View tracker

Jag har tittat på en film om Victor Marx och hans konst.

Jag tycker att hans konst var intressant, den tog upp viktiga ämnen så som hur många inte har en riktig bostad att bo i och hur framtiden kan vara. Han hade så stora idéer och tankar om sin konst & han la ner så mycket tid på den att det känns som om den väcker många känslor, belyser vissa stora problem och hjälper många människor. den får folk att tänka om och betrakta konst på ett annat sätt.

Jag kan säga att det är inte mycket som jag tycker är mindre bra hos hans konst, bara att den sätts upp på allmänna platser utan tillstånd. Bra konst borde inte behöva tillstånd men som det var med tornet, det var byggt på en plats där olika myndigheter bråkade om vem som hade ansvar att tornet togs ner. Det är sånt som är mindre bra, konst är meningen att finnas och betraktas på olika sätt inte bråkas om vem som har ansvar att den tas ner. Det som är bra är att han har bara goda tankar bakom sin konst, han vill inte skada någon samtidigt som han försöker lysa upp viktiga problem i samhället.

Jag tycker att han har rätt att göra det han gör men han får bara inte gå för länt så att det blir fel. Något som är oskyldigt kan helt plötsligt bli fel om man går så långt att vissa av dom som ser konsten reagerar fel eller tar illa upp, det är något han måste vara försiktig med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker