Header

Hej alla.. jag lever..efter att ha en extrem bloggpaus så är jag tillbaks.. har varit tuffa månader men nu minsann e jag tillbaks med en extrem vilja att dela lite av min vardag eller tankar med er :D hoppas ni inte glömt bort mig! kramkram! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gud knackar på din dörr! Är det sås vårt att förstå att han vill ditt bästa? 
När jag bodde i C.R så var inte livet enkel, vi kämpade genom dag för dag och tänkte dagligen, hur ska vi klara av dagen med mat och räkningar och jobb/skola..det fanns alltid någon problem till synes. Vi förlitade oss på Gud! Vi böjde knän och litade på att den allsmäktige, han som hade låtit oss börja om på nytt skulle ta hand om oss. Han skulle aldrig lämna oss ensamma!

Gud vill ditt bästa och jag vet inte vad du går genom just nu, jag vet inte om du har ekonomiska problem, problem i ett förhållande, problem med depression eller tankar som inte skall vara där och jag vet absolut inte om du blir utnyttjad eller har blivit och tror att det är slut på livet. Jag vet inte vilken din kamp är, men Jag vet att Gud kan få ordning på ditt liv!

Det står på Ordspråksboken 8:17 
"Jag älskar dem som älskar mig, och de som söker mig, de finner mig."

Även står det i1a Johannes 4:19
"Vi älskar därför att han först har älskat oss."

Vi har aldrig behövt göra något mer än att finnas! Gud älskar oss och väntar tålmodig på ett svag, tyst eller tänkbar JA för att han ska komma in och forma om våra liv och ge den ljus och glädje, han kan ta bort alla dem där bekymmer vi dagligen har, det står i bibeln "kasta alla era bekymmer på HONOM, ty han har omsorg om er" tänk vad underbar han är som bär allt vi behöver bekymra oss över! Han kan verkligen ta han om dig, han kan få ordning på alla dina problem. Tänk att Gud gav sin ende son för att alla våra synder skulle bli förlåtna där uppe på korset, hans Blod renar oss
. Var inte bekymrad över att du inte duger och inte har nå att ge! Ditt hjärta och hela dig är allt han behöver för att starta om ditt liv, börja om på nytt och ge ditt liv en mening! 

Jag är stolt över att jag tog beslutet av att följa Jesus, min Herre och min skapare! jag har väldig mycket att vandra, men jag vet att Gud aldrig lämnar mig. 
Du kan i tysthet söka honom, en kort BÖN kan förändra hela ditt liv! Bön hjälper, HAN vill att vi skall söka honom och den som söker, den finner! 

Må Gud välsigna dig! 

Likes

Comments

Ibland förstår jag mig inte på folk, varför är det så svårt att ta risker, att försöka... att bara leva? Gud finns ju alltid där med oss, det vet jag redan, men han vill att vi själva försöker och pratar och agerar också så att han ser att vi gärna vill. Inte kan vi sitta och vänta på att allt ska falla ned på plats om vi bara står still. Gud vet redan allt men vi må prata med honom och visa att vi verkligen vill.
Jag är less på att folk ska komma och säga att jaa men jag väntar på att Gud ska göra något men själv har inte bet om saken... Jag själv är en sån som vill så gärna men glömmer lätt att visa det för Gud. vet bara inte hur länge det ska behöva vara så... blir frustrerad helt enkelt.... jaa.. livet är då inte enkel, men det går att leva om man litar på Gud.... gäller att hitta modet för att kunna tala ut om vad hjärtat vill!...

Likes

Comments

Gud mår vare med er alla idag och i evigheten lång!
Jag vakna med ett leende även idag!
   Gud är så god mot mig, han ger mig styrka för var dag och omfamnar mig med sitt kärlek. Om du bara förstod underbara människa vad Gud kan göra och vill göra med dig idag, Han som allt kan och vet vill ha dig, just dig som behöver tröst och råd.
   Du som känner dig ensam så vill jag säga; Du är inte ensam för Gud vår fader är med dig! 
Igår när jag var på sjukhuset, så sa läkarn att de hade gjort allt det kunde med min hals, gett mig all medicin de kan tänka sig kunde hjälpa, så jag blev skickad till specialisten. Snart får jag tid att komma till honom, så får han se vad jag har, de glädjer mig att veta att även om det gör ont, även om jag förvirras och blir nere för att jag har ont, så vetja att jag har världens bästa vid min sida som ger mig styrka och glädje för var dag, han lämnar mig inte.
Follow me är en sång. Gud vill att du ska följa honom och våga be till honom, våga TRO att han finns. Pröva dig själv, där ensam vart du är och be till honom. Be att han skall bevara ditt hjärta och dina tankar! VÅGA TRO på att GUD finns! Det gäller att våga!

Ha en fin dag alla! 
kram!❤

Likes

Comments

Hejhej! Hoppas alla sovit gott :D  
Idag åker jag till Jokkmokk, först för att hjälpa min moder, sen för att träffa läkarn..min hals är svullen och gör ont :( nåja.. sen ska vi prata om operationen :P  
Jag önskar er en underbar dag ^^ kramar allihopa 

"Joshua 1:9

Have I not commanded you? Be strong and courageous. Do not be afraid; do not be discouraged, for the Lord your God will be with you wherever you go.

Likes

Comments


Hej! Vaknade väldig tidigt idag med, hunnit med en del grejer här hemma! Har en härlig musik i bakgrunden från Casting Crowns Nya album som Alex tipsa om igår! Känner på mig att det ska bli en underbar dag^^ 
Hoppas ni får en jätte fin dag alla :D Gud må vare med er!

kram! :D

Likes

Comments

Hej har inte hört av mig på länge..men har varit upptagen en hel del.. jag har mest bara legat i min säng alldeles för svag som för att göra nå eller orka rättare sagt! Idag får jag ta några prover för min hals och möjligen ska jag vila!
Ätit as god frukost och nu äre fixa sig som gäller :P 


Hoppas ni alla får en fin dag ^^

Likes

Comments

Hej mina vänner! Jag mår inte så bra idag... men he blir väl som bättre! snart! mkt snart! :3 ville berätta att Jag blekte håret igår, jag vill som kunna få en jämnare hårfärg.. så det ser lite rolig ut just nu :p hehe
nåja jag ville bara önska er en riktig fin dag! kramar ^^

Likes

Comments

ÅÅÅ Har sån sjukt huvudvärk.. nåja jag måste till Lakapää och betala en beställning åt mina päron...sen måste jag till affären och köpa livsnödvändiga saker till min kyl och skafferi! och möjligen en hårfärg som ska jämna ut min! yäääyy... eller så kanske jag tar nå drastisk och färgar väl grön? neee så drastiska ska inte vi vara! allt med lite måtta heltklart.. vill ha tillbaka min röda hårfärg :O

Nåja! Hoppas ni får en as trevlig dag ^^


Likes

Comments