Diverse

1. Your teachers jobs are to help you learn. Don't be afraid to ask questions or for further explanation.


2. Don't compare yourself to others. They don't live the same life as you.


3. Understand that not everyone you meet in life is meant to stay.


4. If you fail a test, see where you went wrong so you know how to improve. Failure is essential to growth.


5. Remind yourself that you aren't who you were a year ago, you've grown and mistakes are to learn from.


6. If something doesn't make you happy, healthy, or benefit you in any way, don't do it.


7. Always have a pen and a notebook with you, you never know when you'll feel inspired with an idea.


8. Remember to take care of your mental health before school work.


9. Crying doesn't make you weak. You're allowed to feel. Your emotions are valid.


10. love yourself. Love every single aspect. Your nose, your eyes, your cheeks, your thighs, your hands, your smile, your hair and your birthmark.

Q: Hva synes dere?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Diverse

Inspirerer meg! For ikke så lenge siden fant jeg @Brandonwoelfel (Link) på Instagram og jeg forelsket meg helt i bildene han tar. De er så inspirerende og så nydelige. Jeg har i det siste blitt mer og mer interessert i fotografi og det og ta og redigere bilder og bilder som dette inspirerer meg så mye. Jeg har utrolig lyst til å prøve meg på å ta slike bilder!

Likes

Comments

mote

​Ahhhh! Regner med at jeg ikke er den eneste som har siklet etter en Chanel boy veske. Den er så fin! En Chanel boy veske er noe jeg har siklet på lenge og definitivt er nr.1 på ønskelisten. 

Likes

Comments

Blogg

♥ Jeg har vel sett egentlig alt der er av Masterchef,at det er nesten litt pinlig. Alt av Masterchef USA, Masterchef Norge, Masterchef spesial, Junior Masterchef USA, Junior Masterchef Australia. Altså u name it:) Og det meste av det har flere enn en sesong og noen har jeg sett flere ganger. Jeg er generelt glad i å se på matlagnings-prgrammer, Men det er vel positivt.


♥ Jeg trives godt i mitt eget selskap og det er noe jeg alltid har gjort. Jeg kan gå flere dager uten å gjøre noe som helst enn bare å være hjemme.


♥ Jeg har mange meninger om ting og det er noe som jeg ønsker å få uttrykke. Jeg har en ting som går rundt i hodet på meg,noe som jeg har utrolig lyst å skrive et innlegg om.


♥ Jeg er veldig nyskjerrig på ting. Som å se andre kulturer og andre steder her i verden og det er også noe jeg syns er veldig interessant siden alle land og kulturer er så forskjellig.


♥ Jeg ser på meg som litt av en kontrollfreak. Jeg må ha et ryddig rom og jeg må ha kontroll over ting rett og slett. Føler meg helt hjelpesløs vist ikke.Q: Hva er noen morsomme fakta om deg?

Likes

Comments

Inspirasjon

Ååååh, jeg drømmer meg vekk når jeg ser på disse bildene. Dette er bare noen få plasser som er på min Bucket list når det kommer til reising. Det er så mange plasser her i verden som ser helt fantastiske ut. Har en lang liste med land og byer jeg vil reise til før jeg dør. Jeg har lyst til å oppleve nye steder i verden og se nye ting. Gleder meg til reiser som verken er bestilt eller planlagt.


" Travelling is the only thing you can buy, that makes you richer"


Q: Hvilke destinasjoner vil du reise til?


Likes

Comments


"I liked hurting girls. Mentally,not physically. I never hit a girl in my life. Well,once. But that was a mistake. I'll tell you about it later. The thing is, I got off on it. I really enjoyed it. It's like when you hear serial killers say they feel no regret, no remorse for all the people they killed. I was like that. Loved it. I didn't care how long it took either, because I was in no hurry. I'd wait until they were totally in love with me. Till the big saucer eyes were looking at me. I loved the shock in their faces. Then the glaze as they tried to hide how much i was hurting them. And it was legal. I think i killed a few of them. Their souls, I mean. It was their souls I was after""Romance has killed more people than cancer. Okay,maybe not killed, but dulled more lives. Removed more hope, sold more medication, caused more tears.


Likes

Comments

Diverse


" Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time is that nothing that is worth knowing can be taught"

- Garantert mitt favoritt sitat fordi jeg synes det er så sant, man lærer av feil og livsærfaring noe som ikke kan bli lært bort.


" We all die. The goal isn't to live forever,it's to create something that will"

- Det jeg liker så godt med dette er tanken bak det og meningen. Alle vet man kommer til å dø en eller annen gang i livet. Så det å skape noe som vil bli husket og leve for alltid er et konsept jeg liker veldig godt.


" Everything happens for a reason"

- Kanskje det enkleste men beste sitatet som finnes. Alt i livet skjer for en grunn. Alt av smerte,glede,sinne skjer for en grunn, det gjør dei til den personen du er.


" Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind"

- De rette folkene vil like deg for akkurat den du er og de folkene som ikke liker deg er ikke verdt å kaste bort tid og energi på.


" The mind is everything, what you think you become"

- Det er helt utrolig hvor mye som har med psyken og tankene din å gjøre. Fortell deg selv positive ting og tenk positivt så kommer du til å være positiv og glad,noe som reflekterer på utsiden. Vis du sier til deg selv at verden er i mot deg og negative tanker vil du være negativ og det reflekterer på utsiden.


" Everybody has ups and downs it's about how you handle them that defines you as a person"

- Alle har både oppturer og nedturer, hvordan du handler de nedturene og oppturene forteller om deg som person. Ingen har et perfekt liv, noen har bedre liv enn andre og andre har dårligere liv enn andre men npr alt kommer til alt så handler alt om hva du gjør ut av det.


Q: Hva synes du om sitatene?

Likes

Comments