Blogg


Til å reise, oppleve og leve livet. Jeg vil oppleve verden, jeg vil møte nye mennesker, jeg vil se nye kulturer og jeg vil finne meg selv.Q: Hva synes dere?

Likes

Comments

Diverse

1. Your teachers jobs are to help you learn. Don't be afraid to ask questions or for further explanation.


2. Don't compare yourself to others. They don't live the same life as you.


3. Understand that not everyone you meet in life is meant to stay.


4. If you fail a test, see where you went wrong so you know how to improve. Failure is essential to growth.


5. Remind yourself that you aren't who you were a year ago, you've grown and mistakes are to learn from.


6. If something doesn't make you happy, healthy, or benefit you in any way, don't do it.


7. Always have a pen and a notebook with you, you never know when you'll feel inspired with an idea.


8. Remember to take care of your mental health before school work.


9. Crying doesn't make you weak. You're allowed to feel. Your emotions are valid.


10. love yourself. Love every single aspect. Your nose, your eyes, your cheeks, your thighs, your hands, your smile, your hair and your birthmark.

Q: Hva synes dere?

Likes

Comments

Diverse

Inspirerer meg! For ikke så lenge siden fant jeg @Brandonwoelfel (Link) på Instagram og jeg forelsket meg helt i bildene han tar. De er så inspirerende og så nydelige. Jeg har i det siste blitt mer og mer interessert i fotografi og det og ta og redigere bilder og bilder som dette inspirerer meg så mye. Jeg har utrolig lyst til å prøve meg på å ta slike bilder!

Likes

Comments

mote

​Ahhhh! Regner med at jeg ikke er den eneste som har siklet etter en Chanel boy veske. Den er så fin! En Chanel boy veske er noe jeg har siklet på lenge og definitivt er nr.1 på ønskelisten. 

Likes

Comments

Blogg

♥ Jeg har vel sett egentlig alt der er av Masterchef,at det er nesten litt pinlig. Alt av Masterchef USA, Masterchef Norge, Masterchef spesial, Junior Masterchef USA, Junior Masterchef Australia. Altså u name it:) Og det meste av det har flere enn en sesong og noen har jeg sett flere ganger. Jeg er generelt glad i å se på matlagnings-prgrammer, Men det er vel positivt.


♥ Jeg trives godt i mitt eget selskap og det er noe jeg alltid har gjort. Jeg kan gå flere dager uten å gjøre noe som helst enn bare å være hjemme.


♥ Jeg har mange meninger om ting og det er noe som jeg ønsker å få uttrykke. Jeg har en ting som går rundt i hodet på meg,noe som jeg har utrolig lyst å skrive et innlegg om.


♥ Jeg er veldig nyskjerrig på ting. Som å se andre kulturer og andre steder her i verden og det er også noe jeg syns er veldig interessant siden alle land og kulturer er så forskjellig.


♥ Jeg ser på meg som litt av en kontrollfreak. Jeg må ha et ryddig rom og jeg må ha kontroll over ting rett og slett. Føler meg helt hjelpesløs vist ikke.Q: Hva er noen morsomme fakta om deg?

Likes

Comments

Inspirasjon

Ååååh, jeg drømmer meg vekk når jeg ser på disse bildene. Dette er bare noen få plasser som er på min Bucket list når det kommer til reising. Det er så mange plasser her i verden som ser helt fantastiske ut. Har en lang liste med land og byer jeg vil reise til før jeg dør. Jeg har lyst til å oppleve nye steder i verden og se nye ting. Gleder meg til reiser som verken er bestilt eller planlagt.


" Travelling is the only thing you can buy, that makes you richer"


Q: Hvilke destinasjoner vil du reise til?


Likes

Comments