​Jag har nu läst ut boken Arihead, Att vara Nikki och Jagad av Meg Cabot efter en väldigt lång tid utan att lägga ut något nytt inlägg.

Arihead, Att vara Nikki och Jagad av Meg Cabot handlar om den unga Em (Emerson) Watts som på en invigning råkar ut för en tragisk olycka samtidigt som supermodellen Nikki Howard svimmar och båda förs direkt till sjukhus där dom båda dör men ändå överlever Em, men när hon vaknar upp efter en månad så märker hon att något är helt fel. När hon senare får reda på att hon och Nikki har gått igenom en helkroppstransplantation för att kunna överleva. Hon fick ta över Nikkis kropp men har sin egna hjärna kvar fast i Nikkis kropp, men att gå från normal high school elev till en supermodell och bli tvungen att leva upp till vissa förväntningar är inte det lättaste, men att dessutom bli tvungen att spela Nikki Howard på utsidan när man på insidan är Em Watts och att alla tror att man har en skallskada och minnesförlust är ett rent utav helvete.

Jag skulle säga att den här böckerna passar mest dom som gillar drama, kärlek, lite komedi och spänning.

Jag hoppas ni tycker om den. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att det var länge sedan det kom ett nytt inlägg och jag är ledsen man jag har läst och läst och kan inte sluta så jag har missat att skriva om några av böckerna som jag har läst men har kommer iallafall en recension om en bok som heter "Frost" av Maggie Stiefvater (förtas boken).

"Frost" handlar om en tjej vid namn Grace som ända sen hon blev attackerad som barn av vargarna i skogen bakom hennes hus som hon nu har betraktat i åratal, speciellt en av dom som räddade hennes liv under attacken som nu har typ skyddat henne varje vinter vid skogsbryn. Men en dag ger sig jägarna sig ut efter vargarna i skogen efter en kille blev dödad av dom men mystiskt försvunnen från bårhuset ger sig Grace ut i skogen för att skydda både sin bästa vän och "sin" varg från att dödas av jägarna. Efter att hon hade satt stopp för jägarna går hon hem och hittar en naken kille på verandan som är skot skadad i halsen och skakar av kylan, men set mystiska är att han har exakt samma ögonfärg som "hennes" varg hade. Grace killen vid namn Sam och tillsist får Grace reda på saker som hon inte visste existerade i verkligheten och råkar blanda in sinna närmaste vänner i något som kanske inte är så bra för dom. Grace får reda på att Sam är "hennes" varg som räddade henne och på något mystiskt sätt blir förälskad i honom på vägen och försöker hitta ett botmedel för att få Sam att stanna i sin mänskliga form för alltid.

Jag rekommenderar verkligen den här boken för den som tycker om spänning, drama, romantik, sorg, lite "skräck", äventyr, vargar, svek, vänskap och förlust men jag tycker ändå att ni ska läsa den för den är så grymt bra. Det finns en 2 och 3 men har inte dom ska kanske beställa dom sen.

Likes

Comments

Jag vill först säga att jag bara skriver en recension av dom här böckerna som det är flera historier i samma för att det blir så svårt att hålla koll på vad alla handlar om. Så nu kommer en recension om historien "En god gärning" av Barbara Mcmahon.

Den handlar om en ung ensamstående mamma på tjugotre år som heter Ginny som lever i en lite lägenhet med sin 4 snart 5 åriga son(Joey) och försörjer dom med pengarna hon får in från servitrisjobbet hon har. Hon har samlat pengar i snart fem år för en ögonoperation till sin sons ena vidögt öga. Men när hon hittar en artikel med Joeys far som har gett en miljon för välgörenhet så tar hon chansen och åker ända från Florida till Texas för att söka hjälp från honom. Men på färden blir Ginny väldigt sjuk och när dom kommer fram så visar det sig att någon har använt den förmögna mannens namn för fem år sedan och resan var i onödan, eller? Följ med på ett äventyr genom sorg, förlust, lycka och goda gärningar som förändrar Ginnys liv helt och hållet.

