Header
View tracker

Idag så går jag enda till fyra.. Duger ju sååååhär mycket och vi har 2 timmars lunch innan spanskan börjar :/
Aja har inget mer att säga just nu.

Puss!

Ootd


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja idag va en kort dag, slutade redan klockan 12:20 plus att vi bara har roliga ämnen idag också! Iaf när jag kom hem satte jag igång en film fast somnade till den haha och vaknade upp vid fyra typ, sen dess har jag lyssnat på musik och haft dötråkigt! Nu så har jag precis gosat ner mig i sängen och vänta på att idol ska börja, har lite gottgott också som gör allt bättre haha;)
Puss!


Senaste från instagram


Likes

Comments

View tracker

Precis fått i mig en god lunch och är proppmätt!! Just nu har rast, och sedan har jag 3 lektioner till, slutar kvart över 4 idag!! Bara för jag har entrepinörskap eller hur man nu stavar det. Det är då mitt ival, så slutar sent idag onsdagar och på fredagar fast på onsdagar slutar jag med spanska..
Har typ sämsta schemat med långa luncher sena dagar osv osv. Men men!
Anyway ska förbereda mig inför nästa lektion nu som är kommunikation! Hörs sen!

Sneakpeak på outfiten idag!


Likes

Comments

Har precis fått lite nya saker till skolan från min mammas kille Fredrik, supersnällt för behövde verkligen det! Blir lite så när man får saker till skolan att man blir lite "taggad" för skolan eller nått haha;) haha nejmen blir lite roligare när man har nya saker inför skolstart:)!

Idag ska jag göra mig redo för skolan bland annat ser så jag har alla saker, duscha lite osv osv :)

Ska fixa och dona med detta svarta skrivblock för det är mycket roligare att göra något eget än att köpa f
ärdigt;)
Likes

Comments

Åh, nu kan du vara med och tävla om ett par valfria skor från www.footmall.se,

 så klicka bara in på länken för att vara med och tävla! 

Dem dra 3 stycken lyckliga vinnare 1:a pris vinner skor från 1700, 2:a pris vinner ett par skor för 800kr och 3:e pris vinner skor från 500kr!  Självklart är jag med och tävlar, jag tävlar om de här otroligt fina vita Vans Authentic Lo Pro W! Dem här skorna vill jag vinna för att lyfta upp höstoutfiterna plus att de är sååå otroligt sköna att gå i!  Enligt mig så är Vans dem skönaste och snyggaste höst/vår skorna man kan ha!! Jag skulle bära dem varje dag om dem här skönheterna blev mina! 


Likes

Comments

Imorse var jag och köpte nybakade frallor på contan, ett litet bageri som vi har här i lilla Ronneby! Såg när jag va påväg hem alla ungdomar som var påväg till skolan, usch vilken ångest jag fick! Annars idag har jag försökt ta det lugnt eftersom jag inte känner mig på topp, och därför försöker krya till mig tills på fredag när jag börja skolan igen, vore ju lite trist att vara sjuk första skoldagen..


Likes

Comments

Igår var jag och några kompisar på fest inne i Karlskrona, så är lite seg idag! Så lite popcorn och film får göra min dag idag, för tror inte jag orkar göra någonting annat;)

Skulle vara hemskt tacksam för lite filmtips!
Likes

Comments

Tänkte sminka till mig lite innan jag följer med min syster till frisören, kan visa min systers hår senare!
Idag så tänkte jag inte göra mera än att rensa garderoben och städa haha:) hörs senare puss!

Foundation, BB cream garnier


Likes

Comments

Idag klippte jag av allt slitet hår! Min mosters mans syster klippte det, blev hur nöjd som helst! Vi klippte av 10cm! Svårt att vänja sig vid det men det gör jag nog efter ett tag!

Efter & före


Likes

Comments

Jahopp idag är sista dagen i Stockholm, hur tråkigt som helst:( men jag har haft så kul här och längtar redan till nästa gång! så imorgon tar jag och syster flyget hem till lilla Blekinge igen!
Idag får vi ser vad vi hittar på, puss sålänge!


Från poolhuset
Likes

Comments