Förberedelser

Bild från google.

Kan inte fatta att biljetten till Thailand nu är bokad och betald, om cirka två månader flyger Michelle och jag till solen med en enkelbiljett i handen för att börja äventyret genom Asien. Just nu håller vi på att kolla upp hur vi ska göra med visum, försäkringar, vaccin och massa viktiga saker. Det lutar mot att vi kommer söka turist visa med tre entries, då räcker det för våran tid i Thailand. Sen är ju frågan hur man ska göra med sitt svenska mobilabonnemang..? Får ta och ringa upp Tele 2 och höra om det går att pausa det under tiden vi är borta.

Annars så önskar både jag och Michelle att det gärna skulle kunna få finnas en tidsmaskin så vi kan spola fram tiden och åka redan nu, skulle inte vara fel att vara ute på en ö i Thailand nu med en drink i handen. Vi har hittat en ö som vi verkligen vill åka till, Ko Tao heter den. Det är en liten ö som vi har hört mycket gott om. Fina stränder, bra dykning, fin miljö och bara att det ska vara en härlig ö överlag. Bilden ovan är en bild från ön, ser sååå fint ut.

Vi hörs

Likes

Comments

Idag måndagen den femtonde augusti startar min och Michelles resa mot Asien och Nya Zeeland. Just nu sitter vi på espresso house och planerar lite inför resan, vilka länder som ska besökas osv. Planen är nu att vi ska lämna lilla trygga Sverige torsdagen den tionde november för att bege oss mot Bangkok och sedan därifrån ta oss till Phuket med en tolvtimmars bussresa. Väl i Phuket landar vi hos Michelles morbror och stannar där ett tag, sedan är planen att åka runt på olika öar runt om i Thailand. Sen kommer vi besöka andra länder runt om i Asien, det som lockar mest är att besöka Vietnam. Vi kommer även åka till Bali och därefter kommer i alla fall jag resa mot Nya Zeeland för att hälsa på min morfar som bor där. Att besöka NZ har varit en dröm i många år, så det är något att se fram emot.

I denna blogg kommer jag försöka uppdatera under resans gång när wifi tillåter!

Hörs


Likes

Comments