Jag rekommenderar denna berättelse för dom som gillar kärlek, sorg, drama, lycka, familjelägenheter och mycket mer.

Likes

Comments

Jag håller just nu på att läsa en bok med tre olika historier i, men jag ska bara skriva en recension om den första historien "Romantik jorden runt" av Melissa McClone.

Romantik jorden runt handlar om den tystlåtna lite blyga lärare i tjugosexårig kvinnan vid namn Millie som först är med i en dokusåpa som heter "Brudgummen" där hon kommer på andraplats och lovar att aldrig vara med i en dokusåpa igen men ändå dryper hon det efter ett halvår senare när hon går med på "Cash Around the Glode" som är en ny serie om tävlande som reser runt i värden och gör olika uppdrag i en hel månad för att vinna en miljon dollar som hon skulle ge till skolan hon jobbar på men i slutet vinner hon ett större pris än pengarna. Kärleken.

Jag rekommenderar denna historia för dom som gillar romantik, fantasi sprid och äventyrs fylld historier.

Likes

Comments

Här kommer en ny bok jag nyligen läst ut och rekommenderar för ungdomar som gillar romantik, drama, känslor och en underbar historia.

Mitt perfekta liv av Sarah Dessen handlar om en smart men tillbakadragen tjej vid namn Macy som precis har börjat på sitt sommarlov där plugga och studera var det viktigaste först men allt ändrades när hennes mamma hade en typ firmafest och en lite kaosaktig cateringfirma är där och ska fixa med maten åt gästerna och måste hjälpa till och faktiskt inser att det var ändå ganska kul och börjar jobba lite extra på kvällarna efter sitt sommarjobb på bibliotekets informationsdisk, men allt ändrades när Macy's pojkvän ville ta en paus under sommaren och när hon träffar den lite mystiska killen vid namn Wes som hon verkligen fäster sig i.

Jag rekommenderar verkligen denna historia om man ska på semester eller bara ta det lugnt med en romantisk drama fylld berättelse.

Likes

Comments

Jag tänkte börja skriva olika recensioner om olika böcker jag har läst nu istället för att skriva om mig själv och jag tänkte börja redan nu.

Jag har precis läst ut boken "Månskensvargen" av Elvira Birgitta Holm som kom ut 2009.

Månskensvargen är en fantasi sprid gammaldags historia som utspelar sig på 1350-talet när pesten kom och slukade nästan alla och allt i sin väg, det var bar fåtal som klara sig undan den slukande sjukdomen. I boken får man följa med Ylva som är en av dom få som klarar sig undan i sin by. Man få följa med på en lång och äventyrlig resa där Ylva stöter på både trygghet och fara för att överleva allt som finns utanför byn.

Jag rekommenderar verkligen denna bok för dom som gillar gammalmodig, fantasi sprida, äventyrs fyllda och häpen veckande spänning på allt hon stöter på sin förd att överleva. Verkligen en bok värd att läsa.

Likes

Comments

Ja det var ju ett tag sen jag gjorde ett inlägg så det var väl på tiden, tycker ni inte det. Jag vill bara säga förlåt först att jag inte har gjort något inlägg sen min födelsedag den 10 april men det är bara för att jag har haft så mycket på senaste tiden i skolan med alla läxor och prov.

Jag har också läst väldigt, väldigt mycket på de fyra delarna av Becca Fitzpatrick's böcker (fallen ängel, förlorad ängel, Noras val och änglarnas kamp) rekommenderar verkligen böckerna även om jag bara har läst ut fallen ängel och har börjat på förlorad ängel så är jag så fäst vid boken som det bara går, läs den om du gillar lite skräck, action och kärlek så bör ni läsa den, man blir verkligen fäst vi historien.

