nu hoppas jag på att ta tag i livet och bloggningen igen!
Igår fick jag med mig en ny höstjacka hem, eftersom det börjar bli kallt... ugh. Jag hatar kyla. Men jag är så glad över att den inte är svart!
Nåväl, nu är det lektion, gymmet och sen jobb som gäller.
Later
-L

Likes

Comments

Igår var det mattelektion, lunch med Amanda, Thana, Linnea och Sofie och sen stängning på jobbet. Det var väldigt kul att träffa dom andra, men speciellt Amanda då jag inte träffat henne sen... antingen förra sommaren eller på LAX (flygplatsen i LA) när vi båda skulle åka hemåt. Men nej, hon är ingen kompis som jag träffade i USA.

Idag fick jag mot min vilja lämna min plats i Naturkunskapen då jag inte kan vara på två platser samtidigt. Tråkigt att hela min livsplan ska förstöras för att dom inte kan lägga schema rätt. Men men... nu ska jag hoppa in och ta en extra öppning, vilket betyder ett pass på 10h; 10-20. Jag kommer dö...
-L

Likes

Comments

Igår efter jobbet så blev det spa-dag med Carin. Firar också ett år och en vecka som icke-köttätare. Jag är så stolt och så lycklig över ett av de bästa besluten i mitt liv.
Tack igen bästa du för en väldigt avslappnande present på Asia (första gången på spa, i en sommar&spa dag och utbildning inom Hotell&turism 😂)
-L

Likes

Comments

Min årstid börjar springa in med lite för snabba steg: hösten. Visst älskar jag att kunna gå och plocka bär och frukt, men snölla sommaren, stanna ett tag till.
Igår var det pluggpluggplugg, lunch med T och sen jobbjobbjobb. Jag blev nog lite för lycklig över att kassan stämde perfekt. Min första gång 😉
Nu ska det jobbar mer och idag öppning.
-L

Likes

Comments

Underbart slut på veckan igår, med Sanna, Sofie, Carin, Elin och några andras. Mot Elin direkt efter jobbet och sen vidare mot såsen. Så skönt att faktiskt kunna slappna av och inte behöva tänka på att jobba dagen efter. Bra slut på sommaren också!
Som vanligt på söndagar, är det sova och göra ingenting; vilket jag ska fortsätta med nu.
-L

Likes

Comments