Jag blir så grymt irriterad ibland. För jag får höra så mycket onödig skit. Massa bullshit. Jag har aldrig förstått grejen med det där, jag menar finns det verkligen inget som är mer intressant att prata om än någon annans liv? Varför hålla på och smutskasta andra? Tål du om någon smutskastar dig? Nej, för det är det ingen som gör. även fast många säger "jag bryr mig inte om vad någon tycker eller tänker om mig" så är det fel. jag säger också så ibland, att jag inte bryr mig om någonting. men det är fel. för det gör jag, det gör alla. vissa kanske bryr sig mer än andra och vissa bryr sig bara om vad vissa speciella människor tycker om än. men ALLA bryr sig på något sätt. så sluta snacka skit. sluta få folk må dåligt när dom redan har det jobbigt, sluta få folk att isolera sig och/eller inte våga vara sig själva. tänk på allt du säger, och tänk på att någon kanske står och säger så om dig nånstans. hur glad hade du blivit då?

Man kan inte tycka om alla, det är normalt men man behöver inte trycka ner någon för det. om du inte tycker om mig, så sig det till MIG intectill alla andra. för dom behöver inte veta det, men jag behöver veta det, och det är okej. men det är inte okej att få någon att krypa in i sig själv bara för att du har tråkigt, har en dålig dag eller inte gillar den personen. jag är så fruktansvärt trött på detta, för jag ser det fan varje dag. och inte bara bland ungdomar utan även bland mindre barn och vuxna och det skär verkligen i hjärtat på mig. så snälla:

Ni behöver inte älska alla, men få inte någon annan att sluta älska sig själv.

-dollo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har ni tänkt på att när allting är som mörkast, längtar man efter ljus. Man vill bli räddad, man lever på hopp. Och tiden går långsamt men ändå för fort och man vänjer sig, hoppet blir glesare och man blir vän med sitt mörker. Man börjar gömma sig för omvärlden, för allt som kan ge ljus igen för man vet inget annat, förstår inget annat än mörker. Man blir mörker. Man bygger upp en fasad. För att slippa bli kollad på, för att slippa alla frågor, slippa förklara för man vet inte själv vad som händer. Eller hur det hände. Eller hur man ska sluta. Man vet bara en sak, det har hänt. Men tillslut, när dimman lättar och man kan se ljus långt bort, man kan känna lättnad och man borde pusta ut, då blir man rädd. Man blir rädd för man vet inte hur det är, hur gör man? Hur mår man då? Man blir rädd för att gå mot ljuset för man förstår det inte, det är ovant. Så istället kryper man tillbaka in i skuggan, in i dimman, in i sitt mörker. För det är det ända man känner till. Det är det värsta som finns, men det är bekvämt för då vet man, man vet att ingenting kommer att förändras, man kommer inte behöva hoppas, man kommer inte behöva försöka. Man kommer inte att bli besviken. Men man kommer aldrig att bli frisk.

-dollo

Likes

Comments


Hejj. Ser att det faktiskt är några som har läst mitt första inlägg. Skitskoj, thnx.

Har ni tänkt på hur mycket olika saker kan påverka än? Vädret, kompisar, musik osv.. Speciellt musik, man lyssnar alltid på saker när man mår på ett speciellt sätt och antingen vill man att musiken ska få än att känna något annat eller så vill man att den ska förstärka känslan som man redan har. Är inte det lite konstigt ändå? Att man relaterar så till olika saker. Undrar varför egentligen? Hmm..

Iallafall, jag har haft en bra dag idag med mina vänner. Och jag vill berätta att jag även kommer lägga ut videos här så småning om.

So see you later, chao

Likes

Comments

Hej. Alltså, första inlägget är alltid jobbigt, men tänkte jag skulle berätta lite om mig själv: 

Jag heter Marie. Och jag bor i Sverige, jag tänker inte vara specifik om vart för ni som borde veta, ni vet, ni som inte vet, behöver nog förmodligen inte veta heller. Jag älskar musik, att skriva och att vara med mina vänner. 

Jag bestämde mig för att starta en blogg för jag behöver skriva av mig ibland. Bara få säga det jag vill. Om vad jag vill. Med vilka ord jag vill. Och när jag vill. Ni som läser, eller kommer att läsa måste förstå det ganska direkt. Min blogg --> Mina ord. If you dont like it, Leave it.  


Jag kommer skriva mycket om olika känslor, hur jag skulle göra vissa handlingar eller hur jag inte skulle göra vissa handlingar.  Och lägga ut olika texter jag skriver.  Men även roliga saker som händer runt omkring mig med mina kompisar och min familj. 

Enjoy, chao

Likes

Comments