Mitt liv

hösten 2016 är här, och jag kommer inom några dagar lämna Insjön. mitt hem. och inte bara jag, hela min familj kommer att lämna Insjön. Inget mer "Hem till Insjön". nog för att vi bara ska flytta ca 10 minuter härifrån, men det är ändå inte mitt fina Insjön.

jag har länge velat flytta härifrån ni vet, ge mig ut i världen, vilket jag ju snart ska, men att även mamma ska lämna Insjön känns faktiskt lite extra jobbigt. det är ju ändå här jag har vuxit upp, det är här ifrån jag har alla minnen från min uppväxt och så vidare. men det är väl så, livet går vidare och Insjön står ju ändå kvar. och än så länge har jag ju åtminstone både bästis och moster kvar här. Så du kommer få stå ut med mig ett tag till Insjön, för du kommer fan ändå alltid var Hem. Tack!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

​Så, ångesthjälpen är avklarad. och depressionen är, enligt papperna, över. vilket känns skönt, konstigt och ändå lite jobbigt, då jag fortfarande inte mår sådär bra som jag vill må. men det är väl såhär livet är, antar jag. jag ska fortsätta kriga för ett bättre och lyckligare jag. 

det är skönt ändå, att kunna känna glädje och livslust. att ha planer inför framtiden och livet. och att ha fått tillbaka lite av sin sociala och lyckliga sida. 

jag är stolt. jag har kommit en bra bit på vägen. 
en klapp på axeln till mig själv. 

Likes

Comments

Mitt liv

en underbar fredag på Liljan, med Benny som sällskap, och Rootvälta en sista gång på scen.

En lördag och söndag runt om i Sthlm, på Cinderella med Hoffmaestro på scen, ett härligt gäng, massa skratt, massa mat och öl, bakishäng och allt ni kan tänka er.

En måndag hemma från jobbet och massa mys med mina små pojkar jag saknat ihjäl mig efter.

Jag är så tacksam för att jag har fått lära känna dessa människor, dem är helt fantastiska och får mig att uppskatta livet sam får mig alltid att skratta så tårarna rinner. Puss på er !

Likes

Comments

Mitt liv

jag har hängt på Rättviks marknad med mamma och mormor, och Matmarknaden i Falun med dem och syster.

lekt lite i Emoji Me appen, hahah.

fixat med packning, börjat flytta, och myst med moster och familjen<3

tagit massa selfies, jobbat, och vart och fixat mina dreads, så skönt.

Likes

Comments

Mitt liv

Jag var ju ner till stockholm för några veckor sedan för att vara med i min underbara vän Babbis musikvideo, minns ni!? Nu är den hur som helst släppt!!!!! tycker den vart jävligt fet ändå!

Så ta och kika in den här ovanför, lyssna på spotify och dela och sprid!!!!!!!!

Likes

Comments

Mitt liv

I fredags efter jobbet åkte jag direkt hem till pappa för att käka middag och fira pappas födelsedag, och så blev det myskväll där! älskade pappa<3

​I går vid tretiden åkte jag och Annie ner till Ål-kilen på skaldjursafton och inflyttningsfest i ett. Det bjöds på mojito som välkomstdrink, tipspromenad där det inte fanns några rätta svar, utan svaren fick vi senare ta reda på i form utav olika lekar. (vilket jag senare vann på, och fick detta fantastiska "bakis-kitet" ni ser ovanför), det bjöds på en heeel del olika skaldjur, och jag har för första gången i mitt liv ätit hummer. och så ja, vart det festande i tolv timmar. det har visat sig idag så vi har legat döda i soffan och käkat pizza och kollat film med värdarna. Riktigt fin helg detta med. tacksam för mina fina vänner! 

Likes

Comments

Mitt liv

ja vad ska man säga, snart oktober och hösten är verkligen här på riktigt. dagarna blir mörkare och livet känns tuffare. jag är i en enda lång väntan på att mörkret ska försvinna och ljuset komma tillbaka, när det gäller allt i livet. väntan på en inre glädje, väntan på att kunna flytta och börja mitt nya jobb, en väntan på en flytt innan den "riktiga" flytten, en väntan på helg, som är det man lever för i dessa tider. en väntan på att solens strålar ska lysa dygnet runt.

men det går liksom att ta sig igenom dagarna, för att jag har allt detta att vänta. jag vet ju att det kommer att bli bättre, snart. tiden får visa när det är dags, och tills dess krigar jag på, som den krigare jag är.

så ja man ska ju inte klaga, man är ju vid liv

Likes

Comments

Mitt liv

en fredag på Liljan med Partiet, Antonio D och General Knas på scen!

en lördag på legends, gårdscafét samt fest hos D.

börjar bli bortskämd med så fina vänner och så roliga helger. I love you guys !

tack för ännu en awesome helg!<3

Likes

Comments

Mitt liv

​vilka fantastiska vänner jag har, på alla sätt och vis. och vilken jävla helg. 

en skön pratnatt med två favvisar, en awesome lördag med fantastiska människor. en sista spelning av Rootvälta. en första spelning av Ambivalensen (underbara Johan). en rolig efterfest och ett bra jävla skönt söndagshäng. 

så här vill jag ha det alla helger. 

Likes

Comments