Asså vaknade imorse brevid en underbar person! Vi har känt varandra i nästan ett år nu, det roligaste just nu är ju att vi "hatar" samma person. Den snubben har gjort så mycket mot oss både så att vi har fått nog!

Men nu ska vi tänka positivt! Det finns så många människor i världen, så en idiot kan man väl stå ut med 😊

Vi sov i en tvättstuga!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag så har man varit halft ledig från skolan. 8:30 hade jag utvecklingssamtal och eftersom jag är 18 behöver inte någon förälder följa med. Efter det så hade jag ett möte med biträdande rektorn som varade i ca 1,5h.

Så kl 11 så gick jag till triangeln och tog tåget hem! Och var hemma ca kl 12 😊 det tackar man inte nä till.

Och nu ligger man i sängen och kollar på Game of Thrones och väntar på att tiden ska gå lite snabbare så att man kan gå till träningen. 😊

Likes

Comments

​Igår så var man på kalas hos @maxarna  för att min yngsta kusin har fyllt 2år, vilket det var jättetrevligt och kul att vara där.

Idag så har man varit och handlat mat med mamma och sedan varit själv hemma lite, iaf tills Gustav kom hem då vi kollade på en film och när det var ca 30min kvar på filmer så ringde mamma för att Gustav skulle packa sina grejer han skulle ha med till pappa.

Det blev kvälls mat hos mormor, och sedan hemma mys, då jag och My har fixat naglarna. Jag kan ju säga en sak och det är att jag har ALDRIG haft lösnaglar innan och det känns väldigt konstigt men man vänjer sig ändå väldigt snabbt.

Kan ta en bild imorgon och visa hur dem ser ut!

Likes

Comments

​Idag vaknade man vid 6/7- tiden, då man låg och läste för att vänta tills dem andra vaknade.

När alla var vakna och iordning gjorda så checka vi ut ifrån stugan och gav oss in i gekås för en andra dag. Väl där inne så skildes jag och My ifrån mormor, då jag och My gick och kolla tillsammans, och efter ett tag blev vi lite hungriga då vi inte hade ätit någon ordentlig frukost, så vi gick till salladsbaren och köpte sallad. Sen det fortsatte shoppingen.

Efter att ha stött på mormor ett par gånger tills vi alla kände oss klara gick vi och betala, vilket dagens summa ligger runt 730kr.

Vi var klara runt lunchtid och vi hade bestämt oss för att äta på rosegarden, men när vi kom dit så funka inte deras kortläsare, då gick vi för att ta ut pengar men självklart så var bankomaterna avstänga. Så tillslut gick vi in till rasta och åt varsin kycklingkebabtalrik.

När vi var klar ätna så påbörjade vi vägen hem med att köra till Varberg sen västkusten ner till Halmstad, sedan E6:an till Malmö sedan raka vägen hem.

Väl hemma så packa vi in och visa mamma vad vi hade köpt, och avslutade hos mormor med att äta pizza!

Likes

Comments

Idag så vaknade jag med en nerv i klämma i mitt vänstra ben.... Vilket inte är så skönt när man väl har varit stilla ett tag och knappt kan gå. Men för ett tag sedan så bestämde mormor, jag och My att vi skulle till Ullared och sova i en stuga. Så idag så hämtade mormor mig och min syster My vid 10 - tiden, sen gav vi oss av mot Ullared, och var framme ca 12:45.

​Vi var där inne i ca 4h och shoppade.

Dagens summa ligger runt 550kr. Men det är en dag imorgon också! Då jag hoppas att mitt ben blir bättre! 

Likes

Comments

Igår så var jag och My i/på emporia med mormor och hade det jättetrevligt och mysigt.

Det första vi gjorde när vi kom dit var att gå till yogiboost o åt frusen yoghurt, sen började shoppingen.

Köpte klänning på HM, tröja på ginatricot och solglasögon på glitter.

Likes

Comments

I skolan så har vi börjat med ett projekt som heter hållbart samhälle. Och i torsdags så åkte vi på studiebesök på SYSAV och fick lyssna på ett fördrag om själva SYSAV och gå in i fabriken o se vad som händer med brännbara sopor.

Och efter det så bjöd skolan på vagetarisk mat på restaurang Sajvva. Det var gott men det är ju inte direkt mitt första val när det kommer till mat.

Vi slutade efter lunch och jag hade lite tid över så jag gick till Starbucks och köpte en frappé.

Likes

Comments

Igår skrev jag att jag hade handlat något till på torsdag, men jag skrev inte vad jag handlade.

Jo för ca en vecka sedan så blev jag jätte trött på min hårfärg och planerade att färga om det så fort jag hade pengar. Så genom att slösa 120kr och med hjälp av Madicken.
Så blev resultatet så här!

Men efter att ha haft samma hårfärg i 5 månader, så blir man lite trött på att se ut som alla andra!

Likes

Comments

Det är första dagen på sportlovet!
Mamma och Matthias jobbar, syskonen och jag hemma. Även mormor var ledig idag så efter vi hade ätit frukost så gick syskonen till mormor medan jag gick och duschade. Sen när även jag var hos mormor så skulle vi köra och lämna My i Svedala hos en kompis. Resten av oss körde in till Malmö för att jag skulle hämta min plånbok som jag råkade lämna i skolan, och för att jag skulle handla en grej till på torsdag.

Efter vi hade handlat så körde vi till Kämpinge och gick vid havet.

Det var kallt och blåsigt! Men det var väldigt skönt med litta frisk luft!

Likes

Comments

Nu på senaste tiden har jag börjat att rita och måla allt mera och det har slutat med att grejer som jag gör faktiskt har blivit bra!!

Likes

Comments