Mitt liv

solrosor och dagens outfit

JUNIOR NATURAL

WARD // AURELIA DEY

Hängde i en skogsdunge och mös

LABYRINT

KAPTEN RÖD

CHRONIXX

love these 2 so much

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt liv

soppmiddag på gården i solen // ommöblering hemma

jobboutfits

superspontan parkhängsfredagkväll med kollega Isabel med vänner, och utgång på slaktis med andra kollega Nina and her friend samt Annie, Theo och Bulan. fin kväll!

Likes

Comments

Mitt liv

Firade Annie som fyllde 23år, med tårta, ballong och liten present!

soft och slödag hemma

Detta sken upp på himlen på självaste Prideparad dagen. så vackert

En Kärlek för Botkyrka. mini reggaefestival i Norsborg. och sedan en sväng på slaktis.

Likes

Comments

Mitt liv

det var längesen nu, längesen jag skrev av mig. livet har pågått, tagit mycket kraft, tid och energi.
men nu måste jag stanna upp lite, ta några sekunder att andas, och skriva.

livet funkar, det är okej. men inte så mycket mer än så just nu.
mycket tankar och funderingar på livet och framtiden. vad vill jag, vad ska jag göra osv.
pengafrågor, jobbfrågor, fritidsfrågor. känns som att jag inte riktigt kommer någonvart i livet. jag bara är.

och så mitt i allt detta, när livet redan är lite skakigt, så väljer jag att försöka sluta äta antidepressiva, som jag ätit i över ett år. kan ju egentligen vara bland de sämsta besluten jag tagit. men jag vill ju inte må bra av en tablett, jag hatar att må bra av en tablett. jag vill kunna må bra av mig själv, av livet. men jag insåg, faktiskt alldeles nyss, att jag inte är i rätt plats i livet för att sluta äta dom just nu. jag måste ju fan få ordning på livet först. annars kommer ju allting bara bli en miljon gånger värre.

jag började trappa ner precis runt när jag åkte till Piteå, jag bara bestämde mig att nu är det dags, jag vill inte äta dom mer. vilket jag ångrade ganska snabbt när jag kom till Piteå och jag återgick till att äta en hel tablett igen.
så jag började om i torsdags, tänkte att nu kör jag. idag är det söndag och jag ångrar det redan.
ångesten börjar smyga sig tillbaka. den där olustiga känslan i kroppen. de många tankarna i huvudet.

så det får bli så, fortsätta må bra av en tablett.
jag har inte kraften att ta mig ur nu

Likes

Comments

Mitt liv

äntligen är låten ute för er att också lyssna på! världens bästa Christian har släppt sin första singel!! IN OCH LYSSNA!

Likes

Comments

Mitt liv

ERIK LUNDIN // Linda Pira & Cherrie

Sofia Arvidsson!!

Jag satte mig på flyget och flög upp till Piteå. där jag för första gången jag flög ensam, flög inrikes och första gången jag varit så högt upp i Sverige. Allt för att hänga med Emmy, samt jobba på PDOL (Piteå dansar och ler). Där stod vi i baren i Kitteltältet, med After Ski Team.

Underbart härliga dagar där man välkomnades, och blev som en i familjen direkt, hemma hos Emmy. träffade massa sköna roliga människor, lite halvt jobbat ihjäl oss och sovit dåligt, men också haft sköna mysiga dagar. dock åkte allihopa på rejäl förkylning, och jag fick lov att åka hem i måndags för att hinna tillbaka till jobb. annars hade jag kunnat stanna bra mycket längre. Diggar Piteå

Hann med frukostmötet, en jobbdag, lite häng hos Robin med Annie för att sedan själv åka på den där jävla förkylningen. Så efter nån timme på jobbet idag fick jag lov att ta mig hem för att försöka vila upp mig istället. lite less på sjukdomar och jävulskap nu. men då får jag iaf spendera dagen med bästa Annie som idag fyller 23år!!

