Mitt liv

i hissen påväg bort vs hissen påväg hem igen

inte mina bilder som ni förstår, hittas på Cleo's Facebook-sida.
och för er med skarpa ögon så hittar ni oss tre där nere i hörnet, längst fram vid scenen<3

Bara ett fett jävla hjärta till alla dessa personer, lyser upp min vardag på massa olika sätt<33

bästa vi<333

så jävla mycket kärlek till dessa människor, till denna helg, och till livet i allmänhet just nu. Jag trivs, jag njuter och jag lever.

och att det var fredag den 13e i fredags, och vi typ hade ALLA odds emot oss, så bara vände ALLT och slutade helt jävla perfekt. Tack livet!

<3

Likes

Comments

Mitt liv

2017 har det blivit.. sjukt faktiskt. men rätt fint ändå. det känns som att det kan bli ett bra år, jag siktar på det. men först lite mer om året som gått, 2016. Ett år med många upp och ner. Året började på andra sidan jorden, Nya Zeeland, med tre fantastiska tjejer. Levde livet och var med om saker jag tidigare bara drömt om att en dag ska hända. Jag kom hem till Sverige igen i mars, kom närmre en fantastisk vän och fick ännu en gång känslor för honom och vi hade en riktigt bra vår tillsammans, tills jag hamnade i en djupare depression och lät allting fucka upp. Jag jobbade hela sommaren, började 06 varje dag och var så himla förstörd som människa på alla sätt och vis. Men jag tog tag i det och krigade med ångesthjälpen och höll mig sysselsatt med knappt en dag utan planer av något slag. Under sensommaren lärde jag känna en awesome person som blev början på en sjukt rolig höst tillsammans med "om man inte får snusa i Upplans Väsby"-crewet! Under senhösten och början på vintern har jag kommit närmre människor på mitt jobb, insett en massa saker i livet och känt hopp och glädje över livet.

och nu är vi här, 2017. Året jag flyttar hemifrån, börjar nytt jobb och typ ett nytt liv.
Jag slutade på Clas lagret dagen innan nyår, igår gick flyttlasset till min och kusins nya hem och på måndag åker jag till Göteborg en vecka för att lära mig allting inför öppningen av Söders Marley Café jag kommer att jobba på. Så ja, året har börjat på topp och jag hoppas bara att det fortsätter så.

Ta hand om er, vi hörs

Likes

Comments

Mitt liv

en helg med julmarknad, glutenfri-bak, lussebullar och "farmorbröd".

en snabbis fram och tillbaka till Stockholm innan jobb.

och det blev december och julfest med jobbet, bra jävla kväll! kommer sakna en del när jag snart slutar där ändå..


och bästa musikhjälpen är igång!!!! hjälp till att få barn i krig att gå i skolan, önska en låt och skänk lite pengar<3

och jag har ju hunnit vara utomlands en vecka också, men det kommer i ett eget inlägg tänkte jag! annars rullar livet på, och livet börjar ordna upp sig! Födelsedag på lördag, julafton veckan senare och nyår veckan efter det och sedan flyttar jag hemifrån och börjar nytt jobb! jag är så jävla taggad!

puss på er!

Likes

Comments

Mitt liv

Hade en asmysig dag och kväll med älskade lillasyster<3

min älskadeälskade lilla plutt, som inte är så liten längre!<3

åkte till falun och satt modell på systers Makeup-prov.

drog till sthlm och hängde på Kaliffas releasefest med Benny och massa fantastiska artister, bla Syster Sol som ni ser här ovanför!! sjukt fet kväll!

Idag är det återigen måndag, och sista hela veckan i november! Även sista veckan med knappt någonting planerat innan kommande veckor med massa roliga händelser!

fan, jag diggar livet, det är dags att ta tag i det och njuta till 100%. det är fint, livet.

Likes

Comments

Mitt liv

här har ni TRE nya ASFETA album att checka!!!!!!!!!!!!!!

ni kan även checka min bästa spellista!

Likes

Comments

Mitt liv

satt upp mammas feta gamla "drömgångare" på väggen.

fick hem min RandomBastards tröja<3333

plockade upp Benny på bussen efter jobbet, och hängde på GC med bästa människorna. (raden väääägrar lägga sig till höger.... )

firade kusin som fyllt 18!!?!?!!!

äääääääälskar polka!!!!

en lördagkväll i Gävle med Annie och Benny och äntligen med Näääk&Nimo på scen!!

och här sitter jag en måndagskväll i november efter jobb och lyssnar på julmusik, och allt jag vill är att dygnet runt ligga nergosad i soffan och titta på mysiga julfilmer, varvat med julmusik, och äta allt som hör till julen!
jag tror att jag tar igen lite extra efter förra året då jag liksom missade hela julen. och nog hade jag gärna spenderat denna vinter i värme igen, men jag älskar ju ändå julen så jag överlever!

det är liksom okej att vara lat och bara mysa massa denna årstid och äta/dricka massa gott, och mysighetskänslan slår ju ändå allt. man tänder upp mörkret med massa tända ljus och ljusslingor, och bara myser omkring. jag älskar julen.

Likes

Comments

Mitt liv

bara sådär fina vyer som jag älskar.

en fredag med D & C på baren.

Halloweenfirande med min vackra fru<3

lite shopping blev gjord och lite nya kläder inhandlade.

och idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret och det är fullt med snö överallt och det fortsätter vräka ner. Inte redo för detta än.. längtar tillbaka till värmen och den bruna hyn jag hade på NZ. som det dessutom igår var ett år sedan vi lämnade Sverige för. saknar!

Likes

Comments

Mitt liv

ja, då var flytten gjord. vi har lämnat Insjön, och bosatt oss i Heden. blandande känslor, men det blir nog bra. 


och hade lite bråttom i förra inlägget ang personer jag har kvar i Insjön, har ju faktiskt världens bästa mormor och Dennis osv kvar också.<3 

Likes

Comments

Mitt liv

hösten 2016 är här, och jag kommer inom några dagar lämna Insjön. mitt hem. och inte bara jag, hela min familj kommer att lämna Insjön. Inget mer "Hem till Insjön". nog för att vi bara ska flytta ca 10 minuter härifrån, men det är ändå inte mitt fina Insjön.

jag har länge velat flytta härifrån ni vet, ge mig ut i världen, vilket jag ju snart ska, men att även mamma ska lämna Insjön känns faktiskt lite extra jobbigt. det är ju ändå här jag har vuxit upp, det är här ifrån jag har alla minnen från min uppväxt och så vidare. men det är väl så, livet går vidare och Insjön står ju ändå kvar. och än så länge har jag ju åtminstone både bästis och moster kvar här. Så du kommer få stå ut med mig ett tag till Insjön, för du kommer fan ändå alltid var Hem. Tack!

Likes

Comments

Mitt liv

​Så, ångesthjälpen är avklarad. och depressionen är, enligt papperna, över. vilket känns skönt, konstigt och ändå lite jobbigt, då jag fortfarande inte mår sådär bra som jag vill må. men det är väl såhär livet är, antar jag. jag ska fortsätta kriga för ett bättre och lyckligare jag. 

det är skönt ändå, att kunna känna glädje och livslust. att ha planer inför framtiden och livet. och att ha fått tillbaka lite av sin sociala och lyckliga sida. 

jag är stolt. jag har kommit en bra bit på vägen. 
en klapp på axeln till mig själv. 

Likes

Comments