I morgon är det söndag och detta innebär träning i en Timme med Benjamin I från Uppsala bugg och swing secite , sedan hem för att ladda om mina batterier inför måndagen. Först ska jag jobba sedan på kvällen ska jag träna igen , denna gång också sedan hem och vara ner för att orka att ladda om för en ny arbets dag . Jag kan behöva all min energi till att säga dessa ord som i låten som kommer att komma nu här nere. Tänk om jag kunna finna den Sanna styrkan i att säga dess ord till två stycken som verkligen börjar gå mig på nerverna för mycket. Ni båda är lite väll för mycket på mitt jobb och det andra är man inte snäll med dom står nära mig , ja tja låt mig säga detta till dig då grattis nu är mitt hjärta licka kall som is i mot er båda. Ni förtjänar inte längre min vänskap hoppas om du läser detta lyssnar på låten så förstår ni som vet vilka ni är. Att ni förstår vad det är som jag vill ha sagt med detta. Detta är inget illa menat till er andra som ändera läser eller följer min blogg utan etta gäller bara två personer .


Likes

Comments

Hej i dag har bara varit lång dag på jobbet och massa utav arbete med flit så att dagen ska gå undan , för att det ska bli sov morgon i gen :-) ska bli så skönt så , men det är inte allt jag längtar efter :-) men det är två hemlisar jag tänker behålla för mig själv :-) ingen mer en jag själv ska veta vad dom sakerna är för något :-). Idag får det lov att bli ett väldigt kort inlägg

Likes

Comments

Hej Äntligen en ny vecka och nu vill jag bara att denna vecka ska bli Först fredag :-) sedan :-D lördag :-D, åh jag kan tala om för er så här förväntansfull har jag nog inte varit på väldigt länge faktiskt. Det känns nästan som om jag vore en liten barn som gick väntade på att få kunna köpa en glass eller få sin julklapp :-). Jag vet jag är ironisk men sådan är jag i väl mest i text men också kanske lite finns i oss alla :-) , Jag hoppas innerligt att denna vecka kommer att gå undan så jag hinner med allt :-) som att i morgon :-) är redan tisdag. Hoppas innerligt att timmarna på jobbet kommer att gå undan om inte så gäller det väl att sysselsätta sig så dom gör det , torsdag har jag träning i bugg igen :-) sist gjorde jag bara himla massa fel vet inte om det var jag som var ofokuserad eller vad det var, vet inte om det blir något bättre på denna torsdag ;-) , heller det får jag väl helt enkelt lov att vänta och se :-D

Likes

Comments

​Hej idag var Tisdag då man har jobbat kväll men konstigt nog börjar det kännas av att hösten börja komma, delvis förstår jag verkligen nu varför en del människor blir deppremerade under hösten. Åh det är ju verkligen synd att det ska behöva gå så långt ibland kan det bara vara något simpelt som någon vän lägger ut på ex någon blogg eller, Facebook eller något som står i tidningen. Men nog om deta för denna gång nu var det väldigt länge sedan jag bloggade och la ut ett in lägg här men som sagt jag är inte den som bloggar tjugo fyra i sju, utan skriver mest när det har hänt någonting i mitt liv . 

Likes

Comments

Då är det officiellt min allra bästa vän och vännina ska flytta till USA för att studera i två år, jag kommer att sakna henne flytten till USA kommer att gå ganska snabbt ditt bort kan bli någon dag denna vecka . Känns lite konstigt på ett sätt för vi har kommit varandra otroligt nära , som tur är så har hon lovat mig att komma hem till Sverige då hon har lov från skolan . Så att vi kan träffas och umgås vi har även lovat varandra att vi ska hålla kontakt via Facebook och Skype , vi har lovat att hålla våran vänskap vid liv. Jag är jätte glad och lycklig för hennes skull att hon ens blir erbjuden en sådan changs detta händer ju bara en gång i livet, jag förstår henne att det är svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande men endå kan jag inte hjälpa att jag blir lite ledsen över hela sittvationen . Hade jag själv fått en sådan changs i livet jag hade nog också tagit den om jag ska vara helt ärlig . Jag vet att vilken dag som helst nu kan hon skriva till mig och säga att nu har jag bokat biljetten jag kommer förbi säger hej då till dig innan jag åker. Jag hoppas inge ont händer henne där borta och att jag kan ringa när jag saknar henne .

Likes

Comments

Hej söndags kväll snart rullar en ny vecka med allt som tillbehör, jag hoppas att denna vecka blir mer lovade en den förra veckan. Jag är så himla över lycklig nu för att jag äntligen fått tag på mina ballerina skor och dom är precis så som jag vill ha dom det är nästan de bästa. Så snart ser man mig stila runt i mina nya skor , förra veckan var helt okej förutom att att en kund somnade in förra veckan och begravning på den är om drygt en vecka. Men jag har redan bestämt mig för att inte gå utan jag kommer köpa en röd ros och grav ljus och sätta på Mjösunds kyrkogård. Jag vill inte springa på någon som frågar mig nu,för vem ska kalla mig för ängel nu? Och vem ska skoja med mig på det sätt som du gjorde? Och vem ska ta mig i försvar så som du gjorde? Jag har mycket att tacka dig för tack för att jag fick äran att kalla mig din vän, tack för att jag fick lära känna dig. Tack för att jag fick träffa dig och kalla dig för min vän.Tack för alla finna minnen som du gav mig.Tack för den tiden vår vänskap tar inte slut här, nej den forsätter för ditt ljusa minne kommer leva kvar i mitt hjärta.Du var en otroligt fin människa som gick ut tiden alldeles för tidigt. Tack för allt min vän nu hoppas jag att du får vila i frid och vara en ängel och vaka över oss alla . Xoxox du vet vem du är min vän.

Likes

Comments

Äntligen har jag hittat nästa klänning jag tänker satsa på , jag är en hel rockabilly tjej som lever och andas för kläderna och musiken hade lite beslut ångest ärligt talat. Men sen såg jag att det är nästan ingen som läser detta så spelar nästan ingen roll om jag lägger upp mina tre alternativ här, för jag är inte den mest aktiva bloggareskan efter som att jag trännar två dagar i veckan nu talar vi 20 tusen steg ca dom gångerna vi talar om riktig bugg där det går fort du inte får göra fel då blir du bänkad på träningen. Snart reser jag bort till våran älskade huvud stad kommer jag på snabb vissit för att kliva om bord på cinderella , med några kurs kamrater

här var alternativ  två

alternatviv tre

Likes

Comments

Hej vill önska er all a därute glad påsk till all börja med, Idag ska jag ut äta middag i gott sällskap för att senare på kvällen avslutas med film maraton med några av mina vänner och några bekanta. I dag är väl en bra dag men får se nu mina linser fick jag byta helt och hållet för dom var av helt fel sort för mig och dom torkade ut mina ögon så inte så bra. Snart är ny vecka men i morgon ska jag åka till landet och hälsa på några åker hem samma dag. Skönt nu till veckan jobbar man tre dagar sen är man ledig i gen. I natt är också påminnelse till er alla som bloggar där ute att i natt vrider vi fram klockan en timme vilket betyder att vi får sova en timme mindre, än för ut. Många spännande saker händer nu framöver nu blir nog min blogg lite mer uppdaterad i gen än förr nu börjar liksom säsong för mig.

Likes

Comments

Äntligen är denna vecka äntligen snart till ända ska bli så Hilma mysigt med några dagars sov , morgon så att du ni kan inte ens Anna det . Idag har väl dagen varit en väldigt gnällig sådan från några utav mina kollegor bara säger jag är trött om om igen precis som en kasettband spelare som har gått sönder och bara går repet. Jag är aldrig den som gnäller eller klagar men i bland kan det bli lite en väl jobbigt att lyssna till , dom hur väl man en värkar stänga av sin hörsel så gnager det i huvudet på en i stället . Ibland önskar man sig att allt kunde vara annorlunda att tja saker och ting kanske inte riktigt blev, precis som man hade tänkt sig men jag vet inte vart allt tiden har tagit vägen den har bara runnit ifrån mig . Ja ja Ny dag nya möjligheter i morgon.

Likes

Comments