Dagens frukost bestod av en skål med mjölk, cornflakes och oboy, och ett glas med varm och väldigt god chai-latte. Även om det inte är det nyttigaste alternativet att äta på morgonen, så kändes det ändå som en bra start på en måndag morgon. Och eftersom det inte blev en ordentlig träning nu på morgonen så är det gymmet som gäller efter man har kommit hem från skolan. Sen så är det måndag och det händer ju inget speciellt annars, men vi får väl se om det händer något kul under dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev lite besviken när jag skulle kolla vilka övningar det var idag, också står där "vilodag" jag som såg framemot att träna idag!! Men eftersom jag inte har tränat armarna så gjorde jag det istället, och här kommer dag 2`s övningar för armar igen, jag är medveten om att jag har skrivit det i ett previous inlägg.

Dagens övningar + dag 2 av armar!

Arm:

Push-ups: 8reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 11 reps

Plankan: 20 sek

Butt:

Vilodag

Abs:

Vilodag

Likes

Comments

Idag övergav jag att göra armar igen 😂 orkar det bara inte, och känner att jag tränar hellre det på gymmet med vikterna istället, men om jag börjar med att träna armarna igen med hjälp av appen så kommer jag att skrivs övningarna till det också.

Men iaf här kommer dagens övningar!

Dagens övningar:

Abs:

Abdominal crunches: 12 reps

Heel touch: 18 reps (9 på var häl)

Leg raises: 10 reps

Plankan: 15 sek

Butt:

Squats: 20 reps

Donkey kicks right: 8 reps

Donkey kicks left: 8 reps

Butt bridge: 10 reps

Wall sit: 10 sek

Likes

Comments

Idag gjorde jag dem jag skrev om igår förutom armar, för att eftersom jag tränade armar igår på gymmet, så var dem in pain idag 😂

Men skriver ändå vilka övningar det var på den ifall någon vill veta eller göra dem!

Dagens övningar:


Armar:

Push-ups: 8 reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 11 reps

Plankan: 20 sekunder

Abs:

Abdominal crunches: 10 reps

Heel touch: 16 reps (8 på var häl)

Leg raises: 8 reps

Plankan: 12 sekunder

Butt:

Lunges: 10 reps (5 på var ben)

Side lunges: 20 reps (10 på var sida)

Fire hydrant left: 5 reps

Fire hydrant right: 5 reps

Sido hopp: 10 sekunder

Likes

Comments

I förrgår hittade jag en app som heter 30day fitness challenge

App logga ⬇

Och idag tog jag tag i mig själv och kolla in och använde appen.

I appen skriver man in längd och vikt. Sen så finns det lite olika workouts man kan välja mellan, det finns arm-, abs-, butt- leg- och full body workout. Där finns sex olika "planer" man kan välja mellan, det är easy 1 & 2, medium 1 & 2 och hard 1 & 2. Dom jag har valt att göra är alla utom leg och full body, och tar alla på easy 1 eftersom det är bra att börja lätt.

Dagens övningar:

Armar:

Push-ups: 5 reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 10 reps (5 på var sida)

Plankan: 15 sekunder

Abs:

Abdominal crunshes: 8 reps

Heel touch: 14 reps (7 på var sida/häl)

Leg raises: 6 reps

Plankan: 10 sekunder

Butt:

Standing glute kickback: 10 rep (5 på var sida)

Squats: 15 reps

Donkey kicks: Left: 5 reps

Donkey kicks: Right: 5 reps

Wall sit/90grader: 10 sekunder


(Om det finns en övning som man är nyfiken över hur den ser ut eller hur den utförs så kommentera gärna så kan jag göra en video hur det funkar till morgondagens inlägg om detta)

Ska bli kul och göra/se morgondagens övningar! 😌 Bästa av allt var att jag också har varit o gymmat idag efter att ha gjort dessa övningar. 😂

Likes

Comments

Har varit på äventyr med mormor!!

Vid 10:30-tiden ringde jag mormor och frågade om hon ville hitta på något, strax därefter gick jag till henne och vi körde iväg. Vi visste inte riktigt vart vi skulle köra, men vi började iaf köra mot Ystad, väl där vid rondellerna svängde vi av mot Simrishamn och bestämde oss för att köra kustvägen. Det blev ett stop vid Kåseberga, vi gick inte upp till Ales stenar då det blåste väldigt mycket, men det blev fototillfälle i hamnen!

Efter det körde vi igenom Simrishamn vidare mot Knäbäckshusen, där stranden alltid är lika fin. Vi fikade varsitt äpple och kollade såklart på den fina utsikten 😊

Även här togs det bilder! + att solen även kikade fram här!

Vi började sen köra hemåt, och stannade till i Tomelilla och gick in om Bo Ohlsson o fynda lite grejer, där inne blev vi även lite hungriga så vi åt i/på Pölsemannen, se tillbaka till fyndandet.

Sjöbo var det näst sista stoppet vi gjorde innan vi kom tillbaka hem. I Sjöbo stannade vi och gick in om dollarstore, efter det körde vi till Skurup och handlade kakor till morfar Börje och bröd som vi hade till maten.

