Søg

Hey alle,

Jeg føler tit at jeg har set alle serier på netflix, og derfor leder jeg altid efter sådan et opslag, med serier du skal se. Dog er det altid voksne der laver opslagene, og derfor passer serierne ikke altid i min smag.

Nu har jeg tænkt mig at lave et opslag med 10 serier du SKAL se, altså mine 10 ynglings serier, jeg kommer både til at sige gode og dårlige ting om serierne, og jeg ændre måske i opslaget, hvis jeg enten ser nye serier, eller kommer i tanke om nogen andre serier jeg har set, som er bedre.


HUSK, dette er min mening, og serier som jeg elsker. Selvfølgelig er der nogen folk, der ikke kan lide dem, eller bedre kan lide nogen andre. Men dette er MINE ynglings-serier.

Håber at opslaget kan hjælpe nogen af jer

#10 - The Fosters

✭✭✭✩✩

- Det jeg rigtig godt kan lide ved serien, er at den sætter fokus på adoptivbørn. Man ser hvor hårdt det i virkeligheden er. Og så er det en ungdoms-drama serie, som jeg personligt godt kan lide. Dog bliver en af de store roller udskiftet, hvilket ødelægger lidt af serien.

#9 - The 100

✭✭✭✩✩

- Grunden til at jeg elsker denne serie er, at det er en helt ny idé. jeg har ikke set en serie som denne. Der foregår stadig romancer, hvilket jeg personligt synes er et must, ihvertfald når jeg skal se en serie. Det dårlige ved den er, at jeg synes lidt at den mister handlingen i sæson 3. Jeg har kun set sæson 1 & 2, fordi at jeg ikke synes at sæson 3 var spændende. Men det er nok også fordi at en af hovedpersonerne ikke er med i sæson 3, hvilket for mig lidt ødelægger serien.

#8 - Big Mouth

DENNE SERIE ER IKKE FOR BØRN UNDER 13.

✭✭✭½✩✩

- Jeg elsker denne her serier, og normalt hader jeg tegneserier. Den har fokus på puberteten, men gør det i en sjov måde. Og folk som er i puberteten, eller har været, kan relatere til den. Det eneste minus ved serien er, at det nogen gange går lidt for vidt, men jeg tror at det er meningen. Dog er der specielt et afsnit, hvor det går langt over stregen.

#7 Gilmore Girls

✭✭✭✭✩

- Det her er en hyggelig serie, ikke en med alt for meget drama i. Den er meget realistisk, og der sker ikke altid det store. Men man får helt sikkert grint en del, og jeg kan klart anbefale den. Især som en veninde, eller familie serie. Det dårlige er dog, at 7 sæsoner godt kan være lidt langtrukket, hvis man gerne vil have at der sker noget hele tiden.

#6 - 13 reasons why

✭✭✭✭✩

- Jeg elsker denne serie, og jeg elsker det fokus den sætter. Mange synes at det er i overkanten, men folk skal se hvordan det i virkeligheden her. At være ikke mobbeoffer er sikkert ikke let, og jeg synes at man virkelig kommer til at tænke over nogen ting, som man ikke gjorde før. Der er ikke noget dårligt over serien på den måde, men for mig, tog det lidt tid at komme igennem. Jeg synes at afsnittene kan være lidt tunge, men jeg ved at der er nogen som ser den på en dag. Så det er nok lidt smag og behag.

#5 - How I Met Your Mother

Det var virkelig svært at finde en god trailer, men ellers så søg lidt rundt på youtube, for at få en bedre fornemmelse af serien:)

✭✭✭✭✩

- How i met your mother, var den første serie jeg så. Selvom jeg var lille, og nok ikke forstod alle de jokes de lavede, så er det helt klart en af de sjoveste serier jeg har set. Den kan virke lang for nogen, men når først man er kommet i gang, er det svært at lade være med at se den. Det eneste er, at man først får forklaring på hvordan de mødtes, til sidst i serien. Men hvorfor, finder man også ud af.

#4 - Pretty Little Liars

✭✭✭✭½✩

-Pretty little liars, er helt klart en favorit hos mange. Serien har klassiske ungdoms-træk, men samtidig er der også en lille smule thriller i den. Jeg elsker den personligt, og ens nysgerrighed bliver virkelig sat på prøve. Dog er der rigtig mange gentagelser i serien. Men det er helt klart det værd.

#3 - Girlboss

✭✭✭✭½✩

-Girlboss er en serie med en stærk kvindelig hovedrolle, noget som jeg helt klart elsker. Jeg elsker det med at hun starter sit eget "firma", og at hun er en kvinde der viser at hun ikke har brug for mænd, selvom der dog stadig er en lille smule romance i serien. Det eneste dårlige jeg lige kan komme i tanke om er, at der desværre kun er en sæson, med 13 afsnit.

