View tracker

Mitt liv

Hade en asmysig dag och kväll med älskade lillasyster<3

min älskadeälskade lilla plutt, som inte är så liten längre!<3

åkte till falun och satt modell på systers Makeup-prov.

drog till sthlm och hängde på Kaliffas releasefest med Benny och massa fantastiska artister, bla Syster Sol som ni ser här ovanför!! sjukt fet kväll!

Idag är det återigen måndag, och sista hela veckan i november! Även sista veckan med knappt någonting planerat innan kommande veckor med massa roliga händelser!

fan, jag diggar livet, det är dags att ta tag i det och njuta till 100%. det är fint, livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mitt liv

här har ni TRE nya ASFETA album att checka!!!!!!!!!!!!!!

ni kan även checka min bästa spellista!

Likes

Comments

View tracker

Mitt liv

satt upp mammas feta gamla "drömgångare" på väggen.

fick hem min RandomBastards tröja<3333

plockade upp Benny på bussen efter jobbet, och hängde på GC med bästa människorna. (raden väääägrar lägga sig till höger.... )

firade kusin som fyllt 18!!?!?!!!

äääääääälskar polka!!!!

en lördagkväll i Gävle med Annie och Benny och äntligen med Näääk&Nimo på scen!!

och här sitter jag en måndagskväll i november efter jobb och lyssnar på julmusik, och allt jag vill är att dygnet runt ligga nergosad i soffan och titta på mysiga julfilmer, varvat med julmusik, och äta allt som hör till julen!
jag tror att jag tar igen lite extra efter förra året då jag liksom missade hela julen. och nog hade jag gärna spenderat denna vinter i värme igen, men jag älskar ju ändå julen så jag överlever!

det är liksom okej att vara lat och bara mysa massa denna årstid och äta/dricka massa gott, och mysighetskänslan slår ju ändå allt. man tänder upp mörkret med massa tända ljus och ljusslingor, och bara myser omkring. jag älskar julen.

Likes

Comments

Mitt liv

bara sådär fina vyer som jag älskar.

en fredag med D & C på baren.

Halloweenfirande med min vackra fru<3

lite shopping blev gjord och lite nya kläder inhandlade.

och idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret och det är fullt med snö överallt och det fortsätter vräka ner. Inte redo för detta än.. längtar tillbaka till värmen och den bruna hyn jag hade på NZ. som det dessutom igår var ett år sedan vi lämnade Sverige för. saknar!

Likes

Comments

Mitt liv

ja, då var flytten gjord. vi har lämnat Insjön, och bosatt oss i Heden. blandande känslor, men det blir nog bra. 


och hade lite bråttom i förra inlägget ang personer jag har kvar i Insjön, har ju faktiskt världens bästa mormor och Dennis osv kvar också.<3 

Likes

Comments

Mitt liv

hösten 2016 är här, och jag kommer inom några dagar lämna Insjön. mitt hem. och inte bara jag, hela min familj kommer att lämna Insjön. Inget mer "Hem till Insjön". nog för att vi bara ska flytta ca 10 minuter härifrån, men det är ändå inte mitt fina Insjön.

jag har länge velat flytta härifrån ni vet, ge mig ut i världen, vilket jag ju snart ska, men att även mamma ska lämna Insjön känns faktiskt lite extra jobbigt. det är ju ändå här jag har vuxit upp, det är här ifrån jag har alla minnen från min uppväxt och så vidare. men det är väl så, livet går vidare och Insjön står ju ändå kvar. och än så länge har jag ju åtminstone både bästis och moster kvar här. Så du kommer få stå ut med mig ett tag till Insjön, för du kommer fan ändå alltid var Hem. Tack!

Likes

Comments

Mitt liv

​Så, ångesthjälpen är avklarad. och depressionen är, enligt papperna, över. vilket känns skönt, konstigt och ändå lite jobbigt, då jag fortfarande inte mår sådär bra som jag vill må. men det är väl såhär livet är, antar jag. jag ska fortsätta kriga för ett bättre och lyckligare jag. 

det är skönt ändå, att kunna känna glädje och livslust. att ha planer inför framtiden och livet. och att ha fått tillbaka lite av sin sociala och lyckliga sida. 

jag är stolt. jag har kommit en bra bit på vägen. 
en klapp på axeln till mig själv. 

Likes

Comments

Mitt liv

en underbar fredag på Liljan, med Benny som sällskap, och Rootvälta en sista gång på scen.

En lördag och söndag runt om i Sthlm, på Cinderella med Hoffmaestro på scen, ett härligt gäng, massa skratt, massa mat och öl, bakishäng och allt ni kan tänka er.

En måndag hemma från jobbet och massa mys med mina små pojkar jag saknat ihjäl mig efter.

Jag är så tacksam för att jag har fått lära känna dessa människor, dem är helt fantastiska och får mig att uppskatta livet sam får mig alltid att skratta så tårarna rinner. Puss på er !

Likes

Comments

Mitt liv

jag har hängt på Rättviks marknad med mamma och mormor, och Matmarknaden i Falun med dem och syster.

lekt lite i Emoji Me appen, hahah.

fixat med packning, börjat flytta, och myst med moster och familjen<3

tagit massa selfies, jobbat, och vart och fixat mina dreads, så skönt.

Likes

Comments