Likes

Comments

Mitt liv

Reggaetorsdag på en mysig bar med ett mysigt band och fantastiska vänner.

Hemmamys, 40årsfest för bonusmamma och energihämtning.

5kamp och häng på Grönan!

Likes

Comments

Mitt liv

dag 3. fredag. mer livsnjut, bad, häng med fina människor. Soleil Camara. Anthony B, Protoje, Syster Sol.

dag 4. lördag. dagen startades med ena favoritspelningen i år, Reggaeonen. mer bad, häng i solen, camp, stranden. mys, livsnjut. Pressure. och avslutade med andra favoritspelningen, Kapten Röd. äntligen på scen igen<3

ledsamheten när man måste packa ner allt igen, för att åka hem.

(skrevs natten vi kom hem)

Kroppen värker lite här och var, små sår och myggbett känns av, tröttheten är total och man ligger åter i sin egna sköna säng och allt man ändå önskar är att åka tillbaka till att bo i ett tält och leva smutsig, då ingenting utav det egentligen spelar någon som helst roll på den bästa platsen på jorden.

Att befinna sig i en skog, bredvid ett hav med solens strålar skimra ner mellan träden.. springa omkring barfota, höra reggaemusik dygnet runt och endast leva! med människor i alla olika åldrar och stuk, samt ens favoritpersoner.

Det kan inte finnas någonting som slår det.

Det rinner tårar ner för mina kinder, vilket förklarar hur mycket jag älskar dessa dagar.. och hade det gått hade jag stannat där för alltid.

TACK ÖlandRoots för att ni finns, gör det ni gör och levererar till 200% varje år. Snälla sluta aldrig någonsin med det.

One Love❤️💛💚

Likes

Comments

Mitt liv

dag 1. onsdag. resa dit, kommer fram till regn och står i kö i nästintill 2 timmar för att ta traktorn till festivalområdet. möter upp favoritmänniskor och sätter upp tält och skapar camp Glada Knän igen.
Är lycklig och älskar livet. njuter.

dag 2. torsdag. häng på bryggan, i solen, i campet. livets första bad under Öland Roots, Livsnjut, mys.
Toots & The Maytals, General Knas.

Likes

Comments

Mitt liv

LOVE this lilla skogsdunge utanför vårt hus, speciellt i soliga dagar.

de tre knasbollarna

moln,regn,regnbåge,sol

en mysig annie i en fin vy // alltså så lycklig pga finns numera alltså FINA "vanliga" skal med magnet som man kan använda till sitt plånboksmagnetskal

jag och Isaak var ut på shoppingtur på jobbet.

och JA jag har fått nytt jobb!!
Skickade in min ansökan torsdag ena veckan, hade telefonintervju torsdag veckan efter och fick jobbet dagen efter det och i måndags (en/och en halvish vecka senare) var jag på Introduktionsdag och igår började vi jobba!! snabba puckar helt enkelt! och jobbet jag fick? säljare på Urban Outfitters, som öppnar upp i Sthlm nu på onsdag 5 juli!! alltså SÅ kul.

Vi hade som sagt introduktionsdag i måndags, och i onsdags 6.30 var jag och ca hälften av de andra i butiken och lassade in såå många pallar med såå många kartonger med ännu mer kläder och produkter. sorterat kartonger, sorterat allt innehåll, hängt upp kläder, byggt upp lagret osvosv samtidigt som folk är där och bygger klart stället och bygger all inredning osvosv. stressigt, hårt och långtråkigt emellanåt men ändå så kul att verkligen få vara med från början. Se och hjälpa till att bygga upp denna butik. and my crew?! på bara några få dagar tycker jag ändå vi blivit ett grymt gäng som ba kommer bli ännu bättre, I hope.

och på tisdag har vi Launch PartyyY!! De vill ni inte missa, återkommer med mer info ang det!

idag är jag ledig, tvätta hår, tvätta kläder och lite så står på schemat.
take care


Likes

Comments