#2 - The Carrie Diaries

✭✭✭✭✭

-Det her er helt klart min yngling serie, der er aflsuttet. Det første jeg elsker ved denne serie, er at det er en "efterfølger" af Sex&thecity, som jeg dog ikke har set. Jeg har set denne her serie to gange, og det siger meget om den. Hvis jeg kunne dele første pladsen, ville både denne og den anden ligge der.

#1 - Riverdale

✭✭✭✭✭

-Riverdale er årets serie, vil jeg sige. Den er fyldt med spænding, romance og drama, lige noget for mig. Plus den bonus, at den også har lidt krimi i sig. Jeg elsker måden den er lavet på, og hvis du er en af de få, som ikke har set den, så gå ind på Netflix lige nu og gør det. Du vil ikke fortryde det. Det lover jeg.


Jeg håber at i kunne bruge det til noget, også selvom at jeg godt ved at alle ikke synes om alle serier. Hvis der er nogen som du har set, som du synes der er den bedste serie, som jeg ikke nævnte, så skrive det i kommentaren. Jeg vil elske jeres forslag, da man aldrig kan se for mange serier.

XoXo Dreamblog

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle,

Jeg vil lave denne her "serie", #minmening. Jeg kommer til at skrive om mine meninger, og det skal siges at alt det jeg siger, er MIN mening, det er ikke ens betydning med at det er rigtig eller forkert det jeg siger. Alle har meninger, og det skal vi respektere.

Jeg har bare altid tænkt på min krop, på at jeg er usikker omkring min krop. Det er der mange på min alder der er, tror jeg. Siden jeg er 14-år, og min krop udvikler sig. Ligepludselig er man begyndt at tænke på at man skal have former, man skal have store bryster og en god røv. Jeg synes alt i alt, at det er noget pis - undskyld mit sprog -

Jeg forstår ikke hvordan vi kan have skabt et sådan et umligt skønhedsideal. Alles kroppe er perfekte som de er, og jeg tænker tit, om jeg ikke skulle lade være med at drikke en sodavand, eller tage på mcdonals med mine veninder. Jeg har nærmest altid en skyldfølelse, over at jeg er kommet til at spise sukker. Det er ikke fordi at jeg er overvægtig, og tænker at jeg ikke må tage et kilo på. Jeg ved ikke om der er nogen der kender det, men jeg er personligt en person der nemt får oppustet mave. Det er et problem som jeg selv har - men det kan vi komme ind på en anden gang -

Men hver gang jeg kigger mig selv i spejlet om aften, tænker jeg på at hvis ikke jeg havde drukket den sodavand, ville jeg ikke være ked af det, men smile. Fordi at min mave ikke var så oppustet, og det er mærkeligt at jeg har det sådan, er det ikke? For om morgenen når jeg står op, er min mave flad igen, men ligeså snart jeg har spist en bolle, kommer maven igen.

Det er ikke fordi at jeg føler mig desideret tyk, men jeg har taget mig selv i at suge maven ind.

Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg, og så mange andre unge piger, går rundt med sådan nogen tanker. Vi skal være glade og stolte af vores krop. Jeg tænker altid på hvor sej en pige er, hvis hun er stolt af sin krop. Især hvis hun bliver svinet til, med at hun er for tyk, eller for tynd. For noget af det sejeste man kan gøre, er at være stolt af sin krop, hvis man bliver svinet til. Ikke fordi at det er godt, for at folk bliver mobbet eller kaldt grim og tyk, er IKKE noget som nogen vil have. Desværre er der stadig nogen som gør det, men overvej hvor sejt det er, hvis en pige er stolt og glad for sin krop, hvis hun bliver kaldt grimme ting hele tiden.

Hvis i kender en, så sig det til dem, sig hvor seje de er. Hvis du kender nogen der bliver mobbet, så gør noget ved det.

Du vil få det bedre med dig selv - det lover jeg -

Jeg ved ikke om dette indlæg havde nogen handling, men nu fik jeg en tanke og mening ud i verden

XoXo Dreamblog

Likes

Comments

Velkommen til mig blog. Jeg vil lave et kort oplæg, om hvad min blog kommer til at handle om.

Det er ikke den typiske blog, hvor jeg deler mine outfits of the day, og viser blilleder af mig der har det sjovt med mine venner.

Der kommer stadig sådan nogen opslag - nogen gange -

Jeg laver primært blogindlæg om noget jeg gerne selv vil læse, eller noget jeg har brug for at komme af med. Måske nogen meninger, men nogen gange også bare et indlæg om problemer jeg har, eller budskaber jeg gerne vil komme ud med.

Denne blog er anonym, og jeg afslører ikke mit navn lige nu. Jeg som mange andre unge, er usikker og jeg ved ikke hvad folk vil sige. Derfor bliver det en anonym blog, men jeg håber stadig på at i vil følge med.

I må have en rigtig god aften.

XoXo Dreamblog

Likes

Comments