Ja, att vakna vid 7:30 åka buss 8:19 för att vara vid Östra Grevie 9:00 få info i ca 10min sen äta frukost i ca 15min sen vänta i ytterligare 10-15min,efter det sitta o diskutera en uppgift man gjorde i torsdags förra veckan i 5min sen snacka skit i ca 20-30min, sen slutade man och åkte hem vid 10:53.

När man kom hem var man smått irriterad av nån anledning... Så Ida och jag gick till biblioteket för att lämna tillbaka böcker som hon har läst. Sen var man hemma igen, då gick jag upp och kollade på senaste avsnittet av Stitchers (as grym serie ❤️) o sen gick jag ut för att hålla mamma o Ida sällskap och kanske få läst lite i boken som jag obviously håller på att läsa (den tredje delen av Miss Pregrine) men det fick jag inte, blev helt tokig av en jävla gräsklippare som var igång och kändes som att det aldrig slutade, så jag gick in igen. Då blev det ett avsnitt av en annan serie (Shadow hunters), efter det så lyssnade jag vidare på Maratonmarschen 💪.

En bild bara för att göra inlägget lite finare 😂😂😂

När Matthias som fick åka o kolla på en akut vattenläcka som inte kunde fixas, så var det omläggning av plattor, som alltid är lita roligt att kolla på när mamma ska hjälpa till.

Jag var den som fick förbereda maten eftersom vi skulle grilla, och medans Matthias fixade med plattorna så grillade jag och mamma, inget blev till kol och det var faktiskt gott.

Så idag blev en +-0 dag 😂😂

Imorgon blir det Albäcks skogen,ska bli kul o se hur dem har planerat det...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sen i förrgår så har mamma tjatat lite om att jag ska baka en smulpaj med rabarber, men inte en vanlig smulpaj, hon hade sett ett inlägg på FB att man skulle hälla på lite likör 43 på rabarberna innan man lägger på själva smulpajsdegen.


Så om ni vill testa på detta hemma så är det bara till att följa det recept som passar er bäst och sen bara hälla lite likör 43 över.

Gott var det iaf enligt mamma och mormor. Jag är inte så jätte förtjust i rabarber pajer med även jag tyckte det var gott!

Likes

Comments

Dagens outfit består av: tjocktröja som jag köpte på gränsmarknaden i Polen, linne från Lager157 och jeans från Hollister 😇

Ljudböcker, jag är en person som gillar att läsa fysiska böcker. Och har inte riktigt klarat av att lyssna på ljudböcker, eller iaf ljudböcker i form av läromedel. Men helt plötsligt så har ljudböcker blivit populära och mamma tipsade om Nextory och jag laddade ner det och har nu börjat lyssna på Maratonmarschen av Stephen King. Asså detta har underlättat min vardag när det kommer till böcker!!

  • 37 Readers

Likes

Comments

Jaha.. Det var ett tag sedan jag skrev här, men så kan det bli ibland när man känner att man inte har något att skriva eller har ork till det.

Det är ju dock sommar nu och man är arbetslös.. För er som inte visste så tog jag studenten för snart en månad sedan! Det var en fantastisk dag även om man blev sviken av en person man trodde man betydde något för.

Men i alla fall den dagen var fantastisk!!
Och arbetslösheten är inte så farligt, söker jobb gör jag, för vill ju kunna börja jobba lite innan jag kanske börjar plugga igen.

Så det är lite av vad jag hittat på med och ska försöka bli bättre på detta 😂

  • 32 Readers

Likes

Comments

Dagens frukost bestod av en skål med mjölk, cornflakes och oboy, och ett glas med varm och väldigt god chai-latte. Även om det inte är det nyttigaste alternativet att äta på morgonen, så kändes det ändå som en bra start på en måndag morgon. Och eftersom det inte blev en ordentlig träning nu på morgonen så är det gymmet som gäller efter man har kommit hem från skolan. Sen så är det måndag och det händer ju inget speciellt annars, men vi får väl se om det händer något kul under dagen.

Likes

Comments

Blev lite besviken när jag skulle kolla vilka övningar det var idag, också står där "vilodag" jag som såg framemot att träna idag!! Men eftersom jag inte har tränat armarna så gjorde jag det istället, och här kommer dag 2`s övningar för armar igen, jag är medveten om att jag har skrivit det i ett previous inlägg.

Dagens övningar + dag 2 av armar!

Arm:

Push-ups: 8reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 11 reps

Plankan: 20 sek

Butt:

Vilodag

Abs:

Vilodag

Likes

Comments

Idag övergav jag att göra armar igen 😂 orkar det bara inte, och känner att jag tränar hellre det på gymmet med vikterna istället, men om jag börjar med att träna armarna igen med hjälp av appen så kommer jag att skrivs övningarna till det också.