Tillbaka i Anderslöv så körde vi först och lämnade kakorna till Börje, sen hem till mig för att äta spaghetti och köttfärssås med mamma och Ida, efter det visade vi några "homevideos" för mormor från 2008-2009. Då jag var runt 10/11 år gammal och Ida var i mammas mage till en liten bebis.

Aaa detta var en väldigt bra början på ett lov. Hoppas morgondagen också blir lika bra, det är bara till att vänta och se!


Likes

Comments

Måndag morgon, det är lov, vaknar 7:45. Väcker lillan för hon ska göra sig iordning för fritids, vi äter frukost tillsammans eller typ tillsammans, hon sitter o kollar på sin iPad. Sen sätter vi oss i soffan och myser lite innan hon går.

(Varför inte lägga upp en kul bild på oss båda ❤😊)

Och nu sitter man själv med datorn och kollar serier (resten av syskonen sover), det är väldigt tys och tråkigt, detta är vanligt vis en sådan morgon jag hade dragit till gymmet, men man har ju en förkylning som stoppar en på den fronten.

Får väl se vart dagen tar en, har ju ett skolbusskort som funkar att åka med på lovet, så man vet ju aldrig om man tar en sväng runt i Skåne.

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag kan man säga, vaknade vid 8-9 tiden och Ida var såklart vaken då också. Så vi gick ned och satte igång wii:et och först spelade vi Super Mario Bros, som Ida inte är så van vid att spela, men vi byta sen till Mario Cart på grund av att jag inte riktigt hade tålamod när jag försökte förklara vad hon skulle göra och så gjorde hon tvärtom. När det kommer till Mario Cart så har hon blivit väldigt duktig, även om jag kommer först varje gång (ja jag är taskig) så blir hon stolt över sig själv när hon kommer bland de fyra första i mål.

Vid 10-tiden så började jag plocka fram frukost, just för att jag var hungrig och att på helgen äter vi frukost tillsammans, När väl allt var framplockat så var nästan alla vakna, Gustav hade väldigt svårt att komma upp, så han missade att äta med oss andra men tror han lärde sig att man kan missa väldigt roliga "morgon-samtal" när man inte vaknar. Den roligaste frasen från morgonen måste ju vara "FItta safe, aftershave" 😂😂

Efter frukost så var det pussel som gällde, då vi köpte ett 1000-bitars pussel på en loppis igår för att Ida ville ha det, jag personligen har inte tålamod för ett sådant stort pussel så jag kom o gick lite då och då, men vi har fått ihop ramen idag iaf.

VId 15-tiden blev Matthias hämtad för att han skulle/är i Tyskland med jobb och skall vara där till på tisdag, så det kommer vara lite tomt här hemma + att det är lov.

När han var borta så åkte jag, mamma, Ida och Gustav till Trelleborg för att först gå en Pokémon runda i parken, då mamma klaga lite för att pokéstopen inte gav så många bollar för att hon hade slut på dem, och sen åka och handla o för att förbereda kylskåp och skafferi lite inför lovet.

Det ända tråkiga nu inför lovet är att jag har drabbats av en blandning av en förkylning och mina fördömda allergier... 😢 Så man går runt med en täppt näsa, lite svullen hals som inte gör så ont längre (det var värre i tors) och en jävla massa nysningar 😂

Just det här med att man inte kan göra vissa saker när man är "dålig" är synd, speciellt det här med att träna, jag som gillar att gå till gymmet, men kommer inte att kunna göra det på minst en vecka.

Men det är iaf lov så man behöver inte vara rädd för att smitta någon i skolan, för försöka hitta på något annat än att kolla på serier kanske, nja kanske inte, tycker om att kolla på serier!

Likes

Comments

Idag efter jag slutat skolan så gick jag inom triangeln och kolla lite, då hittade jag tre penslar som jag ville ha, dock såg jag när jag var hemma att jag hade redan två av dem.

Så väl hemma tog jag fram vattenfärger och började måla, är inte den bästa men så här blev det.


Ifall någon är intresserad, här kommer penslarna jag andvände:

Grene Art 12

Grene Art 7

Grene Art 4

Grene Art 11

Grene Art 2

YU SI HUA BI 1

Likes

Comments

Denna helgen har varit en "familje-helg" ❤

Lördagen börja med att vi körde hemifrån vi 9-tiden för att äta frukost på Ikea, efter det åkte vi vidare till Emporia för lite shopping, där jag fyndade en vår-jacka för 199:- på ginatricot och två t-shirts för 49:- st på bikbok (bild kommer imon).

Sen så fick jag och mamma vars en body mist på Victoria Secret och en vi delar på av Matthias, och mamma sen blev lite bortskämd, hon fick en applewatch vilket det har varit roligt att se när hon lär sig hur den fungerar. Fick några roliga sms igår, då hon stod nedanför trappan och ptatade med klockan.

Och idag var det städdag och när vi var klara så åkte vi ut på utflykt, dem som ville följa med rättare sagt åkte med. Vi körde på kust vägen till Kåseberga och stannade för en bensträckare i hamnen. Då man passade på att ta några bilder.


Efter det körde vi mot Simrishamn, och sen hemåt via Tomelilla och handlade på lidl.

På hemvägen tog jag bilder på min trötta osociala lillasyster 😂.

Varav jag tycker den andra bilden är väldigt fin!!

Likes

Comments