Jag hoppas ni har haft det bra när jag inte har gjort något inlägg på länge men ska försöka bättra mig nu, hoppas jag iallafall.

Likes

Comments

🎉 MIN EFTERLÄNGTADE 15ÅRS DAG 🎉

Idag är det då min födelsedag och jag fyller 15år och blir både myndig och byxmyndig, haha, att jag börjar bli så gammal är helt sanslöst, haha, att bli från 0år till 15år, det går för fort, från en lite plutt till en, ehh, kvinna eller nej nu låter jag så gammal, en ensamstående kvinna med 14 katter, nej tack säger jag bara.

Allt var så mycket enklare som barn, det ända bekymret man hade var vilken glass man ville ha eller att man bara fick välja en leksak i affären medan nu har man större och viktigare bekymmer att ta hand om som betyg, skolan, kläder haha, motgångar och med gångar av olika slag. Ibland är det som man bara lever livet medan andra så vill man bara försvinna för ett tag. Man ska kämpa för det man brinner för och gå vidare och ta ett nytt andetag och bara sätta sig ner ibland. som mottot "Every ending is a new beginning" och det är precis vad det är, allt slut har en ny början. När det är svårt så kan man göra så här "Smile, Dream and Live" och kom ihåg det.

När jag hade en tuff tid med mobbning, mycket i skolan, mycket hemma och väldigt mycket mer tänkte jag bara "Every day is a new beginning, take a breath and start again" det kanske inte fungerar på alla men tänk på ordens innebörd, att varje dag är en ny början och att man ska ta ett andetag och starta om på nytt.

Jag hoppas att ni gillade det nya inlägget så förhoppningsvis hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Förlåt att jag inte har gjort ett inlägg på väldigt länge men det har bara vart så mycket på sistone med allt.

I skolan har det vart mycket, alla födelsedagar på sistone, att vara sjuk, fixa i rummet innan min födelsedag som föresten är imorgon, alla planeringar, min fritid, läsandet, skrivandet, lovet och så mycket mer som jag inte orkar räkna upp nu.

Jag kan börja med skolan där vi har haft så många läxor och prov på senaste tiden. Sen födelsedagar då, ja nästan alla i min släkt fyller ganska så tätt inpå varandra så det har vart många kallas till alla. Nu ta vi sjuk då, ja jag har vart sjuk och är sjuk nu faktiskt men mest vart förkyld. Sen fixa rummet då, ja där har mitt blåa rum blivit vit men en photovägg på en björkskog, men rummet är inte ens klart men påväg men det ska liksom vara klart innan imorgon. Och alla planeringar då, jag allt från planeringar till skolan och planeringar till mitt rum och mycket mer. Sen har vi ju men fritid, ja jag måste ju få lite fritid då jag oftast bara tar det lugnt och läser eller något annat. Läsandet då, jag älskar ju att läsa så jag gör det så fort jag kan och har tid så det blir inte så mycket annat med det. Skrivandet är typ samma sak, älskar att skriva berättelser och annat. Lovet var ju förra veckan men då ville jag bara ta det lugnt och tänkte inte så mycket på annat.

Sen var det mycket mer som har hänt men det orkar jag inte berätta det nu. Vi hörs snart igen hoppas jag iallafall så får ni ha det så bra så länge.

Likes

Comments

Idag hände det något hemskt sak, min mobil la av helt fattar ni den går inte ens att sätta på eller ladda jag tror mitt liv är över, haha jag låter som värsta snabben som inte klarar sig utan mobilen men i och för sig kan jag typ inte det heller. Jag har liksom nästan allt på mobilen nästan, jag kan inte vara en dag utan att läsa alla noveller som jag har sparade på mobilen så den måste starta snart annars kommer jag seriös få panik.

Jag vill också ledsen att jag inte har skrivit på länge men det har bara vart mycket med skolan och har haft för många tankar om allt möjligt.

Jag hoppas att vi hörs snart igen. Tja då.

Likes

Comments