Men iaf här kommer dagens övningar!

Dagens övningar:

Abs:

Abdominal crunches: 12 reps

Heel touch: 18 reps (9 på var häl)

Leg raises: 10 reps

Plankan: 15 sek

Butt:

Squats: 20 reps

Donkey kicks right: 8 reps

Donkey kicks left: 8 reps

Butt bridge: 10 reps

Wall sit: 10 sek

Likes

Comments

Idag gjorde jag dem jag skrev om igår förutom armar, för att eftersom jag tränade armar igår på gymmet, så var dem in pain idag 😂

Men skriver ändå vilka övningar det var på den ifall någon vill veta eller göra dem!

Dagens övningar:


Armar:

Push-ups: 8 reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 11 reps

Plankan: 20 sekunder

Abs:

Abdominal crunches: 10 reps

Heel touch: 16 reps (8 på var häl)

Leg raises: 8 reps

Plankan: 12 sekunder

Butt:

Lunges: 10 reps (5 på var ben)

Side lunges: 20 reps (10 på var sida)

Fire hydrant left: 5 reps

Fire hydrant right: 5 reps

Sido hopp: 10 sekunder

Likes

Comments

I förrgår hittade jag en app som heter 30day fitness challenge

App logga ⬇

Och idag tog jag tag i mig själv och kolla in och använde appen.

I appen skriver man in längd och vikt. Sen så finns det lite olika workouts man kan välja mellan, det finns arm-, abs-, butt- leg- och full body workout. Där finns sex olika "planer" man kan välja mellan, det är easy 1 & 2, medium 1 & 2 och hard 1 & 2. Dom jag har valt att göra är alla utom leg och full body, och tar alla på easy 1 eftersom det är bra att börja lätt.

Dagens övningar:

Armar:

Push-ups: 5 reps

Triceps dips: 5 reps

Mountain climber: 10 reps (5 på var sida)

Plankan: 15 sekunder

Abs:

Abdominal crunshes: 8 reps

Heel touch: 14 reps (7 på var sida/häl)

Leg raises: 6 reps

Plankan: 10 sekunder

Butt:

Standing glute kickback: 10 rep (5 på var sida)

Squats: 15 reps

Donkey kicks: Left: 5 reps

Donkey kicks: Right: 5 reps

Wall sit/90grader: 10 sekunder


(Om det finns en övning som man är nyfiken över hur den ser ut eller hur den utförs så kommentera gärna så kan jag göra en video hur det funkar till morgondagens inlägg om detta)

Ska bli kul och göra/se morgondagens övningar! 😌 Bästa av allt var att jag också har varit o gymmat idag efter att ha gjort dessa övningar. 😂

Likes

Comments

Har varit på äventyr med mormor!!

Vid 10:30-tiden ringde jag mormor och frågade om hon ville hitta på något, strax därefter gick jag till henne och vi körde iväg. Vi visste inte riktigt vart vi skulle köra, men vi började iaf köra mot Ystad, väl där vid rondellerna svängde vi av mot Simrishamn och bestämde oss för att köra kustvägen. Det blev ett stop vid Kåseberga, vi gick inte upp till Ales stenar då det blåste väldigt mycket, men det blev fototillfälle i hamnen!

Efter det körde vi igenom Simrishamn vidare mot Knäbäckshusen, där stranden alltid är lika fin. Vi fikade varsitt äpple och kollade såklart på den fina utsikten 😊

Även här togs det bilder! + att solen även kikade fram här!

Vi började sen köra hemåt, och stannade till i Tomelilla och gick in om Bo Ohlsson o fynda lite grejer, där inne blev vi även lite hungriga så vi åt i/på Pölsemannen, se tillbaka till fyndandet.

Sjöbo var det näst sista stoppet vi gjorde innan vi kom tillbaka hem. I Sjöbo stannade vi och gick in om dollarstore, efter det körde vi till Skurup och handlade kakor till morfar Börje och bröd som vi hade till maten.

Tillbaka i Anderslöv så körde vi först och lämnade kakorna till Börje, sen hem till mig för att äta spaghetti och köttfärssås med mamma och Ida, efter det visade vi några "homevideos" för mormor från 2008-2009. Då jag var runt 10/11 år gammal och Ida var i mammas mage till en liten bebis.

Aaa detta var en väldigt bra början på ett lov. Hoppas morgondagen också blir lika bra, det är bara till att vänta och se!


Likes

Comments